طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد رستورانی به روش ساده
در این پست آموزش آشپزی قرار است طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد را با شما کدبانوهای عزیز به اشتراک بگذاریم تا این ساندویچ محبوب و کاربردی را که در مهمانی و پیک نیک بهترین انتخاب است، تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. ساندویچ مرغ سرد از غذاهایی است که سریع آماده می شود و مواد اولیه زیادی ندارد.
اموزش ساندویچ مرغ سرد
ساندویچ مرغ به روش هایی متفاوت تهیه می شود اما در اینجا ساده ترین طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید با چند مواد اولیه در دسترس این ساندویچ خوشمزه را تهیه کنید.
می توانید کالری انواع ساندویچ و روش تهیه ساندویچ بندری را در مینویسم دنبال کنید.
مواد ساندویچ مرغ سرد
فیله مرغ | 2 عدد متوسط |
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 3 عدد متوسط |
جعفری | 2 دسته متوسط |
فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
قارچ | 15 عدد بزرگ |
سس مایونز | 4 قاشق غذاخوری |
سیر | 4 حبه |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
دستور تهیه ساندویچ مرغ سرد با سس مایونز
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 10 دقیقه
- پختن مرغ
مرغ را در قابلمه ای ریخته و کمی آب اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
- ریختن سیر
سیر را پوست کرده و به مرغ اضافه می کنیم تا بوی زهم مرغ را از بین ببرد و برای تهیه ساندویچ مرغ سرد آماده شود.
- افزودن ادویه
نمک و فلفل سیاه می زنیم و اجازه می دهیم مرغ بپزد. بعد از اینکه پخت و خنک شد، ریش ریش می کنیم و در ظرفی می ریزیم و کنار می گذاریم تا برای تهیه ساندویچ مرغ سرد استفاده کنیم.
- خرد کردن قارچ
قارچ را می شوییم و به شکل دلخواه خرد می کنیم.
- خرد کردن پیاز
برای تهیه ساندویچ مرغ ساده، پیاز را به شکل خلالی یا نگینی ریز خرد می کنیم.
- آماده کردن جعفری
بعد از پاک کردن جعفری، به طور ساطوری و ریز خرد می کنیم.
- تفت دادن قارچ
برای تهیه ساندویچ مرغ فست فودی، قارچ را در تابه ای ریخته و دقت کنید که روغن نمی ریزیم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا نرم شود.
- آماده کردن پیاز داغ
در تابه دیگری مقداری روغن می ریزیم و پیاز را در آن می ریزیم و بعد از اینکه طلایی و سبک شد، خاموش می کنیم. پیاز داغ اصلی ترین ماده اولیه ساندویچ مرغ سرد است.
- تهیه مواد ساندویچ مرغ سرد
مرغ ریش شده را در کاسه ای بزرگ می ریزیم.
- اضافه کردن پیاز داغ
پیاز داغی که در بالا تهیه کردیم را در مواد قبلی ساندویچ مرغ ساده می ریزیم.
- ریختن قارچ
قارچ تفت داده را به مواد فوق اضافه کرده و هم می زنیم.
- افزودن سس مایونز
سس مایونز را در مواد ساندویچ مرغ سرد می ریزیم و به خوبی هم می زنیم.
- ریختن ماست
ماست را در مواد بالا می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.
- اضافه کردن ادویه
نمک و فلفل سیاه می ریزیم و مجددا هم می زنیم.
- استراحت دادن مواد ساندویج مرغ ساده
مواد ساندویچ مرغ سرد را به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم.
- آماده کردن ساندوچ مرغ فست فودی
نان باگت را از وسط برش می دهیم و مقداری جعفری ساطوری را داخل نان می ریزیم.
- ریختن مواد ساندویچ مرغ سرد
سپس به میزان لازم از مواد ساندویچ مرغ را درون نان می ریزیم. ساندویچ مرغ سرد شما آماده است.
نکات مهم برای تهیه ساندویچ مرغ سرد خانگی
- می توانید سس سیر را به ساندویچ مرغ سرد اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
- این ساندویچ مرغ ساده تقریبا 10 ساعت در یخچال ماندگاری دارد.
- می توانید مقداری نخود فرنگی را در مواد ساندویچ مرغ سرد بریزید.
- برای خوشمزه تر شدن ساندویچ مرغ فست فودی، مقداری کاهو را در نان قرار دهید و سپس مواد ساندویچ مرغ سرد را روی کاهو بریزید.
- این آب مرغ را در فریزر بگذارید و برای تهیه سوپ استفاده کنید.
- برای بهتر شدن ساندویچ مرغ سرد، نان باگت خانگی تهیه کرده و برای این ساندویچ استفاده کنید.
- برای تهیه ساندویچ مرغ ساده می توان از مخلوط ران مرغ و فیله مرغ استفاده کنید.
همچنین بخوانید : روش تهیه ساندویچ سالاد مرغ