اشترودل مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ای می باشد که به راحتی می توانید در یک عصر سرد زمستانی آن را تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه اشترودل مرغ برای 6 نفر آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه اشترودل مرغ برای 6 نفر
آرد | 2 لیوان |
شکر | 3 ق چ |
نمک | 2 ق چ |
خمیر مایه | 2 ق چ |
کره | 50 گرم |
مرغ | 1 عدد سینه |
شیر | 1 لیوان |
پیاز | 1 عدد |
پینر پیتزا | 3 قاشق غ |
قارچ | 5 عدد |
طرز تهیه اشترودل مرغ برای 6 نفر
- مرحله اول
برای تهیه اشترودل مرغ ابتدا خمیر مایه را به همراه نمک، شکر را مخلوط کنید.
- مرحله دوم
بعد زا اینکه خوب مواد را با دست یا همزن هم زدید. شیر را به آن اضافه کنید.
- مرحله سوم
در این مرحله آرد را الک کنید و کم کم به آن اضافه کنید. سپس خمیر مایه را به آن اضافه کنید خوب هم بزنید. سپس با دست ورز بدهید تا خمیر یکدست شود. کره را به آن اضافه کنید و ورز بدهید. خمیر را به مدت یکساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
- مرحله چهارم
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن داغ ریخته تا سرخ شود. سپس به آن کمی نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کنید.
- مرحله پنجم
مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید تا کاملا سرخ شود.
- مرحله ششم
می توانید کمی سیر له شده به آن اضافه کنید. استفاده از قارچ و پنیر پیتزا هم کاملا سلیقه ای می باشد. همه آنها را با مرغ ترکیبکنید تا سرخ شود و بعد زیر شعله را خاموش کنید.
- مرحله هفتم
مقداری از خمیر را بردارید و پهن کنید وسط آن مقداری مواد ریخته و روی آن پنیر پیتزا اضافه کنید. و دو اطراف آن را جمع کنید. سپس می توانید روی آن کنجد و یا هر چیزی دیگری بپاچید.
- مرحله آخر
اشترودل های مرغ را در در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. دمای فر را روی 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید.