طرز تهیه سوپ چینی با نودل و سبزیجات؛ رژیمی برای دو نفر

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

حدس بزنید آماده کردن این غذای خوشمزه چقدر زمان می برد؟ فقط 10 دقیقه، بله شما می توانید با کمک گرفتن از این دستور در عرض 10 دقیقه یک سوپ چینی با نودل خوشمزه درست می کنید. در ترکیب سوپ با نودل از مواد موجود در فروشگاه ها استفاده شده که تقریبا در هر جایی قابل دسترسی هستند. با این وجود طعمش بسیار عالی و خاص است. بهتر از همه اینکه با خوردن یک کاسه پر از این سوپ چینی با نودل تنها 236 کالری به بدن تان می رسانید. در این صورت از خیلی از سوپ های موجود در رستوران ها هم سالم تر است.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه چند غذای چینی با مرغ

روش تهیه سوپ چینی با نودل و سبزیجات و عصاره مرغ

سوپ با نودل یکی از بهترین غذاهای ممکن برای روزهای شماست. همان روزهایی که خسته و کوفته از محل کارتان به خانه بر می گردید! این غذا را می توان هم با گوشت و هم با سبزیجات سرو کرد. با من در این مطلب از آشپزی از سایت «مینویسم» همراه باشید تا طرز تهیه یک سوپ چینی با نودل خوشمزه خانگی را با شما یاد دهیم!

مواد لازم برای پخت سوپ چینی با نودل و سبزیجات برای 2 نفر

مواد لازممقدار
عصاره مرغ4 فنجان
پیازچه ریز شده3 عدد
غذاخوری سس صدف1 قاشق
سس سویا با سدیم پایین1 قاشق غذاخوری
سس سویای سنگین و بدون نمک1 قاشق غذاخوری
نودل خشکبه میزان لازم
برگ کلم بوک چوی یا پاک چوی4 عدد

نکته : از سس سویای بدون نمک می توان در پایان کار پخت سوپ و تنها در صورت تمایل استفاده کرد.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه جوجه چینی

دستور پخت سوپ چینی با نودل و عصاره مرغ

زمان مورد نیاز: 10 دقیقه

  1. اضافه کرددن عصاره مرغ

    عصاره مرغ را درون دیگ بزرگی ریخته و آنقدر گرمش کنید تا به جوش بیاید.

  2. اضافه کردن پیازچه

    پیازچه ها را شسته و خرد کنید و به عصاره مرغ جوشیده شده اضافه کنید.

  3. برگ کلم را اضافه کنید

    برگ های کلم بوک چوی و پاک چوی را که ریز شده هستند اضافه کنید.

  4. سس سویا و سس صدف

    در این مرحله نوبت به اضافه کردن سس سویا بدون نمک و سس صدف می رسد.

  5. نودل را اضافه کنید

    پس از اینکه سس را اضافه کردید؛ به اندازه 2-3 دقیقه صبر کنید تا مواد خوب بجوشند و سپس نودل را به آن اضافه کنید و بعد از 5-6 دقیقه از روی حرارت بردارید. (حتما نگاهی به دستورالعمل روی بسته بندی نودل بندازید)

    سوپ چینی با نول و سبزیجات

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه پاستا فوتو چینی

نکات طلایی پخت سوپ با نودل

این رسیپی زمانی به بهترین کیفیت و طعمش می رسد که در آن از عصاره مرغ یا گوشت خانگی استفاده شده باشد. در این بخش به یکی از راحت ترین روش های عصاره گیری از مرغ و گوشت اشاره می کنم.

  • 1 تکه استخوان یا استخوان گوشت دار مرغ، گوسفند یا گاو را با 1 پیاز بزرگ با پوست، 1 هویج، 2 ساقه کرفس، چند عدد برگ بو، نمک و فلفل در دیگی بزرگ بریزید. درون دیگ آنقدر آب بریزید که مواد را بپوشاند.
  • دما را زیاد کنید تا به جوش بیاید. سپس شعله اجاق را کم کنید. این ترکیب باید با حرارت کم 3 تا 4 ساعت روی اجاق بماند. فراموش نکنید که هر چند وقت یکبار کف روی عصاره را بردارید و به هم بزنید.
  • پس از این زمان تمام مواد را در صافی بریزید تا عصاره از مواد جامد جدا شود. صبر کنید تا دمای عصاره به دمای اتاق برسد. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید یک شب درون یخچال بماند. سپس چربی انباشته شده بر سطح عصاره را بردارید. به تکه های دلخواه برش داده و درون ظرف در بسته ای در فریزر بگذارید. این عصاره تا 3 ماه در فریزر سالم می ماند.
نظرات