پیراشکی مرغ یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه ای می باشد و زمانی که میهمان دارید به عنوان پیش غذا نیز می توانید آن را تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه پیراشکی مرغ برای 4 نفر آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ برای 4 نفر
مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی مرغ
خمیر مایه | 1/5 ق غ |
شکر | 1 ق غ |
آرد | دو لیوان |
نمک | 1/2 ق غ |
تخم مرغ | 2 عدد |
ماست | 6 ق غ |
روغ مایع | نصف لیوان |
آب | 1 لیوان |
مواد لازم برای مواد داخل پیراشکی مرغ
سینه مرغ | 1 عدد |
قارچ | 100 گرم |
پیاز | 1 عدد |
پنیر پیتزا | مقدار لازم |
سوسیس | 1 عدد |
نمک، فلفل و زرد چوبه | مقدار لازم |
سیر | 1 حبه |
رب گوجه فرنگی | 1 ق غ |
فلفل دلمه | یک عدد |
طرز تهیه پیراشکی مرغ برای 4 نفر
- مرحله اول
برای تهیه پیراشکی مرغ ابتدا باید خمیر آن را آماده کنید. برای تهیه خمیر پیراشکی اول آرد را به همراه شکر، پودر خمیر مایه و نمک در یک ظرف به خوبی هم می زنیم و مخلوط می کنیم.
- مرحله دوم
حالا تخم مرغ را به همراه ماست و روغن و آب به آن اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا خمیر پیراشکی یکدست شود.
- مرحله سوم
مواد را با چنگال به هم بزنید اگر شل بود مقداری آرد اضافه کنید و اگر خوب بود نیازی نیست چون خیلی هم نباید سفت باشد.
- مرحله چهارم
حالا خمیر را دست به خوبی ورز بدهید و حسابی آن را بکوبید تا منسجم و یکدست شود. خمیر را به مدت نیم ساعت در یک جای گرم قرار دهید و روی آن پارچه ای بی اندازید تا استراحت کند.
- مرحله پنجم
در این فاصله می توانید مواد داخل پیراشکی را آماده کنید. ابتدا پیاز را پوست و خرد کنید و درون تابه سرخ کنید.
- مرحله ششم
در این مرحله سینه مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید و پیاز اضافه کنید. حسابی تف بدهید تا سرخ شود.
- مرحله هفتم
کمی که مرغ سرخ شد سوسیس را خرد کنید و به آن اضافه کنید.
- مرحله هشتم
حالا قارچ را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. سپس فلفل دلمه را نیز به آن اضافه کنید و خوب تف بدهید.
- مرحله نهم
پیاز را رنده کنید و به مواد اضافه کنید. سپس مقداری نمک، فلفل و زردچوبه نیز به مواد پیراشکی اضافه کنید و خوب هم بزنید. مقداری رب گوجه نیز به آن اضافه کنید و تف بدهید سپس اجازه بدهید تا مواد برای چند دقیقه روی حرارت قرار بگیرند.
- مرحله دهم
حالا خمیر را به اندازه های یکسان بر می داریم و داخل آنها را مواد میریزیم و کمی پنیر پیتزا نیز داخل آن قرار می دهیم.
- مرحله آخر
پیراشکی را می توانید هم داخل روغن سرخ کنید و هم داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا پخته شود.