طرز تهیه چای کرک به سبک عربی؛ فوری و راحت
ما ایرانی ها همیشه زمانی که مهمان داریم از چای برای پذیرایی استفاده می کنیم اما تصور کنید قرار باشد از یک چای عرب که طبع گرم و طعم عالی دارد برای پذیرایی مهمان هایمان استفاده کنیم. بله درست شنیدید چای کرک عربی خوش طعم و پر خاصیت که در این پست از مینویسم طرز تهیه آنرا ارائه می دهیم.
طرز تهیه چای کرک عربی
در برخی کافه ها چای کرک آماده قابل تهیه است و همچنین می توانید چای کرک با پودر آماده تهیه کنید اما اگر چای کرک عربی را با شیر آماده کنید عالی می شود! برای یادگیری نحوه درست كردن چاي كرك تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
روش دم کردن چای سیاه به طور صحیح
مواد لازم برای تهیه چای کرک
شیر | 2 پیمانه |
بادیان ستاره ای | 2 عدد |
میخک | 6 عدد |
آب | 6 پیمانه |
زعفران | یک پنس |
هل | 6 دانه |
شکر | به میزان دلخواه |
چای سیاه | 2 قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه | به میزان دلخواه و کم |
چوب دارچین | 2 عدد کوچک |
دستور تهیه چای کرک
زمان مورد نیاز: 20 دقیقه
- آماده کردن چای کرک
آب را در کتری می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد.
- اضافه کردن شکر
در این مرحله از طرز تهیه چای کرک و بعد از اینکه آب جوشید، شکر را به آب اضافه می کنیم.
- ریختن چای
چای سیاه را به مواد چای کرک اضافه کرده و هم می زنیم.
- ریختن هل
هل را می ریزیم، افزودن هل طعم چای کرک را بینظیر می کند.
- افزودن میخک
حالا میخک را به مواد بالا اضافه می کنیم.
- اضافه کردن بادیان ستاره ای
بادیان ستاره ای را می ریزیم و مواد چای کرک را هم می زنیم.
- اضافه کردن چوب دارچین
چوب دارچین را به مواد بالا اضافه می کنیم.
- افرودن زنجبیل
زنجبیل را رنده کرده و در چای کرک می ریزیم.
- ریختن زعفران
حالا زعفران را در مواد قبلی چای کرک می ریزیم.
- ریختن شیر
حرارت زیر قابلمه را کم کرده و بعد از اینکه تقریبا 20 دقیقه جوشید، شیر را به آن اضافه کرده و می گذاریم 10 دقیقه دیگر بجوشد.
- سرو چای کرک
بعد از اینکه چای کرک یکدست شد، با چای صاف کن یا صافی در لیوانی می ریزیم و چای کرک را سرو می کنیم.
نکات مهم برای تهیه چای کرک
- در دستور اصلی تهیه چای کرک، شیر چای را جایگزین شیر می کنند اما در برخی فروشگاه ها این شیر چای موجود نیست و به همین دلیل از شیر استفاده می شود.
- برای نگهداری چای کرک، چای را از صافی رد کرده و در فلاسک بریزید.
- توجه کنید که شیر ممکن است از سر برود و از این رو بعد از اضافه کردن شیر توجهتان را به کتری منعطف کنید.
- اگر در کشوری هستید که شیر ابوقوس در دسترس دارید، بهتر است از این شیر استفاده کنید تا چای کرک خوشمزه تر و غلیظ تر شود.
- می توانید عسل را جایگزین شکر کنید.
- اگر ستاره بادیان در دسترس نداشتید، می توانید حذف کنید؛ البته ستاره بادیان باعث خوشمزه تر شدن چای کرک می شود.
- می توانید زنجبیل خشک را جایگزین زنجبیل تازه کنید.
- برای تزیین چای کرک از پودر دارچین، پودر کاکائو یا شکلات رنده شده استفاده کنید.
- میزان مواد چای کرک قابل تغییر است.
مطالبی که ممکن است مورد علاقه تان باشد : دستور تهیه چای ماسالا