طرز تهیه سوپ ورمیشل بدون مرغ

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

سوپ ورمیشل یکی از بهترین و خوشمزه ترین سوپ های ایرانی است. این سوپ به دلیل طعم عالی و همچنین مواد اولیه ی ساده و در دسترس یکی از محبوب ترین انواع سوپ است. این سوپ برای جشن ها و مهمانی ها نیز پیشنهاد بینظری است. علاوه بر آن سوپ ورمیشل برای افطار ماه رمضان یک غذای مقوی و کامل و انرژی بخش است. سوپ ورمیشل در ایران به سوپ رشته فرنگی نیز معروف است. این سوپ به شکل های مختلفی نظیر سوپ ورمیشل با مرغ، سوپ ورمیشل بدون مرغ، سوپ ورمیشل با سبزیجات و … آماده می شود. در ادامه با طرز تهیه ی سوپ ورمیشل بدون مرغ آشنا می شوید.

دستور پخت سوپ ورمیشل بدون مرغ

همچنین در مینویسیم می توانید با دستور تهیه سوپ شیر و قارچ بدون خامه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه سوپ ورمیشل بدون مرغ

رشته ورمیشل(رشته فرنگی)200 گرم
سیب زمینی2 عدد متوسط
پیاز2 عدد متوسط
هویج4 عدد متوسط
سیر3 حبه
کره50 گرم
جعفری150 گرم
نارنج1 عدد متوسط
لیمو 1 عدد متوسط
عصاره ی مرغکمی کمتر از 1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم

روش پخت سوپ ورمیشل بدون مرغ

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. خرد کردن سیب زمینی

    سیب زمینی ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. می توانید با رنده ی سایز درشت نیز رنده کنید.

  2. خرد کردن پیاز و سیر

    برای سوپ ورمیشل بدون مرغ، پیازها و سیر را رنده ی ریز کنید.

  3. خرد کردن هویج

    هویج ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. هویج طعم و رنگ فوق العاده ای به سوپ ورمیشل بدون مرغ می بخشد.

  4. آماده کردن جعفری

    جعفری را پاک کرده و می شوییم. سپس خرد و ریز می کنیم.

  5. پختن سوپ ورمیشل بدون مرغ

    ابتدا در قابلمه ای کره را می ریزیم و پیاز و سیر را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت می دهیم. بعد از آن سیب زمینی و هویج و رب را می ریزیم و کمی تفت داده و سپس عصاره ی مرغ و فلفل سیاه و زردچوبه را می ریزیم و هم می زنیم. کمی که گذشت، آب می ریزیم و در حرارت کم می گذاریم تا بپزد.

  6. اضافه کردن جعفری و ورمیشل

    بعد از یک ساعت جعفری را همراه با آب لیمو و آب نارنج در سوپ ورمیشل بدون مرغ می ریزیم. سپس ورمیشل را ریخته و نمک می زنیم و 15 دقیقه می گذاریم روی حرارت کم بماند. نوش جان

نکات طلایی در پخت سوپ ورمیشل بدون مرغ

  • برای اینکه رشته ها در سوپ ورمیشل بدون مرغ، له نشود بعد از ریختن رشته درب آنرا نیم باز بگذارید.
  • به جای عصاره ی مرغ می توانید استاک مرغ یا آب مرغ بریزید.
  • برای زیباتر شدن ظاهر سوپ ورمیشل بدون مرغ، کمی زرشک را همراه با جعفری بریزید.
  • می توانید روغن را جایگزین کره کنید.
  • برای بهترشدن سوپ ورمیشل بدون مرغ، می توانید هویج آنرا رنده ی درشت کنید.
  • توجه کنید که بعد از اضافه کردن ورمیشل به سوپ، حداکثر 15 دقیقه روی حرارت بماند.

همچنین بخوانید :

طرز پخت سوپ رشته با مرغ

طرز تهیه سوپ جو مجلسی

طرز پخت سوپ دال عدس

نظرات