طرز تهیه کیک دارچینی خوشمزه خانگی با گردو
مطمئنم که عاشق پخت کیک در منزل هستید که می خواهید دستور تهیه کیک دارچینی را بیاموزید. کیک دارچینی آنقدر خوشمزه است که با یکبار خوردن شیفته طعم و عطر آن می شوید. برای اینکه بتوانید کیک دارچینی بینظیری آماده کنید، تا انتهای این پست را بخوانید.
طرز تهیه کیک دارچینی بدون فر
کیک دارچینی از آن کیک هایی است که برای پختن آن نیازی به فر ندارید و بدون فر تهیه می شود. در ادامه قرار است با هم طرز تهیه کیک دارچینی بدون فر را آموزش ببینیم.
مواد لازم برای کیک دارچینی
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | نصف لیوان |
گردو خرد شده (اختیاری) | به میزان دلخواه |
دارچین | 1 قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
آرد | 1 لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
شکر | نصف لیوان |
روغن مایع | کمی کمتر از نصف لیوان |
پودر کاکائو (اختیاری) | یک قاشق مرباخوری سر پر |
دستور تهیه کیک دارچینی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 15 دقیقه
- آماده کردن مواد اولیه کیک دارچینی
مواد کیک دارچینی را از یخچال خارج کرده و در دمای محیط می گذاریم.
- تهیه مواد خشک کیک دارچینی
آرد را در ظرفی می ریزیم.
- اضافه کردن بیکینگ پودر
برای تهیه کیک دارچینی، بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و هم می زنیم.
- ریختن پودر دارچین
پودر دارچین را می ریزیم و مجددا هم می زنیم.
- ریختن پودر کاکائو
پودر کاکائو را به مواد خشک کیک دارچینی اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
- تهیه مواد کیک دارچینی
تخم مرغ ها را دانه دانه در ظرفی می ریزیم و هم می زنیم.
- افزودن شکر
در این مرحله از طرز تهیه کیک دارچینی، شکر را به تخم مرغ اضافه می کنیم.
- افزودن وانیل
وانیل را به مواد بالا اضافه کرده و با همزن دور تند هم می زنیم تا کرم رنگ شود.
- ریختن شیر
شیر را به مواد قبلی کیک دارچینی اضافه کرده و هم می زنیم.
- اضافه کردن روغن مایع
روغن مایع را می ریزیم.
- ریختن مواد خشک کیک دارچینی
آرد را 2 بار الک کرده و کم کم به مواد کیک دارچینی اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم.
- پختن کیک دارچینی
در قابلمه مورد نظر کاغذ روغنی می اندازیم و مواد کیک دارچینی را در آن می ریزیم. این قابلمه را روی شعله پخش کن و حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد.
- برش زدن کیک دارچینی
بعد از اینکه کیک دارچینی پخت از روی حرارت بر می داریم و وقتی خنک شد، از قالب جدا کرده و با چاقو تیز برش می دهیم. گردو خرد شده را روی کیک دارچینی می ریزیم و تزیین می کنیم.
نکات مهم در تهیه کیک دارچینی
- می توانید همین مواد کیک دارچینی را در قالب ریخته و درون فر با دمای 180 درجه قرار دهید و کیک دارچینی با فر تهیه کنید.
- در برخی رسپی ها کمی سیب رنده شده را به مواد کیک دارچینی اضافه می کنند تا کیک دارچینی با سیب تهیه کنند.
- برای تهیه کیک دارچینی خیس، کمی شکر، پودر کاکائو، روغن، شیر و پودر دارچین را با هم ترکیب می کنند و بعد از اینکه کیک پخت، با سیخ چوبی سوراخ هایی ایجاد کرده و وقتی داغ است، این مواد را روی آن می ریزیم.
- می توانید گردو را حذف کنید تا کیک دارچینی ساده داشته باشید.
- این کیک دارچینی در توستر نیز قابل تهیه است.
- توجه کنید که بعد از ریختن مواد خشک کیک دارچینی، باید از لیسک استفاده کنید تا کیک پف خوبی داشته باشد.
- می توانید به جای استفاده از همزن، مواد کیک را در میکسر بریزید و هم بزنید.
- اگر می خواهید کیک دارچینی بدون شیر تهیه کنید، ماست یا آب را جایگزین شیر کنید.
- توجه به این نکته ضروری است که کیک دارچینی با ماست پف بیشتری خواهد داشت.
- برای تهیه کیک دارچینی با کشمش و کیک دارچینی با گردو، بهتر است کیک را با کشمش و گردو تزیین کنید.
- بهتر است این کیک دارچینی با چای سرو شود.
- برای تزیین کیک دارچینی از شکلات ذوب شده، گردو خرد شده و پودر پسته استفاده کنید.
- می توانید گردو خرد شده را به مواد کیک دارچینی اضافه کنید.