طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی
شکلات و گیلاس ترکیبی بسیار خوشمزه است. کیک گیلاس شکلاتی می تواند طعمی قوی و جذاب را به شما هدیه دهد. گیلاس میوه ای خوشمزه و خورنگ است که برای تزیین بسیاری از دسر ها از آن استفاده می شود و شما می توانید از آن ها هم داخل کیک و هم برای تزیین استفاده نمایید. در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی را بخوانبد و در خانه آن را برای عزیزانتان بپزید.
طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی گیلاس
برای تهیه این کیک گیلاسی شکلاتی، به مواد زیر احتیاج دارید .
- 1 فنجان آب گرم
- 1/3 فنجان پودر کاکائو
- 1 فنجان آرد همه منظوره ، الک شده
- 1 فنجان شکر دانه ریز
- 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 2 تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان روغن گیاهی
- 1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
- 1 فنجان 1/2 فنجان گیلاس تازه ، بدون هسته و نصف شده
- 2 قاشق چایخوری آرد همه منظوره
- 1/2 فنجان چیپس یا تکه های شکلات
دستورالعمل طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی
فر را با دمای 180 سانتی گراد گرم کنید .
در یک کاسه کوچک، آب داغ و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد مخلوط شده را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
در یک کاسه بزرگتر، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ، روغن، عصاره وانیل را به مخلوط آب و کاکائو اضافه و خوب هم بزنید.
مخلوط آرد را کم کم به مواد هم زده شده اضافه کرده و با کفگیر لاستیکی مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط شود. بیش از حد مخلوط نکنید.چرا که هرچه میزان مخلوط کردن شما کمتر باشد ، کیک سبک تر خواهد شد.
برای جلوگیری از غرق شدن گیلاس در حین پخت ، در یک کاسه کوچک گیلاسها را با 2 قاشق چایخوری آرد بریزید تا سطح گیلاسها کاملا پوشیده از ارد شوند. گبلاس های آردی شده و چیپس شکلات را به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
قالب را چرب کرده و مواد را یکدست در قالب بریزید و به مدت 30-35 دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود. بعد از پخت قالب را در بیاورید و یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل کیک بزنید اگر موادی به آن نچسبید کیک شما آماده است. اجازه بدهید کیک خنک شود و از قالب خارج کنید.
روی آن را با پودر شکر یا گاناش شکلاتی تزئین کنید.
کیک را می توان تا 4 روز در یخچال نگهداری کرد.