طرز تهیه چیکن استراگانف خوشمزه به صورت گام به گام + فیلم آموزشی
چیکن استراگانف یکی از غذاهای معروف و خوش مزس که طرفدارای زیادی هم داره اگه تا حالا امتحانش نکردید پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید چون عاشقش میشید. ما در این مطلب طرز تهیه چیکن استراگانف رو بصورت کامل و گام به گام به همراه فیلم آموزش میدیم با ما همرا باشید.
طرز تهیه چیکن استراگانف خیلی خوشمزه با سس بشامل
مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف که در زیر مشاهده می کنید برای 4 نفر می باشد. چیکن استراگانف یک غذای خوشمزه و پرطرفدار روسیه که اگه یک بار این غذا رو درست کنید عاشق طعم اون میشید.
همچنین بینید: طرز تهیه کیک مرغ ساده
مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف خوش مزه
- سینه مرغ 500 گرم
- قارچ 500 گرم
- پیاز 1عدد متوسط
- کره 50 گرم
- روغن مایع 100 گرم
- خامه 100 گرم
- شیر یک لیوان
- آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
- مقداری جعفری برای تزیین
- سیب زمینی 4 عدد متوسط برای تزیین
آموزش پخت چیکن استراگانف
1- در ابتدا کره و روغن مایع رو روی حرارت بذارید، کم کنید تا کره نسوزه
2- یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید و کمی تفت بدید تا سبک شه ( در بعضی دستور پخت ها بجای خرد کردن پیاز رو رنده میکنن)
حتما ببینید: طرز تهیه میگو پفکی با دلستر
* در صورت تمایل میتونید برای خوش مزه تر شدن 2 حپه سیر رو رنده کنید.
3- یک عدد سینه مرغ رو بصورت بصورت خلالی خرد کنید و سپس مرغ های اسلایسی رو به پیاز اضافه کنید. (توجه داشته باشید برش های نواری در خلاف جهت رشته های مرغ باید باشه تا مرغ حالت لاستیکی نداشته باشه)
4- نمک و فلفل رو اضافه کنید. (برای خوشمزه تر شدن میتونید کمی پودر آویشن هم اضافه کنید)
5- وقتی مرغ ها به اندازه کافی تفت داده شدن آبشون کشیده شد و رنگشون سفید شد قارچ ها رو ورقه ورقه کنید و به مرغ و پیاز اضافه کنید.
6- حالا نوبت میرسه به سس بشامل که باید به مواد اضافه کنید.
طرز تهیه سس بشامل برای چیکن استراگانف
برای تهیه سس بشامل به مواد زیر نیاز دارید:
- ابتدا 2 قاشق غذاخوری کره رو داخل یک قابلمه کوچک بریزید، بزارید روی حرارت تا آب شه.
- سپس 2 قاشق غذاخوری آرد سفید رو به کره آب شده اضافه کنید و مواد رو خوب تفت بدید تا خامیش گرفته شه.
- در مرحله بعد شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلولههای آرد باز بشن.
- صبر کنید تا سس به جوش بیاد و غلیظ شه.
- سپس کمی نمک و فلفل سیاه به موادمون اضافه کنید و یکم بچشید و در صورت نیاز بازهم اضافه کنید.
- سپس حرارت رو کاملا کم کنید و اجازه بدید حدود 2-3 دقیقه مواد با هم بجوشند و بزارید سرد شه و سپس سس بشامل شما آمادست.
7- بعد از اینکه سس بشامل رو اضافه کردید اجازه دهید حدود 6 الی 8 دقیقه روی حرارت بپزه و هم بزنید تا یکدست بشه.
8- سپس پنیر پارمسان را به مقدار دلخواه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
9- در آخر 100 گرم خامه را به مواد اضافه کنید کمی هم بزنید اما توجه داشته باشید پس از اینکه خامه را اضافه کردید باید زود مواد را از روی حرارت بردارید.
چیکن استراگانف خوشمزه شما آمادست حالا وقتشه بریم سراغ سیب زمینی ها تا با سیب زمینی سرخ شده آن را میل کنید.
10- سیب زمینی هارا بصورت خلالی خرد کرده و آن را داخل یک کاشه آب یخ بریزید 20 دقیقه بعد آبکشی کنید و روی یک پارچه تمیز بذارید تا خشک بشن سپس سیب زمینی ها را داخل روغن سرخ کنید. (نمک و زرد چوبه داخل سیب زمینی سرخ شده فراموش نشه)
فیلم آموزش پخت چیکن استراگانف
غذای ما آمادست نووووش جان