طرز تهیه کیک با انجیر تازه (کیک ساده و خوشمزه خانگی)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

انجیر خواص بسیار زیادی برای بدن دارد و دارای انواع ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K، ویتامین‌های، گروه B، پتاسیم، منیزیم، زینک، مس، منگنز، آهن می باشد. توصیه می شود که انجیر تازه را در طول روز مصرف کنید. همچنین می توانید با انجیر تازه یک کیک خوشزه و لذیذ درست کرده و نوش جان کنید. در این پست طرز تهیه کیک با انجیر تازه به شما همراهان سایت مینویسم ارائه می شود.

برای دیدن طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی، کلیک کنید.

نحوه پخت کیک با انجیر تازه

مواد لازم برای تهیه کیک با انجیر تازه

  • آرد: 2/5 پیمانه
  • شکر: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن مایع: 1/2 پیمانه
  • کره: 2 قاشق غذا خوری
  • ماست: 1 پیمانه
  • گردو خرد شده: 1/2 پیمانه
  • دارچین: به مقدار دلخواه
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل: 1/2 قاشق مربا خوری
  • انجیر تازه: 6 عدد

مراحل طرز تهیه کیک با انجیر تازه

  • ابتدا تخم مرغ را با شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت 5 دقیقه تند هم بزنید تا کشدار شود.
  • بعد روغن، کره و ماست را به تخم مرغ ها اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
  • سپس آرد را به همراه بکینگ پودر الک کنید و به مخلوط خود اضافه کنید و هم بزنید.

نکته: در این مرحله آرد را مرحله ای اضافه کنید و هم برنید تا آرد گلوله گلوله نشود و مواد یکدستی داشته باشید.

  • انجیر ها را بشوید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
  • قالب مورد نظر را برداشته کف آن را با کاغذ روغنی چرب شده بپوشانید، سپس 1/2 مواد کیک را درون قالب ریخته و انجیر های حلقه ای شده را روی مواد قرار دهید و بعد بقیه مواد کیک را روی انجیر ها بریزید.
  • انجیر های باقی مانده را به همراه گردو های خرد شده روی کیک مرتب بچینید.
  • فر را روی دمای 180 درجه قرار دهید و به مدت 45 دقیقه زمان دهید تا کیک شما پخته شود.
  • کیک انجیر شما آماده است، نوش جان!
نظرات