طرز تهیه کروسان شکلاتی خوشمزه با یک روش آسان

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر به فکر تهیه کروسان شکلاتی هستید با ساده ترین دستور پخت کروسان شکلاتی همراه مینویسم باشید. پختن نان برای صبجانه کار هیجان انگیزی است بویژه اگر یک نان با ظاهری متفاوت باشد و برای تهیه آن از شکلات استفاده شده باشد.

نان کروسان شکلاتی یکی از انواع نان خوشمزه است که در کشورهای اروپایی برای وعده صبحانه استفاده می شود، اما این نان خوشمزه را می توان در وعده عصرانه بهمراه چای نیز مصرف کرد.

طرز تهیه نان لواش در خانه بدون فر، ساده و کاربردی

آموزش کروسان شکلاتی با روش ساده

کروسان را می توان در انواع مختلفی آماده کرد، اما این آموزش مربوط به کروسان پچ پچ است که نان آن بسیار ترد و خوشمزه است و داخل آن با شکلات پر می شود. تهیه کروسان شکلاتی سخت نیست اما باید کمی حوصله بخرج دهید!

آموزش نان کروسان شکلاتی با روش ساده

مواد لازم برای تهیه نان کروسان شکلاتی

  • خمیر مایه : 11 گرم
  • آب: 140 گرم
  • آرد : 500 گرم
  • شکر: 55 گرم
  • شیر: 140 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • کره : 300 گرم
  • نمک : 12 گرم
  • شکلات چیپسی = به مقدار لازم

دستور پخت کروسان شکلاتی مرحله به مرحله

1. طرز تهیه خمیر کروسان شکلاتی بسیار ساده است. در اولین مرحله پخت نان کروسان شکلاتی، آرد را بهمراه خمیر مایه، شیر، شکر ، نمک، آب و کمی کره (40 گرم) بخوبی ترکیب می کنیم و هم می زنیم ( حداکثر 3 دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید)

2. حالا خمیر را جمع می کنیم ( زیاد گوله نکنید) و داخل یک ظرف چرب شده قرار می دهیم، روی آن را می پوشانیم و به مدت یک شب داخل یخچال قرار می دهیم.

3. در این مرحله از دستور کروسان شکلاتی باید کره را بصورت ورقه ای درآوریم. کره را به قطعات کوچک برش می زنیم و روی آنها آرد می پاشیم. بعد از اینکه همه قطعات کره را به این شکل آماده کردیم آنها را جداگانه روی کاغذ روغنی پهن می کنیم، روی آن را هم با کاغذ روغنی می پوشانیم و بعد وردنه می زنیم. حالا کره های ورقه شده را داخل فریزر قرار می دهیم و دو ساعت بعد خارج می کنیم.

4. خمیر نان کروسان را از یخچال خارج می کنیم و آن را وردنه پهن می کنیم ( پهنای خمیر به حدود 1 تا 1 و نیم سانت برسد)، حالا کره های ورقه شده را داخل لایه خمیر قرار می دهیم و روی کره را با گوشه های خمیر می پوشانیم. ( به شکل پاکت نامه) و خمیر را داخل یخچال قرار می دهیم.

5. نیم ساعت بعد خمیر را از یخچال خارج می کنیم و روی سطحی که آرد پاشی شده خمیر را پهن می کنیم ( بهتر است به وردنه هم آرد بزنیم) بعد از وردنه زدن و صاف کردن خمیر، دوباره خمیر را تا می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم(نیم ساعت کافیه) و این کار را چند مرتبه تکرار می کنیم تا کره بخوبی داخل خمیر نفوذ کند.

6. بعد از اینکه احساس کردید کره و خمیر بخوبی مخلوط شده اند روی خمیر را بپوشانید و یک شب داخل یخچال بگذارید.

7 –  بعد از خارج کردن خمیر نان کروسان از یخچال، خمیر را روی سطح آردپاشی شده پهن می کنیم و بعد از اینکه قطر خمیر به حدود 60 در 20 سانت رسید، بصورت مثلثی برش می زنیم.

دستور کروسان شکلاتی

8.  در آخرین مرحله از آماده کردن کروسان شکلاتی، وسط قطعات بریده شده خمیر مقداری شکلاتی می ریزیم و قسمت پهن خمیر شروع به رول کردن می کنیم.

9. کمی شیر و شکر با زرده تخم‌مرغ هم بزنید و با برس روی خمیرهایی که رول کرده اید بزنید.

تهیه کروسان شکلاتی

ز چیدن خمیرهای رول شده نان کروسان شکلاتی داخل سینی، آنها را داخل فر گرم شده روی حرارت 200 درجه قرار می دهیم.

20 دقیقه زمان برای پخت نان کروسان شکلاتی کافی است. نوش جان

نکات طلایی در طرز پخت کروسان شکلاتی

  • برای تهیه نان کروسان شکلاتی میتوانید از کنجد برای تزئین روی نان استفاده کنید.
  • برای نرمتر شدن نان کروسان شکلاتی، یک ظرف آب داخل فر قرار دهید.
  • در پخت نان کروسان شکلاتی می توانید به جای شکلات از مغزهای مختلف استفاده کنید.
نظرات