طرز تهیه شیره سیب؛ عصاره خوشمزه و مقوی با دستور تهیه ساده

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شیره سیب در گروه خوراکی های پر خاصیت و خوش مزه قرار دارد. سیب سرشار از ترکیبات گیاهی به ویژه پلی فنول ها است که مقداری در پوست و مقداری دیگر در گوشت آن قرار دارد. این ترکیب گیاهی از سلول های شما در برابر التهاب و آسیب اکسیداتیو محافظت میکند و به همین دلیل برای جلوگیری از سرطان و بیماری های قلبی بسیار مفید می باشد. شیره سیب را میتوانید به عنوان صبحانه هر روز صبح مصرف میل کنید. در ادامه این مطلب از آموزش آشپزی مجله مینویسم شما را با طرز تهیه شیره سیب آشنا میکنیم.

مواد لازم برای تهیه شیره سیب

برای تهیه ی شیره سیب نیاز به مواد زیادی ندارید و فقط با مقداری سیب و آب میتوانید این خوراکی خوشمزه و مقوی را تهیه و میل کنید. مقدار سیبی که برای درست کردن شیره سیب نیاز است بستگی به مصرف خودتان دارد ولی حداقل 6 کیلو سیب داشته باشید تا ارزش زحمتی که برای تهیه ی شیره سیب میکشید را داشته باشد.

طرز تهیه شیره سیب

  1. شستن سیب ها

    ابتدا سیب ها را خوب بشویید. سپس سیب ها را ورقه ای برش بزنید و هسته های آن ها را خارج کنید. نیاز به پوست کندن سیب ها نیست.

  2. ریختن سیب ها درون قابلمه

    سیب هایی را که برش زده اید را درون قابلمه بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید که روی سطح سیب ها با آب پر شود.

  3. پختن سیب ها

    شعله گاز را روی درجه ملایم قرار دهید که سیب ها کاملا پخته شوند. برای پخته شدن سیب ها حدود یک ساعت زمان نیاز است.

  4. صاف کردن سیب ها

    در این مرحله که سیب ها نرم و پخته شدند آنها را در یک پارچه نازک و تمیز بریزید تا شیره سیب بیرون بیاید. سیب ها را فشار دهید تا آب سیب آرام آرام از گوشت آن جدا شود و با هم مخلوط نشوند.

  5. پختن شیره سیب

    آب سیب گرفته شده که از صافی رد شد را درون یک قابلمه بریزید و اجازه بدهید تا آرام آرام بجوشد.

  6. آماده شدن شیره سیب

    زمانی که دیدید شیره شما غلیظ و قهوه ای رنگ شد قابلمه را از روی حرارت بردارید تا شیره خنک شود.

  7. سرو کردن و ریختن شیره در ظرف

    بعد از خنک شدن شیره سیب را در ظرف های شیشه ای در دار مناسب بریزید تا در هر زمانی که خواستید بتوانید از آن استفاده کنید.

نکات دستوری برای طرز تهیه شیره سیب

  • سعی کنید شیره سیب شما تا حد امکان غلیظ شود زیرا اگر شل باشد ممکن است زود کپک بزند.
  • این نکته را در نظر داشته باشید که شیره وقتی سرد شود سفت تر خواهد شد پس نه خیلی شل باشد نه خیلی سفت باشد بلکه به موقع از روی حرارت بردارید.
  • حتما از سیب هایی که شیرین هستند برای تهیه شیره سیب استفاده کنید.
  • در حین پختن شیره سیب بالای سرش باشید تا ته نگیرد و نسوزد.
  • شیره سیب نیاز به نگهداری در یخچال ندارد میتوانید آن را در دمای محیط آشپزخانه نیز نگهداری کنید.
  • ایجاد شدن حباب روی شیره سیب یعنی شیره قوام آمده و آماده مصرف است.

مطلب پیشنهادی: طرز تهیه سرکه سیب

نظرات