چگونه کمپوت موز تهیه کنیم

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

موز از دسته ی میوه هایی است که در بسیاری از کیک ها و دسر ها استفاده می شود. این میوه برای سیستم قلبی و عروقی و همچنین دستگاه گوارش بسیار مفید است و لازم است هر چند وقت یکبار میل شود. از آنجایی که موز در زمان کوتاهی سیاه شده و زیادی نرم می شود، بعد از چند روز قابل خوردن نمی باشد و لازم است با روش هایی نظیر کمپوت کردن کاری کنیم که بتوان این میوه را برای مدت زمان طولانی تری نگهداری کنیم. جالب است بدانید با کامپوت کردن موز، از خواص آن کم نمی شود. حال شاید برایتان سوال شود که چگونه کمپوت موز تهیه کنیم. در ادامه طرز تهیه کمپوت موز با 3 طعم متفاوت را آموزش میبینید.

طرز تهیه کمپوت موز خانگی

با توجه به مزایای خوردن موز می توان آنرا به شکل های مختلفی از جمله چای موز، حلوای موز، کمپوت موز و … مصرف کرد. کمپوت موز، کمپوتی پر طرفدار و خوشمزه است که می توان به چند روش آماده کرد. در ادامه دستور تهیه کمپوت موز به 3 روش را می آموزید.

1. کمپوت موز با شیر

در این روش از شیر برای تهیه کمپوت موز استفاده می شود که طعم آن را خاص و بینظیر می کند.

مواد لازم برای تهیه کمپوت موز

موز10 عدد
شیر2.5 پیمانه
دارچین1.5 قاشق غذاخوری
آب1 پیمانه
شکرکمتر از 8.5 قاشق غذاخوری

زمان لازم برای تهیه کمپوت موز با شیر، 30 دقیقه است.

دستور تهیه کمپوت موز با شیر

طزر تهیه کمپوت موز خانگی باشیر
روش اول تهیه کمپوت موز

  1. آماده کردن موز

    موز ها را پوست کنده و به شکل حلقه ای خرد می کنیم.

  2. تهیه کمپوت موز

    در قابلمه ای آب را ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس اجازه می دهیم بجوشد. این اولین مرحله جهت تهیه شربت برای کمپوت موز است.

  3. اضافه کردن شکر

    شکر را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا حل شود.

  4. ریختن موز

    بعد از اینکه شربت کمپوت موز خانگی، کمی غلیظ شود. موز خرد شده را اضافه می کنیم.

  5. اضافه کردن شیر

    شیر را نیز اضافه می کنیم و هم زده و اجازه می دهیم بجوشد.

  6. ریختن دارچین

    5 دقیقه مانده به آخر دارچین را می ریزیم. سپس زمانی که کمی غلیظ شد، خاموش می کنیم. بعد از سرد شدن در شیشه های مورد نظر می ریزیم.

نکات مهم برای تهیه کمپوت موز با شیر

  • استفاده از دارچین در تهیه کمپوت موز با شیر، کمی از بوی شیر کم می کند.
  • در این روش کمپوت موز نرم تر و خوشمزه تر می شود.
  • برای تهیه کمپوت موز با شیر بهتر است قابلمه شما استیل باشد.
  • می توانید کمی وانیل یا گلاب را به کمپوت موز اضافه کنید تا خوش طعم تر شود.

ترکیب شیر با موز خوب است یا بد؟


2. کمپوت موز با شیره انگور

در این روش از شیره انگور و آب پرتقال برای تهیه کمپوت موز استفاده می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کمپوت موز با عطر پرتقال را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کمپوت موز با شیره

موز9 عدد
شیره انگور1 لیوان
آب پرتقال6 لیوان
شکر (قهوه ای)9 قاشق غذاخوری
لیمو جهرمی3 عدد کوچک

زمان لازم برای تهیه کمپوت موز با شیره انگور، 40 دقیقه است.

دستور تهیه ی کمپوت موز با شیره انگور

  1. آماده کردن آب پرتقال : آب پرتقال را می گیریم و در ظرفی می ریزیم.
  2. آماده کردن آب لیمو : آب لیمو جهرمی را نیز گرفته و برای کمپوت موز خانگی در ظرفی می ریزیم.
  3. خرد کردن موز : موز را پوست کنده و به شکل حلقه ای خرد می کنیم.
  4. تهیه کمپوت موز : در این مرحله از تهیه کمپوت موز، قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم آب پرتقال را به همراه آب لیمو جهرمی می ریزیم.
  5. اضافه کردن شیره انگور : بعد از 20 دقیقه شیره انگور را اضافه می کنیم. هم می زنیم تا با بقیه ی مواد ترکیب شود.
  6. ریختن شکر قهوه ای : شکر قهوه ای را اضافه کرده و روی حرارت ملایم آنقدر هم می زنیم تا با شکر حل شود.
  7. اضافه کردن موز : حرارت اجاق گاز را خاموش می کنیم. سپس تکه های موز را در آن شربت حاوی شیره که بسیار داغ است، می ریزیم و هم می زنیم. بعد از خنک شدن در شیشه ها می ریزیم.

نکات مهم برای تهیه کمپوت موز با شیره

  • توجه کنید که استفاده از شربت داغ باعث نرم شدن موز ها می شود.
  • شیره باعث می شود که خواص کمپوت موز بیشتر شود.
  • می توانید شکر سفید را جایگزین شکر قهوه ای کنید.

کمپوت سیب خانگی در شیشه را چگونه درست کنیم؟


3. تهیه کمپوت موز ساده

در این روش به جز شکر از هیچ افزودنی دیگری استفاده نمی شود. این روش عمومی ترین روش تهیه کمپوت موز خانگی می باشد.

مواد لازم برای تهیه کمپوت موز خانگی

موز8 عدد
شکرکمی بیشتر از 6.5 قاشق غذاخوری
آب2 پیمانه

زمان لازم برای تهیه کمپوت موز ساده در منزل، 20 دقیقه است.

دستور تهیه کمپوت موز ساده در خانه

  1. آماده کردن موز : موز ها را پوست کنده و به شکل حلقه ای خرد می کنیم.
  2. تهیه شربت : در این مرحله از طرز تهیه کمپوت موز خانگی، قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و آب را در آن می ریزیم.
  3. اضافه کردن شکر : بعد از اینکه آب جوشید، شکر را می ریزیم. هم زده تا شکر حل شود.
  4. اضافه کردن موز : موز های خرد شده را به شهدی که کمی غلیظ شده است اضافه می کنیم. 6 دقیقه زمان برای تهیه کمپوت موز لازم است.
  5. تهیه کمپوت موز : اجازه می دهیم خنک شود، سپس در شیشه های دلخواه می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات مهم برای تهیه ی کمپوت موز ساده

  • اگر به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده کنید، کمی رنگ کمپوت شما تیره می شود.
  • کمپوت با این روش ماندگاری بیشتری دارد.

کالری انواع کمپوت و کنسرو

نظرات