طرز تهیه چیکن برگر در خانه به روش آسان و فوق العاده لذیذ

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

همانطور که از اسمش پیداست در پخت چیکن برگر برخلاف دیگر برگر ها از گوشت مرغ استفاده می شود و کسانیکه علاقه به گوشت گوسفند و گوساله ندارند می توانند از خوردن این برگر خانگی لذت کافی را ببرند. هدف ما از انتشار این مقاله طرز تهیه چیکن برگر در خانه به روش آسان می باشد.

مراحل پخت چیکن برگر خانگی

ایرانی ها چیکن برگر به نام هایی دیگر همچون همبرگر مرغ ، برگر چیکن نیز می شناسند و از آنجایی که این غذا طرفدار زیادی دارد در منو های اکثر فست و فود ها می توانید مشاهده نمایید. این مقاله آموزشی شامل دو بخش زیر می شود:

  • مواد لازم جهت پخت چیکن برگر خانگی
  • دستور پخت همبرگر مرغ در خانه

مواد لازم برای تهیه چیکن برگز در خانه

جهت تهیه همبرگر مرغ در خانه مواد زیر را آماده نمایید:

  • سینه مرغ : ۶ عدد
  • پنیر پارمسان : نصف پیمانه
  • آرد سوخاری : ۱ و نیم پیمانه
  • آرد ساده (همه منظوره) : ۱ پیمانه
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • روغن، برای سرخ کردن
  • روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد شده : ۱ عدد
  • سیر خرد شده : ۲ حبه
  • سس گوجه فرنگی : ۲ پیمانه
  • شکر : نیم قاشق چای‌خوری
  • نمک : نیم قاشق چای‌خوری
  • سس تند : ۱ پیمانه
  • کره : نصف پیمانه
  • نان ساندویچ کوچک : ۱۲ عدد
  • پنیر موزارلا رنده شده : ۲ پیمانه
  • تره ریز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

چیکن برگر

طرز تهیه چیکن برگر خانگی

پس از آماده کردن مواد لازم برای پخت چیکن برگر سوخاری در خانه مراحل زیر را گام به گام دنبال نمایید:

  • در ابتدا باید پنیر پارمسان را با آرد سوخاری مخلوط کنید.
  •  هر سینه مرغ را به ترتیب به آرد ، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و پارمسان آغشته سپس آن را سرخ کنید.
  •  پیاز را حدود ۱۰ دقیقه در روغن سرخ کنید و سپس سیر را اضافه کنید و تفت بدهید .
  •  سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه و ترکیب کنید. سپس نمک و شکر را اضافه کنید. مواد ترکیب شده را به مدت 10 دقیقه روی شعله بپزید.
  • در مرحله بعدی آموزش تهیه چیکن برگر در خانه باید سس تند و کره را اضافه کرده و هم بزنید. سپس از روی حرارت بر می دارید.
  •  نان ها را از وسط باز کرده و روی یک سینی پخت قرار بدهید.
  •  تکه های مرغ را روی آن قرار داده و سپس مخلوط سس آماده شده را روی آن ها بریزید .
  •  پنیر موزارلا را روی آن ها ریخته سپس مجددا نان را با مواد داخل ماهیتابه یا فر بگذارید تا زمانی که پنیر ها ذوب شوند.
  • در آخر تره را به برگر اضافه کنید.

**امیدوارم از پخت این برگر خانگی لذت کافی را برده باشید**

نظرات