طرز تهیه شکلات تخته ای (پودر کاکائو و روغن جامد)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شکلات تخته ای؛ شکلاتی بین المللی که علاوه بر طعم بینظیر، بسیار پرکاربرد است و از این رو اگر در منزل تهیه شود، خیلی به صرفه تر است. برای تهیه برخی دسر ها، شکلات تخته ای یکی از ملزومات است و باید در منزل داشته باشیم. در ادامه طرز تهیه شکلات تخته ای را می آموزید.

طرز تهیه شکلات تخته ای با روغن جامد

شکلات تخته ای با روغن جامد یا روغن صاف قنادی تهیه می شود و بر خلاف تصور عمومی طرز تهیه بسیار ساده ای دارد. در ادامه طرز تهیه شکلات تخته ای را می بینید.

می توانید دستور تهیه شکلات صبحانه خوش طعم را در مینویسم بیاموزید.

مواد تهیه شکلات تخته ای با پودر کاکائو

روغن صاف قنادی300 گرم
پودر کاکائو90 گرم
پودر قند110 گرم

پیشنهاد می شود بخوانید : مراحل تهیه سس شکلات خانگی

شیوه آماده کردن شکلات آجیلی مجلسی

دستور تهیه شکلات تخته ای

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. آماده کردن روغن صاف قنادی

    روغن صاف قنادی را در کاسه ای فلزی ریخته و کاسه را روی کتری که آب آن در حال جوشیدن است، قرار می دهیم و هم می زنیم، بعد از اینکه روغن ذوب شد، از روی حرارت برداشته و در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود.

  2. الک کردن پودر قند

    پودر قند را الک کرده و برای تهیه شکلات تخته ای در ظرفی می ریزیم.

  3. الک کردن پودر کاکائو

    در این مرحله از طرز تهیه شکلات تخته ای، پودر کاکائو را الک می کنیم.

  4. مخلوط کردن پودر قند و پودر کاکائو

    پودر قند و پودر کاکائو را با هم ترکیب کرده و به خوبی هم می زنیم تا برای تهیه شکلات تخته ای آماده باشد.

  5. ریختن روغن صاف قنادی

    روغنی که در بالا آماده کردیم را به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم.

  6. تهیه شکلات تخته ای

    تمام مواد شکلات تخته ای را که در بالا ترکیب کردیم، روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا یکدست شود.

  7. ریختن شکلات تخته ای در قالب

    قالب سیلیکونی مخصوص شکلات را آماده کرده و این مواد شکلات تخته ای را در قالب می ریزیم. شکلات تخته ای را در فریزر می گذاریم و بعد از اینکه سفت شد، از قالب جدا می کنیم. نوش جان

طرز تهیه شکلات تخته ای با روغن جامد
طرز تهیه شکلات تخته ای با روغن جامد

نکات کلیدی برای تهیه شکلات تخته ای

  • تقریبا 30 دقیقه زمان لازم است تا شکلات تخته ای در فریزر بماند و سفت شود.
  • از این شکلات تخته ای می توانید برای گاناش کشی و تزیین کیک هایتان استفاده کنید.
  • می توانید کره را جایگزین روغن صاف کنید که در اینصورت ماندگاری شکلات تخته ای کمتر می شود و در عین حال ترد تر خواهد شد.
  • توجه کنید که نباید از روغن مایع یا روغن نباتی استفاده کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن شکلات تخته ای از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید.
  • در برخی دستور ها به جای روغن صاف یا کره، از روغن نارگیل استفاده می کنند که طعم آن کمی متفاوت تر از شکلات تخته ای های بازاری می شود.
  • برای خوش عطر تر شدن شکلات تخته ای، کمی پودر وانیل بریزید.
  • برای تزیین شکلات تخته ای، قبل از اینکه شکلات را در قالب بریزید، کمی مغز یا میوه خشک را در قالب ریخته و مواد مایع شکلات تخته ای را به آرامی روی آن ها بریزید تا زیباتر شود.
  • توجه کنید که نباید حتی ذره ای آب به مواد شکلات تخته ای نفوذ کند زیرا باعث خرابی آن می شود.
  • می توانید قابل یخ را جایگزین قالب سیلیکونی کنید.
  • اگر قالب یخ را جایگزین قالب سیلیکونی کردید، کمی چرب کنید.
  • به علاوه می توانید در سینی یا ظرفی با سطح صاف، کاغذ روغنی انداخته و بعد از ریختن مواد شکلات تخته ای، با مغز و انواع میوه های خشک و گل محمدی تزیین کنید.
  • توجه کنید که نباید شکلات تخته ای را که هنوز داغ است در یخچال بگذارید زیرا رنگ آن کدر می شود.
  • برای راحت تر جدا شدن شکلات تخته ای از قالب، چند بار به کف قالب ضربه بزنید.
  • قالب باید تمیز و خشک باشد.

مطالب مرتبط : طرز تهیه شکلات اسنیکرز در خانه

خواص و مضرات شکلات تلخ برای کبد چرب

نظرات