طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون خامه و ثعلب به روش ساده در منزل
در تابستان و روزهای گرم آن، هیچ چیز به اندازه ی بستنی حال آدم را جا نمیاورد. بدون اغراق بستنی شکلاتی خوشمزه ترین بستنی می باشد. گاهی ممکن است هوس بستنی شکلاتی کنید ولی در خانه ثعلب و خامه نداشته باشید ما در این پست آشپزی پیشنهاد ویژه ای داریم. می توانید طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون خامه و ثعلب را بیاموزید و لذت ببرید.
طرز تهیه ی بستنی شکلاتی بدون ثعلب و خامه
بستنی شکلاتی بدون خامه و ثعلب را به راحتی می توان در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید.
همچنین در مینویسم می توانید با روش تهیه آیس پک شکلاتی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه بستنی شکلاتی بدون خامه و ثعلب خوشمزه
پودر کاکائو | 6 قاشق غذاخوری |
شیر خشک | 1.5 پیمانه |
شکر | کمی کمتر از نصف پیمانه |
شکلات تخته ای | 270 گرم |
شیر | 5 پیمانه |
وانیل | 1.5 قاشق چایخوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
نشاسته گل | کمی کمتر از 2.5 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه بستنی شکلاتی بدون خامه و ثعلب مرحله به مرحله
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- الک کردن پودر کاکائو
پودر کاکائو را دو الی 3 بار الک کرده و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه بستنی شکلاتی بدون خامه و ثعلب آماده باشد.
- آماده کردن مخلوط نشاسته
نشاسته را در کاسه ای ریخته و 6 قاشق شیر در آن می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا نشاسته در شیر حل شود.
- آماده کردن بستنی شکلاتی بدون خامه و ثعلب
پودر کاکائو را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
- ریختن شکر
شکر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- اضافه کردن شیر
شیر را به مواد قبلی بستنی شکلاتی بدون ثعلب و خامه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر حل شود.
- افزودن شیر خشک
شیر خشک را در مواد بالا می ریزیم و مجددا هم می زنیم.
- ریختن وانیل
وانیل را ریخته و همه مواد بستنی شکلاتی را با هم ترکیب می کنیم.
- ریختن مخلوط نشاسته
مخلوط نشاسته را که در بالا تهیه کردیم، می ریزیم و هم می زنیم. بعد از اینکه مواد کمی غلیظ شد، خاموش کرده و می گذاریم خنک شود. اگر مواد بستنی شکلاتی بدون خامه و ثعلب، کمی گلوله گلوله بود، از صافی رد می کنیم.
- قرار دادن بستنی شکلاتی در فریزر
مواد بستنی شکلاتی را در ظرف بستنی موردنظر ریخته و در وسط هر کدام، چوب بستنی قرار می دهیم. سپس در فریزر می گذاریم و تقریبا 9 ساعت زمان می دهیم تا آماده شود.
- آماده کردن سس برای بستنی
شکلات تخته ای را خرد کرده و در قابمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. این سس طعم بستنی شکلاتی بدون خامه و ثعلب را خوشمزه تر می کند.
- ریختن روغن مایع
به اندازه ی لازم روغن مایع را به شکلات اضافه می کنیم و بعد از اینکه آب شد حرارت را خاموش می کنیم.
- تزیین بستنی شکلاتی
بستنی شکلاتی بدون خامه و ثعلب را از فریزر خارج کرده و هر کدام از بستنی ها را درون سس شکلاتی می بریم و خارج می کنیم.
نکات طلایی در تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب و خامه
- می توانید کمی مغز دلخواه را در سس شکلاتی بریزید تا بستنی شکلاتی بدون خامه و ثعلب که تهیه کردید شبیه به بستنی مگنوم شود.
- بهتر است بعد از اینکه بستنی ها را درون سس شکلاتی بردید، تقریبا 20 دقیقه در فریزر قرار داده و سپس نوش جان کنید.
- دلیل اضافه کردن روغن مایع به سس شکلاتی این است که سس خیلی غلیظ نشود.
- با این میزان مواد اولیه تقریبا برای 12 نفر بستنی شکلاتی بدون خامه و ثعلب تهیه می شود.
- توجه کنید که شیری که به نشاسته اضافه می کنید باید خنک باشد.
- اگر قالب بستنی ندارید بهتر است مواد بستنی شکلاتی بدون ثعلب و خامه را در لیوان یکبار مصرف بریزید و در وسط آن یک چوب بستنی قرار دهید و در فریزر بگذارید.
- دقت کنید که فقط یکبار بستنی را در سس شکلاتی بزنید.
- می توانید از شکلات تلخ جهت تهیه سس برای بستنی شکلاتی بدون خامه و ثعلب استفاده کنید.
مطالب پیشنهادی : روش تهیه سس شکلات با روغن