طرز تهیه کیک هویج و آناناس در خانه خوشمزه با طعم فوق العاده
امروز به شما طرز تهیه کیک هویج و آناناس را آموزش میدهیم که هم گیاهی است و هم بدون گلوتن. با مواد اولیه مناسب،کیک میتواند به اندازهی خوردن میوه و سبزیجات و حتی بیشتر از آنها مفید باشد. آیا باور نمیکنید؟ این مقاله را مطالعه کنید و با طرز تهیه این کیک خوشمزه آشنا شوید.
برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند، آرد سفید را نیز با آرد جودوسر جایگزین کردیم. به دلیل خواص جو دوسر استفاده از جودوسر در پخت کیک و شیرینی بسیار مفید است زیرا سرشار از فیبر میباشد که باعث احساس سیری در فرد میشود و سلامت دستگاه گوارش را تقویت میبخشد.
مواد اولیه کیک هویج و آناناس برای 12 نفر
دانههای کتان آسیاب شده | 25 گرم |
آب | 270 میلی لیتر |
خرمای له شده | 300 گرم |
هویج | 400 گرم |
موز پوست کنده شده | 130 گرم |
جودوسر | 400 گرم |
نشاسته سیب زمینی | 50 گرم |
جوش شیرین | 10 گرم |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
گردو | 80 گرم |
شیر بادام | 200 میلی لیتر |
آناناس | 8 برش کنسرو شده |
طرز تهیه کیک هویج و آناناس
کیک هویج و آناناس ما بدون شکر تهیه میشود. به جای استفاده از شکرهای تصفیه شده، از شیرین کنندههای طبیعی مانند خرما استفاده میکنیم. برای این منظور کافی است خرما را با آب مخلوط کرده و خمیری یکدست بدست آورید. استفاده از خرما موجب میشود که این دستور پخت کیک برای افرادی که رژیم غذایی کم شکر دارند، مانند افراد دیابتی یا افرادی که رژیم غذایی برای کاهش وزن دارند، مناسب باشد.
همهی این مواد اولیه سالم و مفید در یک کیک مرطوب و اسفنجی با طعم و مواد مغذی در کنار هم قرار میگیرند. بنابراین، میتوانید از خوردن این کیک خوشمزه هر روز هفته نهایت لذت را ببرید!
مرحله اول
- ابتدا با آماده کردن مواد اولیه لازم برای درست کردن کیک هویج و آناناس شروع میکنیم.
- در یک کاسه، دانههای کتان آسیاب شده را با 120 میلی لیتر آب مخلوط کنید و مخلوط را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا یک بافت ژلهای غلیظ بدست آید.
- در همین حال، در یک غذاساز خرمای له شده را با 150 میلی لیتر آب مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و کرم مانند بدست آید.
- اگر خرماها خیلی خشک هستند، بهتر است قبل از مخلوط کردن در غذاساز آنها را به مدت 10 دقیقه در آب ولرم بخیسانید.
- سپس، هویجها را پوست کنده و با کمک رنده ریز رنده کنید. روش دیگر این است که هویجها را در غذاساز بریزید تا ریز خرد شوند. آنها را روی آبکش قرار دهید تا آب اضافی خارج شود و سپس با استفاده از حوله آشپزخانه خشک کنید.
- در نهایت، موزها را له کنید.
مرحله دوم
- به منظور تهیه آرد بدون گلوتن، دانههای جو دوسر را در غذاساز بریزید. سپس، آن را با نشاسته سیب زمینی الک شده، جوش شیرین، نمک و دارچین مخلوط کنید.
- در یک کاسهی بزرگ، دانههای کتان با موز له شده، خمیر خرما، گردو خرد شده و هویج رنده شده را با هم ترکیب کنید. سپس، به آرامی مخلوط جودوسر را با مواد مرطوب مخلوط کنید.
- شیر را بریزید و خمیر را هم بزنید تا در نهایت یک خمیر نرم و یکدست حاصل شود. این مخلوط باید به قدری غلیظ باشد که به هم بچسبد اما در عین حال بتوان آن را در قالب ریخت.
مرحله سوم
- برشهای آناناس را به صورت تک لایه در کف یک قالب گرد قرار دهید. توجه کنید که بهتر است در کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید. سپس، چند قاشق غذاخوری از آب کنسرو آناناس را به آن اضافه کنید.
- سپس، خمیر کیک را در قالب آماده شده بریزید و با یک کاردک آن را هم سطح کنید. هنگام ریختن مخلوط مراقب باشید که میوه جابجا نشود.
مرحله چهارم
- کیک را به مدت 50 دقیقه در دمای 175 درجه سانتیگراد (345 درجه فارنهایت) برای فرهای معمولی و در دمای 155 درجه سانتیگراد (310 درجه فارنهایت) برای فرهای فن دار بپزید.
- یک ترفند برای این که بدانید کیک آماده بیرون آوردن از فر است یا نه، این است که یک چاقو یا شی تیز را به وسط کیک فرو ببرید. اگر موقع بیرون آوردن مواد کیک به آن نچسبید یعنی میتوانید با خیال راحت کیک را از فر خارج کنید و کیک هویج و آناناس به خوبی پخته است.
- قبل از سرو و برش دادن، اجازه دهید کیک به مدت 15 دقیقه خنک شود.
نکات طرز تهیه کیک هویج و آناناس
- شما میتوانید گردو را با آجیلهای دیگر مانند بادام، بادام زمینی یا هویج جایگزین کنید.
- به جای استفاده از آرد جودوسر، شما میتوانید نیمی از آن را با سایر آردهای بدون گلوتن مانند آرد بادام یا آرد نارگیل جایگزین کنید. با این وجود، اگر خمیر کیک بیش از حد غلیظ یا بیش از حد روان بود، باید مقدار شیر را مطابق با آن کم و زیاد کنید تا غلظت نهایی مطلوب بدست آید.