طرز تهیه ترشی به؛ خوشمزه و عالی، مرحله به مرحله

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

میوه به سرشار از خاصیت است و می توان با آن غذا و چاشنی های مختلفی آماده کرد. یکی از این چاشنی ها ترشی به می باشد. ترشی به اگر در خانه تهیه شود کیفیت مطلوب تری دارد. در این مطلب طرز تهیه ترشی به و نکات طلایی آنرا آموزش می دهیم.

طرز تهیه ترشی به خانگی

در ادامه با بهترین طرز تهیه ترشی به، همراه مینویسم باشید.

طرز تهیه مربا به با پوست

مراحل تهیه رب به

مواد لازم برای تهیه ترشی به

میخک2 عدد
به2 کیلوگرم
چوب دارچین2 تکه
سرکه2 لیتر
نمکبه میزان لازم
فلفل سبزبه میزان دلخواه

دستور تهیه ترشی به

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. خرد کردن به

    به را پوست کرده یا با همان پوست به صورت نگینی درشت خرد می کنیم.

  2. آماده کردن فلفل سبز

    برای خوشمزه تر شدن ترشی به، فلفل سبز تند را کمی خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم.

  3. تهیه ترشی به

    ظرفی را برای تهیه ترشی به انتخاب می کنیم. ابتدا نیمی از میوه به را در کف ظرف ترشی به می ریزیم.

  4. افزودن دارچین

    چوب دارچین را روی میوه به می ریزیم.

  5. افزودن میخک

    در این مرحله از طرز تهیه ترشی به، میخک را اضافه می کنیم.

  6. اضافه کردن فلفل سبز

    فلفل سبز را روی مواد قبلی ترشی به می ریزیم.

  7. ریختن به

    حال بقیه به را اضافه می کنیم.

  8. ریختن نمک

    نمک را روی مواد قبلی ترشی به می ریزیم.

  9. افزودن سرکه

    سرکه را روی مواد بالا می ریزیم و ظرف ترشی به را چند بار تکان می دهیم تا نمک به همه جای ترشی برسد.

طرز تهیه ترشی به خانگی
طرز تهیه ترشی به خانگی

راز خوشمزه شدن ترشی به

  • بهتر است از سرکه سیب برای تهیه ترشی به استفاده کنید.
  • ریختن فلفل سبز کاملا اختیاری است.
  • بهتر است قبل از تهیه ترشی به، به را روی دستمالی نخی بریزید تا خشک شود.
  • می توانید به را رنده کرده و ترشی به رنده شده آماده کنید.
  • می توانید نمک را همراه با میخک بریزید و از آنجایی که سرکه اضافه می شود تفاوت چندانی ندارد.
  • ترشی به بدون پوست یا با آن قابل تهیه است.
  • برای تهیه ترشی به با رب انار، کمی رب انار را درون سرکه باز کرده و در ترشی بریزید.
  • می توانید کمی سیب نیز به ترشی به اضافه کرده و به این ترتیب ترشی به و سیب تهیه کنید.
  • این دستور همان دستور تهیه ترشی به بازاری می باشد.
  • معمولا ترشی به رنگ زرد خواهد داشت.
  • بهترین ظرف برای تهیه ترشی به، ظرف شیشه ای می باشد.
  • بهتر است از هیچ سبزی ای استفاده نکنید تا عطر ترشی به، به همان صورت خوب بماند.

پیشنهاد می شود : خواص به برای سلامتی بدن

طبع چای به چیست

نظرات