طرز تهیه رولت خامه ای لطیف و خوشمزه، مرحله به مرحله
شیرینی رولت خامه ای که شیرینی معروف و پرطرفدار می باشد و تقریبا در همه شیرینی فروشی ها قابل تهیه است را می توانید در منزل آماده کرده و به شکل دلخواه تریین کنید. ما تصمیم داریم در این آیتم آموزشی طرز تهیه رولت خامه ای را آموزش دهیم.
طرز تهیه رولت خامه ای برای 4 نفر
در ادامه ی این پست آموزش آشپزی مینویسم، دستور رولت خامه ای بازاری را با شما به اشتراک گذاشته ایم تا براحتی در خانه رولت خامه ای آماده کرده و نوش جان کنید.
مواد لازم براي رولت خامه اي
خامه قنادی | 500 گرم |
تخم مرغ | 8 عدد |
شیر | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | کمی بیشتر از نصف قاشق چایخوری |
آرد سفید | 1.5 پیمانه |
آب داغ | 12 قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | کمی بیشتر از نصف قاشق چایخوری |
شکر | 1.5 پیمانه |
روش پخت شیرینی رولت خامه ای
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 10 دقیقه
- آماده کردن تخم مرغ
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و هر کدام را در ظرفی جداگانه می ریزیم.
- هم زدن سفیده تخم مرغ
برای تهیه رولت خامه ای، سفیده تخم مرغ را با همزن دور تند می زنیم تا سفید شود.
- ریختن شکر
شکر را به 2 قسمت تقسیم می کنیم و نصف آن را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم و بعد از اینکه سفید و سفت شد به یخچال منتقل می کنیم تا برای تهیه رولت خامه ای آماده باشد.
- آماده کردن آرد
در این مرحله از طرز تهیه رولت خامه ای، آرد را در ظرفی می ریزیم.
- ریختن بیکینگ پودر
بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و سپس 3 بار الک می کنیم و برای تهیه رولت خامه ای کنار می گذاریم.
- آماده کردن مواد رولت خامه ای
زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم و هم می زنیم تا کرم رنگ شود.
- ریختن وانیل
وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.
- اضافه کردن شکر
نیم دیگر شکر را به مواد قبلی رولت خامه ای اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- اضافه کردن آب داغ
بعد از اینکه تخم مرغ سفت و کرمی رنگ شد، به میزان گفته شده آب داغ را به مواد بالا اضافه می کنیم.
- ریختن آرد
آرد را طی چند مرحله به مواد قبلی رولت خامه ای اضافه کرده و هر بار با لیسک هم می زنیم تا گلوله نشود.
- افزودن سفیده تخم مرغ
سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کرده و به مواد فوق اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
- پختن خمیر رولت خامه ای
در سینی فر که قطر کمی دارد، کاغذ روغنی می اندازیم و مواد رولت خامه ای را روی کاغذ روغنی می ریزیم و کاری می کنیم قطر خمیر در همه جای قالب یکسان باشد. حال در فر با دمای 180 درجه که از قبل گرم شده می گذاریم و تقریبا 20 دقیقه زمان می دهیم تا بپزد و طلایی شود.
- خنک شدن خمیر رولت خامه ای
نان رولت خامه ای که پخته شده را از کاغذ روغنی جدا کرده و رول می کنیم. توجه کنید که باید این رول کردن سفت باشد و شل نشود. حال می گذاریم به دمای محیط رسیده و سرد شود.
- آماده کردن رولت خامه ای
حال رول نان رولت خامه ای را باز کرده و روی سطح صافی می گذاریم.
- ریختن خامه قنادی
در این مرحله از طرز تهیه رولت خامه ای، یک لایه خامه قنادی را روی نان ریخته و با کاردک پخش می کنیم تا به صورت یکدست پخش شود.
- استراحت دادن رولت خامه ای
این نان رولت را که خامه کشی کرده ایم، رول می کنیم و در یخچال می گذاریم. بعد از 2 ساعت رولت خامه ای شما آماده است و تنها کافیست به سایز دلخواه برش بزنید.
نکات پخت رولت خامه ای
- اگر بعد از خارج کردن نان رولت خامه ای از فر، حس کردید که خشک شده است، یک نایلون روی آن کشیده و اجازه می دهیم نرم شود.
- برای تهیه رولت شکلاتی 4 قاشق از آرد را برداشته و پودر کاکائو را جایگزین آن کنید تا رولت خامه ای کاکائویی و خوشمزه ای داشته باشید.
- توجه کنید که اگر رولت شکلاتی تهیه می کنید، لازم است کمی کمتر درون فر بپزد تا خشک نشود.
- می توانید شکلات ذوب شده را به صورت لایه نازک روی نان رولت خامه ای بزنید و کمی درون یخچال بگذارید تا رولت با روکش شکلات آماده شود.
- برای تزیین رولت خامه ای ها که برش داده اید، از شکلات ذوب شده و پودر پسته استفاده کنید.
- در برخی دستورها، برای خوشرنگ تر شدن رولت خامه ای کمی شربت بار یا عسل اضافه می کنند.
- توجه کنید که برای بهتر هم خوردن سفیده تخم مرغ، باید پره های همزن عاری از چربی باشد و بهتر است از کمی قبل در فریزر بگذارید تا خنک باشد.
- برای برش زدن رولت خامه ای از چاقو اره ای استفاده کنید تا بهتر برش بخورد.
- توجه کنید که نباید رولت خامه ای خشک یا خمیر شود و اگر چنین شود، به دلیل دیر یا زود خارج کردن نان رولت خامه ای از فر است.
- می توانید پودر قند را جایگزین شکر کنید تا رولت خامه ای لطیف تر شود.
- ضخامت نان رولت خامه ای باید تقریبا 1 تا 1.5 سانت شود.
- برای جلوگیری از خشک شدن رولت خامه ای، بهتر است زمانی که در دمای محیط قرار می دهیم تا نان خنک شود، روی آن دستمال بیندازیم تا نرم بماند.
- برای بهتر شدن بافت نان رولت خامه ای، 1 قاشق آرد ذرت را جایگزین 1 قاشق آرد کنید.
- برای تهیه رولت خامه ای رنگی مواد را به تعداد قسمت دلخواه تقسیم کرده و در هر قسمت رنگ خوراکی می ریزیم و در قالب به شکل اریب از این مواد رولت خامه ای رنگی استفاده می کنیم.
- برای فرم دادن خامه قنادی لازم است اجازه دهید کمی به دمای محیط رسیده و البته مایع نشود، سپس با همزن دور کند می زنیم تا کمی یکدست شود و در آخر تا زمانی که فرم بگیرد با دور تند همزن می زنیم.
- می توانید مربا و مارمالاد را جایگزین خامه قنادی کنید.
- اگر حس کردید نان رولت خامه ای موقع رول کردن می شکند، به نان رولت کمی آب بپاشید.
- یکی از دلایل شکستن نان رولت خامه ای ضخیم بودن نان است.