طرز تهیه سوپ مارچوبه؛ مقوی و خوش طعم
مارچوبه یک گیاه عالی با خواص درمانی بالا می باشد که در 6 ماه اول سال قابل برداشت است. برای غذاها به ساقه ی مارچوبه نیاز داریم و یکی از غذاهای خوشمزه ای که می توان با مارچوبه تهیه کرد، سوپ مارچوبه است. این سوپ به دلیل مارچوبه ای که دارد، برای درمان انواع بیماری ها نظیر بیماری های قلبی، تب، کم خونی و … موثراست.
دستور پخت سوپ مارچوبه
سوپ مارچوبه سوپی بر پایه ی سبزیجات است و نوعی سوپ رژیمی به حساب می آید. برای آشنایی با طرز تهیه ی سوپ مارچوبه تا انتهای مطلب همراه مینویسم باشید.
همچنین می توانید با انواع کاربرد مارچوبه در آشپزی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه سوپ مارچوبه
مارچوبه | 120 گرم |
آب مرغ | 8 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1.5 قاشق چای خوری |
پیاز | 2 عدد متوسط |
شیر | کمی کمتر از 1 فنجان |
خامه | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 200 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز پخت سوپ مارچوبه
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- آماده کردن مارچوبه
ابتدا و انتهای مارچوبه ها را می بریم. از وسط برش داده و سپس به اندازه ی دلخواه خرد می کنیم. می شوییم و کنار می گذاریم.
- خرد کردن پیاز
برای سوپ مارچوبه، پیاز ها را پوست کنده و می شوییم. به اندازه های نگینی ریز خرد می کنیم.
- آماده کردن پیاز
در تابه ای بیشتر از نصف کره را ریخته و پیاز را با آن تفت می دهیم. کمی که نرم شد آماده است.
- پختن سوپ مارچوبه
در ظرفی مارچوبه را بریزید. پیاز را همراه با کره ای که تفت دادیم، اضافه کرده و نمک و فلفل سیاه می زنیم. 10 دقیقه روی حرارت ملایم هم می زنیم. آب مرغ را می ریزیم و اجازه می دهیم مواد نرم شوند.
- آماده کردن سوپ مارچوبه
سوپ مارچوبه را با غذاساز به صورت پوره در می آوریم. سپس در قابلمه می ریزیم. شیر را می ریزیم و بعد از 5 دقیقه کمی از سوپ را در کاسه ای میریزیم. خامه را به آن مخلوط کرده و به مواد بر می گردانیم. همه ی مواد را هم می زنیم. کره را ریخته و بعد از 10 دقیقه که جوشید خاموش می کنیم.
نکات طلایی برای پخت سوپ مارچوبه
- برای خوش طعم تر شدن سوپ مارچوبه، کمی شیر بیشتری بریزید.
- برای تزیین از مارچوبه خرد شده و نعنا استفاده کنید.
- برای خوشمزه تر شدن سوپ مارچوبه می توانید کمی سیر و کمی جعفری خرد شده اضافه کنید.
همچنین بخوانید :