طرز تهیه مرغ عسلی کره ای
امروزه اکثر مردم به دنبال چشیدن و تجربه طعم های جدید هستند. مرغ عسلی یکی از غذاهای آسیایی کره ای است که به ذائقه ایرانی ها بسیار نزدیک است. این غذا بسیار خوشمزه و ترد است و دستور پخت بسیار راحتی دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ عسلی کره ای به صورت کامل توضیح داده شده است. با مینویسم همراه باشید.
آموزش مرغ عسلی کره ای
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت مرغ عسلی کشور کره ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه مرغ عسلی کره ای |
|
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ⅓ قاشق چایخوری |
آب | ۱۰ قاشق سوپخوری |
نشاسته ذرت | ½ پیمانه سرخالی |
آرد سفید | ¾ پیمانه سرخالی |
روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
مراحل تهیه مرغ عسلی
- در مرحله اول نیم کیلو فیله مرغ را خورشتی برش بزنید.
- سپس با مقداری نمک، چند حبه سیر و یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده و دو قاشق آب مخلوط کنید و چند ساعتی استراحت بدهید تا به خوبی مزه دار شود.
- درون یک کاسه گود تخم مرغ ها را بشکنید. نمک، پودر سیر، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت و ۱۰ قاشق آب اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- در آخر آرد و سپس روغن را هم اضافه کرده و یکدست کنید. ترکیب را هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
- تیکه های مرغ مزه دار شده را یکی یکی به این مواد آغشته کرده و در روغن داغ سرخ کنید. (به طوری که داخل روغن غوطه ور شوند.)
- تکه های مرغ سرخ شده را کنار بگذارید و سس عسلی را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه سس عسلی |
|
سس کچاپ | ۱۰ قاشق سوپخوری |
شکر قهوه ای یا سفید(ترجیحا قهوه ای) | یک قاشق سوپخوری |
عسل | یک قاشق سوپخوری |
آب | ۶ قاشق سوپخوری |
زنجبیل رنده شده | یک قاشق چایخوری |
سیر | یک قاشق چایخوری |
روغن | ۲ قاشق سوپخوری |
- درون یک تابه روغن، سیر و زنجبیل رنده شده را یک دقیقه تفت بدهید.
- سس کچاپ، شکر، عسل و آب را اضافه کنید .2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا کمی غلظت پیدا کند.
- مرغ های سرخ شده را به سس آغشته کنید و کمی هم کنجد بپاشید.
- نوش جان….