طرز تهیه شکلات صبحانه بسیار خوشمزه خانگی؛ ساده و فوری

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شکلات صبحانه؛ شکلاتی مایع می باشد که در وعده صبحانه و با پنکیک خیلی خوشمزه می شود. با وجود انواع صبحانه در کشورهای مختلف دنیا، به نظر من شکلات صبحانه چیز دیگریست. شکلات صبحانه فوری شکلات صبحانه ای است که زمان لازم برای تهیه آن حتی کمتر از زمان لازم برای خرید شکلات صبحانه از فروشگاه می باشد! در این پست به نقل از مینویسم طرز تهیه شکلات صبحانه را می آموزید.

طرز تهیه شکلات صبحانه فوری

شکلات صبحانه به چند روش متفاوت تهیه می شود اما اینکه شکلات صبحانه فوری و با مواد اولیه کم تهیه شود، نیاز به ترفندهایی دارد. در ادامه به شما می گوییم که چطور شکلات صبحانه فوری و با مواد اولیه کم تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه خانگی

پودر کاکائو5 قاشق غذاخوری
شیر2 لیوان
کره30 گرم
شکر1 لیوان
وانیل (اختیاری)به میزان دلخواه

مطالب پیشنهادی :

دستور تهیه موس شکلاتی بدون فر

روش تهیه شکلات صبحانه

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. تهیه شکلات صبحانه فوری

    پودر کاکائو را در کاسه ای می ریزیم.

  2. اضافه کردن شکر

    کمی شکر اضافه کرده و هم می زنیم تا با هم ترکیب شده و یکدست شوند و شکلات صبحانه نیز گلوله گلوله نشود.

  3. ریختن شیر

    شیر را به مواد بالا اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند.

  4. حرارت دادن مواد شکلات صبحانه

    مواد فوق را روی شعله اجاق گاز قرار می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم. بعد از داغ شدن شیر و قبل از اینکه شیر بجوشد، حرارت را کم کرده و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد و تقریبا 50 دقیقه زمان می دهیم تا شکلات صبحانه به میزان لازم غلیظ شود.

  5. ریختن کره

    بعد از اینکه شکلات صبحانه به غلظت مورد نظر رسید، کره را می ریزیم و هم می زنیم.

  6. افزودن وانیل

    بعد از اینکه شکلات صبحانه یکدست شد، وانیل را ریخته و بعد از 3 دقیقه حرارت را خاموش می کنیم. زمانی که شکلات صبحانه خنک شد در ظرفی ریخته و به یخچال منتقل می کنیم.

شکلات صبحانه فوری
شکلات صبحانه فوری

نکات کلیدی برای تهیه خوشمزه ترین شکلات صبحانه

  • ریختن وانیل در تهیه شکلات صبحانه اختیاری است.
  • می توانید برای تهیه شکلات صبحانه، روغن مایع را جایگزین کره کنید.
  • توجه کنید که بهتر است ظرفی که برای شکلات صبحانه انتخاب می کنید شیشه ای و درب دار باشد.
  • این شکلات صبحانه مواد نگهدارنده ندارد و به همین دلیل ماندگاری زیادی ندارد و تقریبا 25 الی 30 روز در یخچال می ماند.
  • اگر مواد اولیه برای تهیه شکلات صبحانه را کم یا زیاد کنید، شکلات شل و سفت می شود.
  • می توانید اسانس فندق اضافه کنید و یا فندق و گردو خرد شده بریزید.
  • در برخی رسپی ها فقط همین مواد را در میکسر می ریزند و دیگر روی حرارت قرار نمی دهند که در اینصورت شکلات صبحانه شل می شود.
  • برای خوشرنگ تر شدن شکلات صبحانه فوری از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید.
  • هر چه پودر کاکائو بیشتری بریزید، شکلات صبحانه تلخ تر و تیره تر می شود و هر چه کمتر بریزید از تلخی آن کاسته می شود.
  • مهمترین نکته در طرز تهیه شکلات صبحانه این است که اصلا نباید ته بگیرد و اگر ته گرفت ظرف را عوض کنید تا شکلات صبحانه طعم تلخی و سوختگی ندهد.
  • اگر قبل از جوشیدن شیر حرارت را کم نکنید، شکلات صبحانه شکرک می زند.
  • از این شکلات صبحانه می توان روی پنکیک ریخت یا برای فیلینگ کیک استفاده کرد.
  • دقت کنید که شکلات صبحانه در یخچال نیز کمی غلیظ می شود پس قرار نیست شکلات صبحانه روی حرارت خیلی غلیظ شود.
  • اگر غلظت آن زیاد شد، کمی روغن مایع بریزید و روی حرارت کم هم بزنید و اگر رقیق بود، روی حرارت کم هم بزنید تا غلیظ شود.
  • می توانید به جای شیر، شیر بادام بریزید تا طعم شکلات صبحانه کمی متنوع شود.

همچنین بخوانید :

چند صبحانه لذیذ و خوشمزه

بهترین مواد غذایی برای وعده صبحانه

نظرات