طرز تهیه ترشی به؛ خوشمزه و عالی، مرحله به مرحله
میوه به سرشار از خاصیت است و می توان با آن غذا و چاشنی های مختلفی آماده کرد. یکی از این چاشنی ها ترشی به می باشد. ترشی به اگر در خانه تهیه شود کیفیت مطلوب تری دارد. در این مطلب طرز تهیه ترشی به و نکات طلایی آنرا آموزش می دهیم.
طرز تهیه ترشی به خانگی
در ادامه با بهترین طرز تهیه ترشی به، همراه مینویسم باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی به
میخک | 2 عدد |
به | 2 کیلوگرم |
چوب دارچین | 2 تکه |
سرکه | 2 لیتر |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سبز | به میزان دلخواه |
دستور تهیه ترشی به
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- خرد کردن به
به را پوست کرده یا با همان پوست به صورت نگینی درشت خرد می کنیم.
- آماده کردن فلفل سبز
برای خوشمزه تر شدن ترشی به، فلفل سبز تند را کمی خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم.
- تهیه ترشی به
ظرفی را برای تهیه ترشی به انتخاب می کنیم. ابتدا نیمی از میوه به را در کف ظرف ترشی به می ریزیم.
- افزودن دارچین
چوب دارچین را روی میوه به می ریزیم.
- افزودن میخک
در این مرحله از طرز تهیه ترشی به، میخک را اضافه می کنیم.
- اضافه کردن فلفل سبز
فلفل سبز را روی مواد قبلی ترشی به می ریزیم.
- ریختن به
حال بقیه به را اضافه می کنیم.
- ریختن نمک
نمک را روی مواد قبلی ترشی به می ریزیم.
- افزودن سرکه
سرکه را روی مواد بالا می ریزیم و ظرف ترشی به را چند بار تکان می دهیم تا نمک به همه جای ترشی برسد.
راز خوشمزه شدن ترشی به
- بهتر است از سرکه سیب برای تهیه ترشی به استفاده کنید.
- ریختن فلفل سبز کاملا اختیاری است.
- بهتر است قبل از تهیه ترشی به، به را روی دستمالی نخی بریزید تا خشک شود.
- می توانید به را رنده کرده و ترشی به رنده شده آماده کنید.
- می توانید نمک را همراه با میخک بریزید و از آنجایی که سرکه اضافه می شود تفاوت چندانی ندارد.
- ترشی به بدون پوست یا با آن قابل تهیه است.
- برای تهیه ترشی به با رب انار، کمی رب انار را درون سرکه باز کرده و در ترشی بریزید.
- می توانید کمی سیب نیز به ترشی به اضافه کرده و به این ترتیب ترشی به و سیب تهیه کنید.
- این دستور همان دستور تهیه ترشی به بازاری می باشد.
- معمولا ترشی به رنگ زرد خواهد داشت.
- بهترین ظرف برای تهیه ترشی به، ظرف شیشه ای می باشد.
- بهتر است از هیچ سبزی ای استفاده نکنید تا عطر ترشی به، به همان صورت خوب بماند.
پیشنهاد می شود : خواص به برای سلامتی بدن