Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه پیراشکی مرغ برای ۴ نفر (مقدار دقیق مواد برای هر نفر)

پیراشکی مرغ یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه ای می باشد و زمانی که میهمان دارید به عنوان پیش غذا نیز می توانید آن را تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه پیراشکی مرغ برای 4 نفر آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ برای 4 نفر

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی مرغ

خمیر مایه1/5 ق غ
شکر1 ق غ
آرد دو لیوان
نمک1/2 ق غ
تخم مرغ2 عدد
ماست 6 ق غ
روغ مایعنصف لیوان
آب 1 لیوان

مواد لازم برای مواد داخل پیراشکی مرغ

سینه مرغ1 عدد
قارچ100 گرم
پیاز1 عدد
پنیر پیتزامقدار لازم
سوسیس1 عدد
نمک، فلفل و زرد چوبهمقدار لازم
سیر1 حبه
رب گوجه فرنگی1 ق غ
فلفل دلمهیک عدد

طرز تهیه پیراشکی مرغ برای 4 نفر

  1. مرحله اول

    برای تهیه پیراشکی مرغ ابتدا باید خمیر آن را آماده کنید. برای تهیه خمیر پیراشکی اول آرد را به همراه شکر، پودر خمیر مایه و نمک در یک ظرف به خوبی هم می زنیم و مخلوط می کنیم.

  2. مرحله دوم

    حالا تخم مرغ را به همراه ماست و روغن و آب به آن اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا خمیر پیراشکی یکدست شود.

  3. مرحله سوم

    مواد را با چنگال به هم بزنید اگر شل بود مقداری آرد اضافه کنید و اگر خوب بود نیازی نیست چون خیلی هم نباید سفت باشد.

  4. مرحله چهارم

    حالا خمیر را دست به خوبی ورز بدهید و حسابی آن را بکوبید تا منسجم و یکدست شود. خمیر را به مدت نیم ساعت در یک جای گرم قرار دهید و روی آن پارچه ای بی اندازید تا استراحت کند.

  5. مرحله پنجم

    در این فاصله می توانید مواد داخل پیراشکی را آماده کنید. ابتدا پیاز را پوست و خرد کنید و درون تابه سرخ کنید.

  6. مرحله ششم

    در این مرحله سینه مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید و پیاز اضافه کنید. حسابی تف بدهید تا سرخ شود.

  7. مرحله هفتم

    کمی که مرغ سرخ شد سوسیس را خرد کنید و به آن اضافه کنید.

  8. مرحله هشتم

    حالا قارچ را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. سپس فلفل دلمه را نیز به آن اضافه کنید و خوب تف بدهید.

  9. مرحله نهم

    پیاز را رنده کنید و به مواد اضافه کنید. سپس مقداری نمک، فلفل و زردچوبه نیز به مواد پیراشکی اضافه کنید و خوب هم بزنید. مقداری رب گوجه نیز به آن اضافه کنید و تف بدهید سپس اجازه بدهید تا مواد برای چند دقیقه روی حرارت قرار بگیرند.

  10. مرحله دهم

    حالا خمیر را به اندازه های یکسان بر می داریم و داخل آنها را مواد میریزیم و کمی پنیر پیتزا نیز داخل آن قرار می دهیم.

  11. مرحله آخر

    پیراشکی را می توانید هم داخل روغن سرخ کنید و هم داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا پخته شود.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.