طرز تهیه رولت خامه ای لطیف و خوشمزه، مرحله به مرحله

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شیرینی رولت خامه ای که شیرینی معروف و پرطرفدار می باشد و تقریبا در همه شیرینی فروشی ها قابل تهیه است را می توانید در منزل آماده کرده و به شکل دلخواه تریین کنید. ما تصمیم داریم در این آیتم آموزشی طرز تهیه رولت خامه ای را آموزش دهیم.

طرز تهیه رولت خامه ای برای 4 نفر

در ادامه ی این پست آموزش آشپزی مینویسم، دستور رولت خامه ای بازاری را با شما به اشتراک گذاشته ایم تا براحتی در خانه رولت خامه ای آماده کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم براي رولت خامه اي

خامه قنادی500 گرم
تخم مرغ8 عدد
شیر2 قاشق غذاخوری
وانیلکمی بیشتر از نصف قاشق چایخوری
آرد سفید1.5 پیمانه
آب داغ12 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودرکمی بیشتر از نصف قاشق چایخوری
شکر1.5 پیمانه

طرز تهیه رول دارچینی گردویی

دستور پخت کیک خامه ای شکلاتی

روش پخت شیرینی رولت خامه ای

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 10 دقیقه

  1. آماده کردن تخم مرغ

    زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و هر کدام را در ظرفی جداگانه می ریزیم.

  2. هم زدن سفیده تخم مرغ

    برای تهیه رولت خامه ای، سفیده تخم مرغ را با همزن دور تند می زنیم تا سفید شود.

  3. ریختن شکر

    شکر را به 2 قسمت تقسیم می کنیم و نصف آن را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم و بعد از اینکه سفید و سفت شد به یخچال منتقل می کنیم تا برای تهیه رولت خامه ای آماده باشد.

  4. آماده کردن آرد

    در این مرحله از طرز تهیه رولت خامه ای، آرد را در ظرفی می ریزیم.

  5. ریختن بیکینگ پودر

    بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و سپس 3 بار الک می کنیم و برای تهیه رولت خامه ای کنار می گذاریم.

  6. آماده کردن مواد رولت خامه ای

    زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم و هم می زنیم تا کرم رنگ شود.

  7. ریختن وانیل

    وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.

  8. اضافه کردن شکر

    نیم دیگر شکر را به مواد قبلی رولت خامه ای اضافه می کنیم و هم می زنیم.

  9. اضافه کردن آب داغ

    بعد از اینکه تخم مرغ سفت و کرمی رنگ شد، به میزان گفته شده آب داغ را به مواد بالا اضافه می کنیم.

  10. ریختن آرد

    آرد را طی چند مرحله به مواد قبلی رولت خامه ای اضافه کرده و هر بار با لیسک هم می زنیم تا گلوله نشود.

  11. افزودن سفیده تخم مرغ

    سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کرده و به مواد فوق اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

  12. پختن خمیر رولت خامه ای

    در سینی فر که قطر کمی دارد، کاغذ روغنی می اندازیم و مواد رولت خامه ای را روی کاغذ روغنی می ریزیم و کاری می کنیم قطر خمیر در همه جای قالب یکسان باشد. حال در فر با دمای 180 درجه که از قبل گرم شده می گذاریم و تقریبا 20 دقیقه زمان می دهیم تا بپزد و طلایی شود.

  13. خنک شدن خمیر رولت خامه ای

    نان رولت خامه ای که پخته شده را از کاغذ روغنی جدا کرده و رول می کنیم. توجه کنید که باید این رول کردن سفت باشد و شل نشود. حال می گذاریم به دمای محیط رسیده و سرد شود.

  14. آماده کردن رولت خامه ای

    حال رول نان رولت خامه ای را باز کرده و روی سطح صافی می گذاریم.

  15. ریختن خامه قنادی

    در این مرحله از طرز تهیه رولت خامه ای، یک لایه خامه قنادی را روی نان ریخته و با کاردک پخش می کنیم تا به صورت یکدست پخش شود.

  16. استراحت دادن رولت خامه ای

    این نان رولت را که خامه کشی کرده ایم، رول می کنیم و در یخچال می گذاریم. بعد از 2 ساعت رولت خامه ای شما آماده است و تنها کافیست به سایز دلخواه برش بزنید.

پخت شیرینی رولت خامه ای
طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه

نکات پخت رولت خامه ای

  • اگر بعد از خارج کردن نان رولت خامه ای از فر، حس کردید که خشک شده است، یک نایلون روی آن کشیده و اجازه می دهیم نرم شود.
  • برای تهیه رولت شکلاتی 4 قاشق از آرد را برداشته و پودر کاکائو را جایگزین آن کنید تا رولت خامه ای کاکائویی و خوشمزه ای داشته باشید.
  • توجه کنید که اگر رولت شکلاتی تهیه می کنید، لازم است کمی کمتر درون فر بپزد تا خشک نشود.
  • می توانید شکلات ذوب شده را به صورت لایه نازک روی نان رولت خامه ای بزنید و کمی درون یخچال بگذارید تا رولت با روکش شکلات آماده شود.
  • برای تزیین رولت خامه ای ها که برش داده اید، از شکلات ذوب شده و پودر پسته استفاده کنید.
  • در برخی دستورها، برای خوشرنگ تر شدن رولت خامه ای کمی شربت بار یا عسل اضافه می کنند.
  • توجه کنید که برای بهتر هم خوردن سفیده تخم مرغ، باید پره های همزن عاری از چربی باشد و بهتر است از کمی قبل در فریزر بگذارید تا خنک باشد.
  • برای برش زدن رولت خامه ای از چاقو اره ای استفاده کنید تا بهتر برش بخورد.
  • توجه کنید که نباید رولت خامه ای خشک یا خمیر شود و اگر چنین شود، به دلیل دیر یا زود خارج کردن نان رولت خامه ای از فر است.
  • می توانید پودر قند را جایگزین شکر کنید تا رولت خامه ای لطیف تر شود.
  • ضخامت نان رولت خامه ای باید تقریبا 1 تا 1.5 سانت شود.
  • برای جلوگیری از خشک شدن رولت خامه ای، بهتر است زمانی که در دمای محیط قرار می دهیم تا نان خنک شود، روی آن دستمال بیندازیم تا نرم بماند.
  • برای بهتر شدن بافت نان رولت خامه ای، 1 قاشق آرد ذرت را جایگزین 1 قاشق آرد کنید.
  • برای تهیه رولت خامه ای رنگی مواد را به تعداد قسمت دلخواه تقسیم کرده و در هر قسمت رنگ خوراکی می ریزیم و در قالب به شکل اریب از این مواد رولت خامه ای رنگی استفاده می کنیم.
  • برای فرم دادن خامه قنادی لازم است اجازه دهید کمی به دمای محیط رسیده و البته مایع نشود، سپس با همزن دور کند می زنیم تا کمی یکدست شود و در آخر تا زمانی که فرم بگیرد با دور تند همزن می زنیم.
  • می توانید مربا و مارمالاد را جایگزین خامه قنادی کنید.
  • اگر حس کردید نان رولت خامه ای موقع رول کردن می شکند، به نان رولت کمی آب بپاشید.
  • یکی از دلایل شکستن نان رولت خامه ای ضخیم بودن نان است.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

نظرات