طرز تهیه تارت شکلاتی؛ ساده و خوشمزه
تارت شکلاتی یکی از دسر های بینظیر از دسته ی کیک ها می باشد که به دلیل طعم فوق العاده و ظاهر عالی ای که دارد، باعث شده است که به عنوان دسر خارجی خوشمزه در مهمانی و جشن ها مورد استفاده قرار بگیرد. اگر شما هم مثل من به شکلات علاقه مند هستید، پیشنهاد می کنم تارت شکلاتی را در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید. این تارت طرز تهیه و مواد اولیه ی ساده ای دارد. تارت ها انواع مختلفی نظیر تارت لیمو، تارت آلبالو، تارت سیب، تارت شکلاتی و غیره را شامل می شوند. تارت شکلاتی نیز به شکل های مختلفی اماده می شود که ما در این پست کامل ترین و بهترین طرز تهیه تارت شکلاتی را با شما به اشتراک می گذاریم تا بتوانید براحتی در منزل تارت شکلاتی خوشمزه درست کنید.
طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه
تارت شباهت زیادی به پای دارد. از عمده تفاوت های تارت و پای میتوان به این موارد اشاره کرد که خمیرپای دارای طعم خاصی نیست و طعم اصلی آن مربوط به مواد میانی آن است. ولی خمیر تارت دارای طعم های مختلفی مانند سیب، قهوه، شکلات و غیره می باشد، تفاوت بعدی در این است که در پای، دولایه خمیر یکی در کف و یکی روی مواد دارد ولی در تارت فقط یک لایه مواد خمیری آن هم در کف مواد میانی داریم. برای استفاده از اموزش تارت شکلاتی تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
همچنین می توانید نحوه پخت گلت توت فرنگی بدون استفاده از فر را در مینویسم دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه تارت شکلاتی
شکلات | 50 گرم |
بیسکوییت شکلاتی | 9 عدد |
خامه صبحانه | 100 گرم |
کره | 30 گرم |
دستور تهیه تارت شکلاتی
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
- آماده کردن بیسکوییت
بیسکوییت ها را به هر روشی که برایمان راحت تر است خرد می کنیم تا کاملا پودر شود.
- آماده کردن مواد کراست
بیسکوییت های خرد شده را داخل ظرف گودی ریخته و نصف قاشق خامه را به آن اضافه می کنیم. سپس کره را ذوب کرده و در این مواد می ریزیم. این مرحله در اصل مواد لایه ی بیرونی برای تارت شکللاتی را آماده کردیم.
- تهیه کراست برای تارت شکلاتی
ظرف مخصوص تارت را برمی داریم. مواد کراست را در آن ریخته و با یک کفگیر سیلیکونی یا لیسک آن را روی کف و کناره ها می فشاریم. به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
- بنماری کردن شکلات
شکلات را روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم. شکلات که کمی رقیق شد از روی حرارت بر داشته و در محیطی تقریبا گرم قرار می دهیم.
- بنماری کردن خامه
در این مرحله از نحوه تهیه تارت شکلاتی، خامه را در کاسه ای پیرکس می ریزیم و روی کتری و حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم. اجازه می دهیم کمی صاف و یکدست شود.
- آماده کردن مواد میانی
شکلات را در ظرفی که خامه در آن قرار دارد می ریزیم. سپس کاملا باهم مخلوط می کنیم.
- تهیه تارت شکلاتی
کراست را از فریزر خارج کرده و مواد میانی را درون آن می ریزیم. با لیسک سطح آن را صاف کرده و در یخچال قرار می دهیم. بعد از 4 ساعت آماده است.
نکاتی برای تهیه تارت شکلاتی
- تارت شکلاتی را می توانید با توت فرنگی، موز و انواع مغز آجیل نوش جان کنید.
- توجه کنید که بهتر است کراست تا حدودی منسجم باشد.
- تارت شکلاتی هر چه بیشتر داخل یخچال بماند نرم تر می شود.
- دلیل اینکه کراست را برای 20 دقیقه در فریزر قرار دادیم این است که کمی مواد آن سفت شود و برای ریختن مواد میانی آماده باشد.
پیشنهاد می شود بخوانید :