طرز تهیه کیک موز و گردو، مقوی با طعمی بی نظیر

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کیک های خانگی دارای تنوع خیلی زیادی هستند که با توجه نوع سلیقه و ذائقه افراد آماده می شوند. ولی چه بهتره که علاوه بر خوشمزه بودن کیک، به ارزش غذایی و مقوی بودن اون هم توجه کنیم .

کیک موز و گردو یکی از انواع کیک های خونگی هست که هم خیلی خوشمزه ست و هم خاصیت زیادی داره. این کیک رو میشه به روش های مختلف از جمله کیک موز و گردو شکلاتی و یا کیک موز و گردو و کشمش آماده کرد که سلیقه ای هست. در این مطلب با یه روش ساده و عالی برای پخت کیک موز و گردو با مینویسم همراه باشید.

روش تهیه کیک موز و گردو خوشمزه 

کیک موز و گردو خوشمزه

قبل از اینکه دستور پخت کیک موز و گردو رو با هم ببینیم ممکنه برای شما این سوال پیش بیاد که چگونه وسط کیک موز و گردو بگذاریم که در ادامه توضیح داده میشه. در ابتدای دستور توضیح بدم که خیلی ها به دنبال دستور کیک موز و گردو بدون فر هستند، ادر این روش باید از فر استفاده کنید و فر رو روی دمای 170 درجه گرم کنید.

همچنین مشاهده کنید:

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با پایه بیسکوئیت 

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک موز و گردو و دارچین

  • موز: 500 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • آرد: 200 گرم
  • گردو: 100 گرم
  • شکر: 120 گرم
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • کره: 120 گرم
  • جوش شیرین: به مقدار کم

آموزش پخت کیک موز و گردو

1 –   ابتدا موزهارو به شکل پوره آماده می کنیم و گردوها رو هم خرد می کنیم.

2 – حالا تو این مرحله از پخت کیک موزی، شکر و کره بخوبی باهمزن ترکیب می کنیم و تخم مرغ ها رو دونه دونه به این ترکیب اضافه میکنیم و هم می زنیم.

3 – در این مرحله از پخت کیک موز و گردو و دارچین، نوبت اضافه کردن آرد هست . بعد از ریختن آرد، بیکیگ پودر، پودر دارچین و کمی هم جوش شیرین اضافه می کنیم و داخل ترکیب تخم مرغیمون می ریزیم و بخوبی هم می زنیم.

4 – حالا قالب مورد نظرمون رو انتخاب میکنیم و مواد کیک موز و گردو رو داخلش میریزیم.( میتونید کف قالب یه کاغذ روغنی قرار بدید و یا کمی آرد کفش بپاشید.) (پخت کیک موز و گردو در قابلمه یا پلوپز نیز امکان پذیر است.)

5 – قالب رو داخل فر گرم شده قرار میدیم و 1 ساعت زمان برای پخت موز و گردو کافی هست.

6 – بعد از پخته شدن کیک موز گردو خوشمزمون و خارج کردن اون از فر، می تونیم در صورت تمایل با ریختن کمی خامه روی کیک، اون رو به کیک موز و گردو و خامه تبدیل کنیم. نوش جان

– کیک موز و گردو شکلاتی نیز مراحلی مانند همین دستور پخت را دارد با این تفاوت که هنگام ترکیب مواد، کمی شکلات آب شده را نیز اضافه می کنیم.

– برای پخت کیک موز و گردو دونفره، مواد مورد نیاز در این دستور را مقدار نصف کاهش دهید.

برای نوشتن روی کیک از چه موادی استفاده کنیم؟

نکته های کاربردی برای پخت کیک موز و گردو 

  • موز مورد استفاده در کیک موز و گردو را هم می توان داخل مواد کیک ترکیب کرد و هم برای تزئین به شکل حلقه ای از آن استفاده نمود.
  • هنگام پختن کیک موز و گردو شکلاتی و یا ساده، نباید توقف ایجاد کرد و بسرعت باید مواد را ترکیب کرد.
  • اینکه همه مواد مورد استفاده در کیک موزی هم دمای محیط باشند در کیفیت کیک تاثیر بسزایی دارد.
نظرات