طرز تهیه کیک با توت سفید + نکات طلایی
توت سفید که یکی از میوه های تابستانی می باشد، میوه ای شیرین بوده و خوردنی های زیادی را می توان با آن تهیه کرد. از انواع این خوراکی ها می توان به کیک توت سفید، شیره توت سفید، مربای توت سفید و غیره اشاره کرد. همه ی این خوراکی هایی که از توت تهیه می شوند بسیار مفید و مقوی هستند. کیک توت سفید کیکی است که معمولا از توت تازه تهیه می شود. توت خواص زیادی دارد و به همین دلیل کیک آن نیز این خواص را داراست.
طرز تهیه کیک توت سفید
در بین انواع مختلف کیک و شرینی، کیک توت سفید کیکی خوشمزه می باشد و در صورتی که در آن از شکر استفاده نشده و شیرینی کیک از توت سفید تامین شود، برای افراد دیابتی نیز مفید می باشد. در ادامه طرز تهیه ی کیک توت سفید را با شما به اشتراک گذاشته ایم.
همچنین برای جلوگیری از ترک خوردن کیک می توانید از ترفندهایی که در مینویسم وجود دارد استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک توت سفید
آرد | 3 پیمانه |
شیر | 8 قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | 3 قاشق چایخوری |
توت سفید | کمی کمتر از 1.5 پیمانه |
تخم مرغ | 6 تا |
وانیل | کمی کمتر از نصف قاشق چایخوری |
شکر | 1 پیمانه |
روغن | کمی کمتر از 1 پیمانه |
دستور تهیه ی کیک توت سفید
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- آماده کردن توت
چوب توت ها را جدا کرده و در ظرفی می ریزیم.
- پوره کردن توت
برای تهیه کیک توت سفید، لازم است توت ها پوره شوند. برای این کار، توت را درون میکسر می ریزیم. فعلا میکسر را روشن نمی کنیم.
- اضافه کردن شیر
شیر را به توت ها اضافه می کنیم. میکسر را روشن کرده و اجازه می دهیم پوره شود.
- آماده کردن آرد
بیکینگ پودر را به آردی که برای کیک با توت سفید آماده کردیم، اضافه می کنیم. سپس هم زده و 3 بار الک می کنیم.
- آماده کردن مواد کیک توت سفید
ظرفی مناسب برای کیک با توت سفید آماده می کنیم. تخم مرغ ها را در آن می شکنیم.
- اضافه کردن شکر
شکر را روی تخم مرغ ها می ریزیم.
- اضافه کردن وانیل
وانیل را هم به مواد دیگر اضافه می کنیم. سپس با یک همزن مواد را به خوبی هم می زنیم. تا حدی که کرم رنگ شوند.
- اضافه کردن روغن مایع
روغن مایع را به تخم مرغ هم زده اضافه می کنیم. مجددا کمی هم می زنیم تا روغن با مواد قبلی کیک توت سفید ترکیب شود.
- اضافه کردن توت سفید
پوره توت سفید را به مواد اضافه می کنیم. هم می زنیم تا توت هم با مواد مخلوط شود.
- اضافه کردن آرد
در این مرحله از طرز تهیه کیک با توت سفید، آرد را طی 3 مرحله روی مواد مایع الک می کنیم. هر بار پس از ریختن آرد، با لیسک به خوبی هم می زنیم.
- پختن کیک توت سفید
قالب دلخواه را کمی چرب کرده و مواد کیک را درون آن می ریزیم. سپس در فر با دمای 180 درجه و به مدت حدودا 40 دقیقه قرار می دهیم.
نکات مهم برای تهیه کیک توت سفید
- توجه کنید که بیکینگ پودر برای پف کردن کیک استفاده می شود.
- برای اینکه کیک توت سفید رژیمی را داشته باشید کافی است که شکر را کم یا حذف کنید.
- می توانید این کیک را با توت سفید تزیین کنید.
- در صورت تمایل برای این کیک از توت خشک آسیاب شده استفاده کنید که در اینصورت کیک با توت خشک را خواهید داشت.
- برای خوشمزه تر شدن کیک با توت سفید از شکلات سفید برای روی کیک استفاده کنید.
همچنین بخوانید :