طرز تهیه کیک براونی خیس شکلاتی در خانه، یک کیک خوشمزه و ساده

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگه طعم کیک های شکلاتی خیس که توی کافه ها می خورید رو دوست دارید بهتره بدونید اسمشون کیک براونی خیس شکلاتی هست. طرز تهیه کیک براونی خیس شکلاتی خیلی ساده است و با خوندن ادامه مطلب می تونید خودتون در خونه اون رو تهیه کنید.

طرز تهیه کیک براونی شکلاتی خیس

پخت کیک براونی شکلاتی خیس یا کیک خیس شکلاتی حدودا 35 تا 40 دقیقه زمان نیاز دارد. کیک براونی بدون شکر هم تهیه می شود که به آن بلاندی می گویند. در ادامه طرز پخت کیک براونی شکلاتی خیس را ملاحظه می کنید.

کیک براونی شکلاتی خیس رو به اسم های دیگه ای مثل کیک خیس، کیک شکلاتی، کیک دابل چاکلت و براونی مرطوب یا شکلاتی هم می شناسند.

مواد لازم برای تهیه کیک براونی خیس شکلاتی

  • شکر: 1/5 پیمانه

نکته: برای پیمانه کردن می توانید از لیوان های فرانسوی استفاده کنید.

  • آرد: 2 پیمانه
  • روغن مایع: 1 پیمانه
  • شیر: 1 و نیم پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • پودر کاکائو: 50 گرم
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری

آموزش پخت کییک براونی شکلاتی خیسطرز تهیه سس کیک براونی خیس شکلاتی

  • شیر: 1 پیمانه
  • شکر: نیم پیمانه
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع یا کره: 3 قاشق غذاخوری

طرز پخت کیک براونی شکلاتی مرطوب

مرحله اول:

2 پیمانه آرد و 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آن را 3 بار الک کنید. هرچه الک شما ریزتر باشد بافت کیک براونی شما لطیف تر خواهد شد.

مرحله دوم:

شکر + شیر + روغن مایع + پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و با هم زن به خوبی بزنید.

مرحله سوم:

وانیل را به این مخلوط اضافه کنید و بعد یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن آن ها را به خوبی هم بزنید. هم زدن مخلوط در این مرحله خیلی مهم است. مدت زمان هم زدن حدود 3 دقیقه باشد.

نکته: می توانید تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بزنید تا حباب های ریز درون آن ایجاد شود. این کار به نرم تر شدن بافت کیک کمک می کند.

مرحله چهارم:

آرد را اضافه کنید و با هم زن به آرامی هم بزنید. بهتر است هم زن را روی دور کند بگذارید یا می توانید از لیسک برای هم زدن مواد استفاده کنید.

مرحله پنجم:

نوبت به پخت کیک براونی شکلاتی می رسد. ظرف کیک را که بهتر است از نوعی باشد که وسط آن یک مانع دارد باشد را با روغن کمی چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. مواد را داخل ان را بریزید و درون فر بگذارید.

طرز تهیه کیک براونی شکلاتی مرطوبدمای فر باید 180 درجه باشد و کیک نیاز به 40 دقیقه زمان دارد تا به خوبی بپزد. بعد از پخت کیک براونی شکلاتی خیس، آن را برش بزنید و سس شکلاتی کیک را به آن اضافه کنید. کیک براونی خیس شکلاتی شما آماده است.

نکات طلایی پخت کیک براونی خیس شکلاتی

  1. برای پخت کیک با این میزان مواد اولیه می تونید از قالب مستطیل با سایز ۲۰×۳۰ با ارتفاع ۴ سانتی متر استفاده کنید.
  2. در ۲۰ دقیقه اول پخت درب فر را باز نکنید چون پف کیک کم می شود.
  3. برای اینکه مطمئن شوید کیک شما پخته می توانید یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و اگر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک شما کاملا پخته است.
  4. یک نکته مهم این است که سس را باید در زمانی که کیک گرم است اضافه کرد. می توانید آن را برش بزنید و بعد سس را اضافه کنید و یا سس را اضافه کنید و بعد برش بزنید فرقی نمی کند.
  5. برای این که سس بهتر به خورد کیک برود می توانید با چنگال روی آن سوراخ هایی ایجاد کنید.
  6. کیفیت پودر کاکائو در نتیجه خیلی مهمه از یک پودر کاکائو با کیفیت استفاده کنید.

تاریخچه کیک براونی:

درباره تاریخچه کیک براونی گفته می شود که در سال 1893 از یک آشپز حرفه ای خواسته ای می شود که نوعی کیک بپزد که روی لباس ریخته نشود و بافتی نرم و اسفنجی داشته باشد. بعدها مدل های مختلفی از کیک براونی ابداع شد که یکی از معروفترین انواع کیک های براونی کیک براونی خیس شکلاتی است که دستور پخت آن را مشاهده نمودید. امیدواریم با دنبال کردن مراحل پخت کیک براونی خیس شکلاتی آن را در خانه تهیه کنید.

نظرات