طرز تهیه کیک کرامبل سیب؛ ساده، دارچینی و گردویی
آیا تا به حال در منوی کافی شاپی کیک کرامبل را دیده اید؟ دلتان خواسته است کیک کرامبل را در منزل تهیه کنید؟ کیک کرامبل سیب همان کیک کرامبلی است که شما در منو دیده اید. کیک کرامبل سیب نوعی کیک لایه ای می باشد. این کیک طعم فوق العاده ای دارد. یک لایه از این کیک ساده و دیگری مواد کرامبل است که بر خلافه نام آن که شاید کمی سخت به نظر برسد، طرز تهیه ی آن بسیار ساده است. این کیک برای جشن ها و مهمانی همچنین کافی شاپ ها گزینه ی عالی ای است. در این پست با ما همراه شوید تا طرز تهیه کیک کرامبل سیب را بیاموزید.
دستور تهیه کیک کرامبل سیب
کیک کرامبل سیب بر پایه ی سیب تهیه می شود. در ادامه ما طرز تهیه کیک کرامبل سیب را به ساده ترین شکل آن ارائه داده ایم. همچنین در مینویسم می توانید با طرز تهیه پای سیب با سولاردم اشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کیک کرامبل سیب
آرد | 225 گرم |
وانیل | کمی کمتر از 1 قاشق چای خوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
جوش شیرین | کمی کمتر از نصف قاشق چای خوری |
شکر | 135 گرم |
بیکینگ پودر | 1.5 قاشق چای خوری |
کره | 155 گرم |
خامه صبحانه | 173 گرم |
مواد لازم برای تهیه لایه رویی کرامبل کیک سیب
سیب | 2 عدد متوسط |
کره | 55 گرم |
شکر قهوه ای | 52 گرم |
شکر سفید | 30 گرم |
آرد | 75 گرم |
دستور پخت کیک کرامبل سیب
- خرد کردن سیب
سیب ها را پوست کنده و سپس به اندازه های نگینی تقریبا درشت خرد می کنیم.
- اضافه کردن جوش شیرین به آرد
جوش شیرین را همراه با بیکینگ پودر در آرد می ریزیم. کمی هم می زنیم.
- الک کردن آرد
برای کیک کرامبل سیب، آرد را 3 مرتبه الک می کنیم.
- اماده کردن کره
هر دو کره را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسد.
- آماده کردن کرامبل
در ظرفی کره را که نرم شده، ریخته و شکر را می ریزیم. سپس کمی هم می زنیم. کره طعم کیک کرامبل سیب را بینظیر می کند.
- اضافه کردن شکر قهوه ای
شکر قهوه ای را می ریزیم. کمی هم می زنیم.
- اضافه کردن آرد
آرد را به مواد کرامبل برای کیک کرامبل سیب اضافه کرده و تا جایی که خیلی خمیری و له نشود هم می زنیم. کنار می گذاریم.
- آماده کردن مواد کیک کرامبل سیب
در ظرفی گود کره ی نرم شده را می ریزیم. شکر را ریخته و هم می زنیم. با همزن دور متوسط 5 دقیقه می زنیم.
- اضافه کردن تخم مرغ
تخم مرغ ها را دانه دانه می شکنیم و به مواد کیک کرامبل سیب اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن هر کدام 2 دقیقه هم میزنیم. تا هم تخم مرغ ها از لختگی خارج شود و هم مواد کمی یکدست شود.
- اضافه کردن خامه
خامه را ریخته و مجددا هم می زنیم.
- اضافه کردن آرد
آرد را طی دو مرحله روی مواد مایع کیک کرامبل سیب، الک میکنیم. هر با هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
- پختن کیک
قالبی را چرب کرده و مواد کیک را در آن می ریزیم. سطح آن را صاف و یکدست می کنیم تا کیک هم بعد از پخت تقریبا صاف باشد.
- قرار دادن سیب
سیب ها را یک لایه روی مواد کیک کرامبل سیب قرار می دهیم.
- اضافه کردن کرامبل
سپس لایه ی بعدی روی سیب را با مواد کرامبل می پوشانیم. در فر با دمای 180 درجه قرار داده و اجازه می دهیم بپزد.
نکات مهم برای تهیه کیک کرامبل سیب
- در صورتی که به سیب ها بعد از خرد شدن کمی دارچین بزنید، کیک کرامبل سیب و دارچین را دارید.
- مواد کرامبل له نشود و کمی تکه های درشت تر داشته باشد بهتر است.
- اگر کمی گردوی خرد شده به مواد کرامبل اضافه کنید، کیک کرامبل سیب و گردو حاصل می شود.
- می توانید کیک کرامبل سیب را با گردو یا میوه ها ی تازه تزئین کنید.
همچنین بخوانید :