طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ و براق + نکاتی برای ماندگاری طولانی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

برای صبحانه هیچ چیز به اندازه کره و مربا آلبالو نمی تواند دلچسب باشد! آلبالو میوه ای تابستانی و مفید است و کاهش خطر سکته و تقویت بینایی از خواص بارز این میوه است. در این پست آموزشی از سایت مینویسم طرز تهیه مربا آلبالو را به شما آموزش می دهیم و پیشنهاد می کنیم تهیه کنید زیرا عاشق طعم و مزه آن می شوید.

طرز تهیه مربای آلبالو خانگی

در ادامه دستور تهیه مربا آلبالو را با شما به اشتراک می گذاریم. همچنین نحوه تهیه شربت آلبالو و روش تهیه چای آلبالو را می توانید در مینویسم مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه مربا آلبالو

آلبالو 2 کیلوگرم
شکر1 کیلو و 900 گرم
وانیل(به دلخواه)نوک قاشق چایخوری
لیمو تازه1 عدد متوسط

روش تهیه مربا آلبالو با شکر

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

  1. شستن آلبالو

    ساق و برگ های آلبالو را جدا کرده و می شوییم و روی پارچه ای نخی می ریزیم. زیرا برای تهیه مربا آلبالو باید آلبالو ها کاملا خشک باشند تا مربا کپک نزند.

  2. آماده کردن آلبالو

    هسته آلبالو ها را جدا می کنیم و نیمی از آن را در قابلمه ای می ریزیم.

  3. اضافه کردن شکر

    در این مرحله از طرز تهیه مربا آلبالو، شکر را روی مواد بالا در قابلمه می ریزیم و سپس بقیه ی آلبالو ها را اضافه می کنیم.

  4. استراحت دادن مواد مربا آلبالو

    درب این قابلمه را می گذاریم و در یخچال می گذاریم و اجازه می دهیم 18 الی 20 ساعت استراحت کند و شکر آب بیندازد.

  5. تهیه مربا آلبالو خانگی

    برای تهیه مربا آلبالو لازم است بعد از این زمان قابلمه را روی حرارت ملایم بگذاریم تا آلبالو ها بپزد. در زمان پخت مدام کف روی مواد را می گیریم و دور می ریزیم تا مربا شفاف شود.

  6. اضافه کردن آب لیمو

    بعد از اینکه مربا به قوام مورد نظر رسید، آب لیمو تازه را می گیریم و به مربا اضافه می کنیم.

  7. ریختن وانیل

    وانیل را به همراه آب لیمو در مربا آلبالو می ریزیم و هم می زنیم. سپس از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود. در ظرف مورد نظر می ریزیم و در یخچال می گذاریم.

مربا آلبالو مجلسی
مربا آلبالو مجلسی

مطالب پیشنهادی :

روش تهیه آلبالو خشکه بازاری

دستور آماده سازی لواشک البالو

نکات مهم برای تهیه مربای آلبالو مرحله به مرحله

  • می توانید وانیل را از مربای آلبالو حذف کنید.
  • همچنین آب لیمو برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه می شود ولی معمولا مربا آلبالو شکرک نمیزند زیرا خیلی شیرین نیست پس می توان حذف کرد.
  • مهمترین نکته برای تهیه مربا آلبالو خانگی این است که توجه کنید مربا سر نرود.
  • برای تهیه مربا آلبالو و شربتش، کمی شکر را بیشتر بریزید و در اواسط پخت آلبالو ها را خارج کنید و نیمی از شربت را روی آن بریزید و نیم دیگر را در قابلمه بریزید تا به قوام لازم برسد و شربت آلبالو تهیه شود.
  • برای جلوگیری از کپک زدن مربا آلبالو، از ظرف تمیز و خشک استفاده کنید. همچنین قاشق و کفگیر باید خشک و بدون چربی باشد.
  • توجه کنید که اگر مربا را زیاد بجوشانید، رنگ آن تیره می شود.
  • برای جوگیری از تلخ شدن مربای آلبالو، وانیل را در مرحله آخر اضافه کنید.
  • دقت کنید که نباید هنگام پخت درب قابلمه را بگذارید، زیرا مربا را بد رنگ می کند.
  • اگر شکر را خیلی کم بریزید، مربا آلبالو کپک می زند.
  • اگر مربا را زیادی غلیظ کنید بعد از اینکه در یخچال بگذارید خیلی سفت می شود.

همچنین بخوانید:

روش طبخ گلت البالو

مربای گیلاس خانگی

مربای زردآلو

نظرات