کیک مرغ یک غذای خوشمزه و خوش طعم است که می توانید از ان به عنوان وعده شام و یا میان وعده های خود استفاده کنید. کیک مرغ مجلسی یک گزینه عالی برای مهمانی های رسمی شما مانند تولدها و سایر مجالس است که حتما از آن خوشتان خواهد آمد. طرز تهیه کیک مرغ مجلسی با نان تست را در ادامه خواهید دید.
دستورپخت کیک مرغ مجلسی به روش ساده
موادی که در تهیه کیک مرغ به کار می روند بسیار شبیه به مواد اولیه الویه هستند البته تفاوت های زیادی نیز با هم دارند. کیک مرغ مجلسی را می توانید به راحتی در خانه درست کنید و از آن در مجالس خود استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک مرغ مجلسی
مواد لازم کیک مرغ مجلسی را با توجه به تعداد افراد می توان کم و یا زیاد کرد. برای تهیه کیک مرغ مجلسی با این دستور کیک مرغ ساده از سایت مینویسم همراه باشید که بسیار کاربردی و مفید است. آموزش پخت کیک مرغ ساده و کیک مرغ مجلسی تفاوت چندانی ندارد و فقط در تزئین آن می توانید ماهرانه تر عمل کنید.
- سینه مرغ: 1 عدد
- نان تست: 12 عدد
- تخم مرغ: 3 عدد
- جعفری: 100 گرم خرد شده
- پیازچه: 3،4 عدد کوچک
- هویج: 1 عدد
- خیارشور: 200 گرم
- ماست: 1 فنجان
- ذرت: به میزان لازم
- سس هزار جزیره: 3 قاشق غذاخوری
- سس مایونز: 1 فنجان
- نمک و فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه کیک مرغ مجلسی خوشمزه
1 – برای تهیه کیک مرغ مجلسی بعد از پختن مرغ آن را ریش ریش کنید. تخم مرغ را آب پز کرده و آنرا به همراه هویج و خیارشور رنده کنید. (آب خیارشور را بگیرید) حالا این مواد را به همراه جعفری و پیازچه خرد شده ترکیب و آنها را با استفاده از سس و نمک فلفل طعم دار کنید.
در این مرحله، اطراف نان تست را ببرید تا برای چیدن در مورد نظر خود آماده کنید.
2 – حالا یک لایه نان تست بچینیند و روی آنها را با موادی که آماده کردید پر کنید و لایه دیگری از نان تست را روی مواد قرار دهید و دوباره از مواد مرغ روی آن بریزید.
3 – آخرین لایه در کیک مرغ باید نان تست باشد و تعداد ردیف ها نیز با توجه به تعداد و یا میزان گنجایش ظرف شما می تواند متفاوت باشد.
4 – بعد از آماده کردن مواد کیک مرغ و چیدن آن در ظرف، روی آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید. سس مایونز را بعد از خارج کردن ظرف کیک مرغ از یخچال روی آن بمالید.
فوت و فن و نکاتی برای پخت کیک مرغ مجلسی
- برای پختن کیک مرغ مجلسی می توانید ژامبون را نیز به مواد اولیه اضافه کنید و یا به جای گوشت مرغ از گوشت بوقلمون استفاده کنید.
- هنگام پختن سینه مرغ نمک را در پایان اضافه کنید تا سفت نشود.
- بهتر است برای تهیه کیک مرغ مجلسی بهتر است از قسمت سبزِ پیازچه استفاده کنید.
- از رنده کردن خیارشور خودداری کنید چون باعث می شود آب بیاندازد و کیک مرغ شما شل شود.
- برای زیباتر شدن کیک مرغ می توانید کناره های نان تست را به شکل مثلثی برش بزنید و کناره های نان تست را نیز به مواد داخل کیک مرغ اضافه کنید.
- برای تهیه کیک مرغ مجلسی رژیمی می توانید به جای سس ایونز از ماست استفاده کنید.
- مواد کیک مرغ نباید رقیق باشد و باید به اندازه کافی سفت باشد تا به خوبی شکل خود را حفظ کند.
- از گردوی خرد شده نیز می توانید برای تزئین کیک مرغ استفاده کنید.