طرز تهیه سس سیب شیرین خوشمزه به روش ساده در منزل

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از افزودنی ها در قنادی ها که پرکاربرد نیز می باشد، سس سیب است. اگر بخواهیم طعم سس سیب را برایتان توصیف کنیم، باید بگوییم که طعمی شبیه به فیلینگ پای سیب دارد. مطمئنم مشتاق یادگیری طرز تهیه سس سیب شده اید؛ پس با مینویسم همراه باشید.

طرز تهیه سس سیب شیرین شده

سس سیب که در ادامه قرار است بیاموزید، سس سیب شیرین شده است. همچنین می توانید دستور تهیه لواشک سیب را که در مینویسم منتشر کرده ایم، مطالعه کنید.

پیشنهاد می شود بخوانید : مراحل تهیه کرامبل سیب

مواد تهیه سس سیب

لیمو ترش تازه1 عدد متوسط
سیب 2 کیلوگرم
چوب دارچین2 عدد کوچک
شکر60 گرم
آبکمی کمتر از 1.5 لیوان
شکر قهوه ای60 گرم
نمکنصف قاشق چایخوری

دستور تهیه سس سیب

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. آماده کردن سیب

    سیب را پوست کرده و دانه های آن را جدا می کنیم.

  2. خرد کردن سیب

    برای تهیه سس سیب، سیب را به تکه های کوچکتر خرد کرده و کنار می گذاریم.

  3. آماده کردن لیمو ترش تازه

    آب لیمو ترش را می گیریم و 4 خلال نازک از پوست لیمو را جدا کرده و برای تهیه سس سیب کنار می گذاریم.

  4. تهیه سس سیب

    سیب خرد شده را در قابلمه ای می ریزیم.

  5. ریختن شکر

    در این مرحله از طرز تهیه سس سیب، شکر را به سیب اضافه می کنیم.

  6. اضافه کردن شکر قهوه ای

    اکنون شکر قهوه ای را می ریزیم.

  7. اضافه کردن نمک

    نمک را به مواد قبلی سس سیب اضافه کرده و هم می زنیم.

  8. افزودن آب

    میزان گفته شده آب را به مواد فوق اضافه می کنیم.

  9. افزودن چوب دارچین

    چوب دارچین را به مواد سس سیب اضافه می کنیم.

  10. ریختن پوست لیمو ترش

    پوست لیمو ترش را که در بالا آماده کردیم، می ریزیم و می گذاریم بپزد و نرم شود.

  11. ریختن آبلیمو

    بعد از اینکه مواد سس سیب نرم شد، آب لیمو را می ریزیم و می گذاریم 10 دقیقه دیگر بجوشد.

  12. آماده کردن سس سیب

    حال سس سیب را از روی حرارت برداشته و چوب دارچین و پوست لیمو ها را از آن خارج کرده در میکسر می ریزیم تا مواد سس سیب به خوبی له شود.

سس سیب خوشمزه
طرز تهیه سس سیب شیرین شده

راز تهیه سس سیب

  • بعد از اینکه سس سیب آماده شد، آنرا درون ظرف درب دار ریخته و در یخچال می گذاریم.
  • می توانید پودر پوست لیمو ترش را جایگزین پوست لیمو کنید که در اینصورت سس سیب نیز تلخ نمی شود.
  • اگر شکر قهوه ای در دسترس نداشتید از همان شکر سفید استفاده کنید.
  • این سس سیب تقریبا یک ماه در فریزر و یک هفته در یخچال ماندگاری دارد.
  • بهترین نوع سیب برای تهیه سس سیب، سیب زرد یا قرمز رگه دار است.
  • اگر سس سیب با سیب سبز تهیه شود، کمی ملس خواهد بود.
  • البته لازم به ذکر است که می توانید انواع سیب را با هم ترکیب کرده و سس سیب تهیه کنید.
  • می توانید پودر دارچین را جایگزین چوب دارچین کنید.

مطالب پیشنهادی : دستور تهیه کمپوت سیب

روش تهیه سرکه سیب

نظرات