طرز تهیه کیک باقلوا برای 10 نفر
کیک باقلوا یک دسر عالی و خوشمزه می باشد که می توانید برای مهمانی ها و مراسم های خود تهیه کنید. اگر می خواهید این کیک را برای 10 نفر تهیه کنید ادامه این مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه کیک باقلوا برای 10 نفر
روغن مایع | یک لیوان |
ماست | یک لیوان |
شکر | یک لیوان |
عرق هل | نصف لیوان |
وانیل | نصف قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | نصف قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 5 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 3 لیوان الک شده |
گلاب | نصف لیوان |
طرز تهیه کیک باقلوا برای 10 نفر
- مرحله اول
برای تهیه کیک باقلوا ابتدا 3 عدد تخم مرغ را با شکر و وانیل ماست مخلوط می کنیم و با همزن حسابی هم می زنیم.
- مرحله دوم
در این مرحله روغن، زعفران و عرق هل را به مواد اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.
- مرحله سوم
سه پیمانه آرد را به همراه بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه می کنید و با یک قاشق به صورت دورانی با دست هم میزنیم تا مواد کیک باقلوا به غلظت برسد و یکدست شود.
- مرحله چهارم
یک قالب مستطیل و یا گرد انتخاب کنید و مواد کیک را درون آن بریزید و در فر قرار دهید. درجه فر روی 150 درجه تنظیم کنید و هر چند دقیقه چک کنید تا نسوزد.
- مرحله پنجم
در این زمان که کیک در فر قرار دارد بهتر است شربت کیک باقلوا را آماده کنید. سه قاشق غذاخوری شکر را به همراه دو قاشق غذاخوری عرق هل، دو قاشق گلاب و نصف قاشق زعفران و نصف لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به غلظت برسد.
- مرحله ششم
در مرحله آخر زمانی که کیک را از فر خارج کردید آن را برش بزنید و شربت را روی آن می ریزید تا درون بافت کیک نفوذ کند. سپس کیک را درون ظرف مناسب بچینید. می توانید روی آن را با پسته و هر چیز دیگری تزئین کنید.
نکات مهم برای تهیه کیک باقلوا
- زمانی که شربت را خاموش کردی 2 الی 3 دقیقه صبر کنید تا خنک شود سپس روی کیک بریزید.
- بعد از ریختن شربت بر روی کیک یک ربع اجازه بدهید تا شربت جذب کیک شود و بعد از ظرف آن خارج کنید.
- حتما تخم مرغ را با وانیل و شکر به خوبی هم بزنید تا کف کند تا کیک شما بافت اسفنجی یدا کند.