طرز تهیه پیراشکی ساده خانگی بدون فر؛ خوشمزه و پف دار

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پیراشکی؛ شیرینی ای شناخته شده که بین همه افراد محبوب است و هر کس نوعی از پیراشکی را می پسندد، اما جالب است بدانید، پیراشکی ساده را همه دوست دارند و به همین دلیل این آیتم آموزشی را با مضمون طرز تهیه پیراشکی ساده آماده کرده ایم.

طرز تهیه پیراشکی ساده بدون فر

در اصل باید پیراشکی ساده را بدون فر تهیه کنید تا طعم پیراشکی های بازاری را داشته باشد. در ادامه این مطلب از مینویسم، طرز تهیه پیراشکی ساده بدون فر را یاد می دهیم.

مواد لازم برای پیراشکی ساده

پودر قند4 قاشق غذاخوری
آرد4 لیوان
کره4 قاشق غذاخوری
شیر1.5 لیوان
روغنبه میزان لازم
تخم مرغ4 عدد
نمککمی کمتر از نصف قاشق چایخوری
مخمر2 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چایخوری
ترافلبه میزان دلخواه
سس شکلاتی به میزان دلخواه

پیشنهاد می شود بخوانید : دستور تهیه پیراشکی کرم دار

دستور تهیه پیراشکی ساده

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 20 دقیقه

  1. آماده کردن آرد

    آرد را 3 بار الک کرده و برای تهیه پیراشکی ساده در ظرفی می ریزیم.

  2. تهیه مواد پیراشکی ساده

    تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و با همزن می زنیم تا لختگی تخم مرغ ها از بین برود.

  3. افزودن شیر

    برای تهیه پیراشکی ساده، شیر را کمی ولرم کرده و به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.

  4. افزودن کره

    کره ای که به دمای محیط رسیده است را به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم.

  5. ریختن مخمر

    مخمر را به مواد پیراشکی ساده اضافه می کنیم.

  6. اضافه کردن نمک

    نمک را می ریزیم.

  7. اضافه کردن پودر قند

    حال پودر قند را در مواد پیراشکی ساده می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.

  8. ریختن وانیل

    در این مرحله از طرز تهیه پیراشکی ساده، وانیل را می ریزیم.

  9. افزودن آرد

    آرد را به چند قسمت تقسیم کرده و به مواد پیراشکی ساده اضافه می کنیم.

  10. ورز دادن خمیر پیراشکی ساده

    خمیر بالا را به خوبی هم می زنیم و سپس روی سطح صافی آرد می پاشیم و خمییر را روی آن قرار می دهیم و با دست ورز می دهیم.

  11. استراحت دادن خمیر

    بعد از اینکه تقریبا 15 دقیقه خمیر پیراشکی ساده را ورز دادیم، درون ظرفی چرب شده قرار می دهیم و با پارچه ای آن را می پوشانیم تا حجم خمیر دو برابر شود. برای این منظور 30 دقیقه زمان لازم است.

  12. قالب زدن خمیر پیراشکی ساده

    بعد از زمان عنوان شده، خمیر پیراشکی را روی سطح آرد پاشی شده می گذاریم و 5 دقیقه دیگر ورز می دهیم. حال خمیر پیراشکی ساده را وردنه می زنیم و با قالب گرد بر، به شکل دایره برش می دهیم.

  13. سرخ کردن پیراشکی ساده

    در قابلمه ای روغن ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. بعد از اینکه داغ شد، خمیر های قالب زده را در آن می اندازیم تا سرخ شوند.

  14. مرحله نهایی

    هر کدام از پیراشکی ساده ها که سرخ شد، روی پارچه نخی می اندازیم و اجازه می دهیم روغن آن گرفته شود.

  15. تزیین پیراشکی ساده

    پیراشکی ساده را در ظرفی مناسب می چینیم و با ترافل و سس شکلات تزیین می کنیم.

طرز تهیه پیراشکی ساده در خانه
طرز تهیه پیراشکی ساده بدون فر

نکات پخت پیراشکی ساده

  • می توانید به شکل دایره های کوچک و توپی قالب بزنید و در روغن سرخ کنید.
  • همچنین برای زیباتر شدن پیراشکی ساده، بعد از اینکه به شکل دایره هایی در آوردید، با قالب گرد بر که کوچکتر از آن قالب قبلی است، وسط آن خمیر را قالب می زنیم تا شبیه به دونات شود.
  • ریختن مخمر الزامی است و پیراشکی ساده با خمیر مایه پف بیشتری دارد.
  • بهتر است قبل از خارج کردن پیراشکی ساده از روغن، درون یک توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.
  • برای خوشمزه تر شدن پیراشکی ساده، کمی زعفران، هل و گلاب بریزید.
  • زمان سرخ کردن پیراشکی ساده باید حرارت کم باشد تا به خوبی سرخ شود.
  • برای تهیه پیراشکی ساده با ماست شیر را حذف کرده و ماست را جایگزین آن کنید.
  • همچنین در صورتی که آب جایگزین شیر شود، پیراشکی ساده بدون شیر خواهید داشت.
  • می توانید بیکینگ پودر را جایگزین مخمر کنید و پیراشکی ساده بدون مخمر تهیه کنید.
  • این دستور برای تهیه پیراشکی ساده در خانه بهترین دستور است.

طرز تهیه خمیر جادویی

شیوه آماده کردن خمیر پیراشکی

نظرات