عدسی یک غذای مقوی و سبک می باشد که هم به عنوان صبحانه و هم عصرانه می توانید از آن را تهیه کنید. اگر می خواهید یک عدسی مجلسی برای 4 نفر تهیه کنید تا ادامه مطلب را با دقت بخوانید تا با طرز تهیه عدسی مجلسی برای 4 نفر آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه عدسی 4 نفر
سیب زمینی | 1 عدد |
عدس | 2 پیمانه |
پیاز | 2 عدد |
کره | 50 گرم |
آب | 4 لیوان |
رب گوجه فرنگی | 1 ق غ |
گل پر | 1 ق چ |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
آویشن | 1 ق چ |
طرز تهیه عدسی برای 4 نفر
- مرحله اول
برای تهیه یک عدسی ساده و خوشمزه ابتدا باید عدس را از یک ساعت قبل خیس کنید.
- مرحله دوم
پیاز را به نگینی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. سپس به آن نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید و تف بدهید.
- مرحله سوم
در این مرحله رب گوجه را به همراه آویشن به پیاز اضافه کنید و تف بدهید تا طعم خامی رب از بین برود. کمی که سرخ شد زیر شعله را خاموش کنید.
- مرحله چهارم
درون یک قابلمه مقداری آب ریخته و به همراه عدس روی شعله قرار دهید و زیر آن را زیاد کنید وقتی به جوش آمد پیاز و رب را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید تا آرام آرام برای خود بپزد.
- مرحله پنجم
زمانی که کمی عدس ها پخته شد، سیب زمینی ها را مربع مربع خرد کنید و به عدسی اضافه کنید.
- مرحله ششم
یک ربع قبل پخته شدن عدسی و اینکه زیر شعله را خاموش کنید کره و گل پر را به عدسی اضافه کنید.
نکات طلایی برای تهیه عدسی مجلسی
- می توانید برای لعاب بیشتر مقدار کمی آرد را در روغن تف بدهید و به آن اضافه کنید.
- اضافه کردن رب گوجه اختیاری است ومی توانید آن را حذف کنید.
- پخته شدن عدسی 2 ساعت ممکن است زمان ببرد و بهتر است سیب زمینی ها را 30 دقیقه آخر به آن اضافه کنید که زیادی پخته و له نشوند.
- عدس مانند سایر حبوبات نیاز به زمان زیاد برای خیس خوردن ندارد.