طرز تهیه مربا توت سیاه درختی در منزل خانگی (بسیار خوشمزه) + فیلم
مربا توت سیاه درختی یکی از مرباهای پرطرفدار بوده و طعم عالی ای دارد. توت سیاه دارای خواص زیادی از جمله تقوست سیستم ایمنی، کاهش کلسترول و غیره می باشد. به همین دلیل این مربا از مرباهای مفید و پرطرفدار است. مربا توت سیاه در همه جای ایران و در همه ی فصل ها تهیه می شود. لازم است بدانید توت سیاه بیشتر در فصل بهار و تابستان برداشت می شود. در بیشتر فروشگاه ها مربای توت سیاه به صورت بسته بندی موجود می باشد که همانند هر خوراکی دیگر در صورتی که در منزل تهیه شود، به صرفه تر و بخصوص سالم تر است. در ادامه شما طرز تهیه مربا توت سیاه درختی در منزل خانگی را یاد می گیرید.
طرز تهیه مربای توت سیاه
مربا به عنوان دسر طرفداران زیادی دارد و دارای انواع مختلفی است. در اصل مربا از ترکیب آب، میوه مورد نظر، شکر و گاهی آبلیمو تهیه می شود. از انواع مربا ها می توان به مربای گل محمدی، مربای آووکادو، مربای توت فرنگی، مربای توت سیاه و غیره اشاره کرد. در ادامه طرز تهیه مربا توت سیاه درختی در منزل خانگی را مشاهده کنید.
همچنین در مینویسم می توانید با چیزهایی که با توت سیاه میشه درست کرد، آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه مربای توت سیاه خوشمزه
توت سیاه | 2 کیلوگرم |
لیمو جهرمی | 1 عدد متوسط |
شکر | 1800 گرم |
روش تهیه مربای توت سیاه در خانه
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- آماده کردن توت سیاه
هر توت سیاه درختی را به آرامی در دست گرفته تا له نشود و سپس با احتیاط چوب ته آن ها را جدا می کنیم. در قابلمه ای می ریزیم. برای مربای توت سیاه بهتر است توت ها سالم بماند و له نشود.
- اضافه کردن شکر
شکر را به توت ها اضافه کرده و درب قابلمه را روی آن قرار می دهیم.
- استراحت دادن مواد
برای مدت 9 ساعت در یخچال قرار داده تا شکر و توت سیاه ها کمی آب بی اندازد. این کار مربا توت سیاه خانگی را بسیار خوشمزه می کند.
- اضافه کردن آبلیمو
آب لیمو جهرمی را گرفته و روی توت سیاه می ریزیم.
- تهیه مربا توت سیاه درختی
کمی آب به مواد قبلی مربای توت سیاه خانگی، اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید بجوشد.
- آماده شدن مربای توت سیاه
مربای توت سیاه را تا زمانی که به قوام لازم نرسیده است از روی حرارت بر نمیداریم. وقتی به قوام موردنظرتان رسید، اماده است.
روش درست كردن شربت توت فرنگی میکس شده
نکات طلایی برای تهیه مربای توت سیاه خانگی
- توجه کنید که اصلا توت سیاه ها له نشود.
- برای شیرین تر شدن مربا توت سیاه درختی خانگی، شکر آن را بیشتر بریزید.
- توجه کنید که اصلا توت سیاه ها له نشود.
- اگر مربای توت سیاه، سفت شود بعد از مدتی شکرک می زند پس بهتر است قوام آن به حدی باشد که شکرک نزند.
- در صورتی که مقدار شربت این مربا خیلی زیاد شد، بهتر است شربت اضافی آن را کمی برداشته و به عنوان شربت توت سیاه نوش جان کنید.
فیلم طرز تهیه مربا توت سیاه
همچنین بخوانید :