طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی؛ خوشمزه و مقوی
در فصل پاییز و زمستان ویروس سرما خوردگی رایج ترین ویروس است و با توجه به توصیه بزرگترها، سوپ مرغ برای سرماخوردگی، بهترین انتخاب است. اکنون که در فصل زمستان هستیم، تصمیم گرفتیم طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی را شرح دهیم.
طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی بزرگسالان
سوپ مرغ سوپی که سریع آماده می شود و بهترین درمان برای سرماخوردگی می باشد.
پست هایی که پیشنهاد می شود بخوانید : بهترین سوپ برای سرماخوردگی نوزاد
دستور پخت خورش شلغم برای سرماخوردگی
مواد لازم سوپ مرغ برای سرماخوردگی
پیاز | 3 عدد |
روغن مایع | به میزان لازم |
هویج | 5 عدد بزرگ |
نمک | به میزان لازم |
سینه مرغ | 750 گرم |
سیب زمینی | 5 عدد بزرگ |
لیمو ترش تازه | 2 عدد متوسط |
جعفری | 50 گرم |
سیر | 3 حبه |
زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
آب | به میزان لازم |
روش تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 40 دقیقه
- آماده کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و نگینی ریز خرد می کنیم.
- خرد کردن سیر
برای تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی، سیر را نیز مانند پیاز خرد می کنیم.
- خرد کردن سیب زمینی
سیب زمینی را به صورت مکعب های ریز خرد کرده و در آب می ریزیم تا زمانی که خواستیم به سوپ مرغ برای سرماخوردگی اضافه کنیم، سیاه نشده باشد.
- آماده کردن هویج
هویج را نگینی ریز خرد می کنیم.
- آماده کردن جعفری
جعفری را پاک کرده و ساطوری ریز خرد می کنیم و برای تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی کنار می گذاریم.
- پختن مرغ
مرغ را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
- افزودن آب
در این مرحله از طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی، آب را به مرغ اضافه می کنیم.
- افزودن زردچوبه
کمی زردچوبه ریخته و درب قابلمه را می گذاریم تا مرغ به خوبی بپزد.
- خرد کردن مرغ
مرغ را از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن، برای تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی مرغ را ریش ریش می کنیم.
- تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و کمی روغن می ریزیم.
- اضافه کردن پیاز
پیاز خرد شده را در قابلمه می ریزیم و هم می زنیم و می گذاریم سرخ شود.
- افزودن سیر
بعد از 2 الی 3 دقیقه سیر را به قابلمه سوپ مرغ برای سرماخوردگی اضافه می کنیم و می گذاریم با پیاز تفت بخورد.
- ریختن زردچوبه
در همین حین کمی زردچوبه به سیر و پیاز اضافه می کنیم تا با هم تفت بخورند.
- ریختن مرغ
مرغ ریش ریش شده را به مواد قبلی سوپ مرغ برای سرماخوردگی اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- اضافه کردن آب جوش
حال به مقداری که مواد موجود در قابلمه پوشانده شود، آب جوش می ریزیم.
- ریختن هویج
بعد از تقریبا 30 دقیقه، هویج را به سوپ مرغ برای سرماخوردگی اضافه کرده و هم می زنیم.
- افزودن سیب زمینی
بعد از تقریبا 20 دقیقه، سیب زمینی خرد شده را به مواد بالا اضافه می کنیم و می گذاریم سوپ مرغ غلیظ شود.
- افزودن آب لیمو
آب لیمو را 10 دقیقه مانده به آخر به سوپ مرغ برای سرماخوردگی اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- ریختن جعفری
جعفری را به همراه آب لیمو می ریزیم و می گذاریم چند قل بخورد و آماده شود.
نکات مهم در تهیه سوپ مرغ برای سرما خوردگی
- می توانید کمی رشته سوپ خرد شده را به سوپ مرغ برای سرماخوردگی اضافه کنید تا لعاب دار تر شود.
- برای خوشرنگ تر شدن سوپ مرغ برای سرماخوردگی کمی رب گوجه فرنگی بریزید.
- دلیل زودتر ریختن هویج نسبت به سیب زمینی این است که هویج دیر پزتر است.
- می توانید هر سبزیجات دلخواه را به سوپ مرغ برای سرماخوردگی اضافه کنید.
- برای لعاب دار تر شدن سوپ مرغ برای سرماخوردگی، کمی جو پرک خیس خورده اضافه کنید.
- می توانید ادویه هایی همچون آویشن، زیره و زنجبیل اضافه کنید تا سوپ مرغ برای سرماخوردگی خوش طعم تر شود.
- بهتر است سوپ مرغ برای سرماخوردگی با تازه ترین مواد اولیه تهیه شود.
- باید توجه کنید که سوپ مرغ برای سرماخوردگی ته نگیرد.
- هر چه حرارت زیر سوپ مرغ ملایم تر باشد، لعاب آن بیشتر می شود.
- در انتهای پخت سوپ مرغ برای سرماخوردگی،نمک و فلفل سیاه را تست کنید و اگر کم بود بریزید.
- برای تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی کودکان، فلفل سیاه را حذف کرده و شلغم، جو پرک، رشته فرنگی، پیاز و رب گوجه فرنگی بریزید و بعد از پخت میکس کنید.
مطالب بیشتر : دمنوش برای سرماخوردگی