طرز تهیه سوپ خامه ای مجلسی با طعم دلپذیر به روش ساده
یکی از غذاهای پرطرفدار تبریزی، سوپ خامه ای می باشد و شما می توانید سوپ خامه ای را به سبک رستوران های تبریزی تهیه کنید و به عنوان پیش غذای سفره های خود استفاده کنید. برای اینکه بهترین طرز تهیه سوپ خامه ای را یاد بگیرید لازم است این پست را تا انتها بخوانید.
طرز تهیه سوپ خامه ای رستورانی
اگر می خواهید طعم سوپ خامه ای که در رستوران سرو می کنید را در خانه بچشید، پس طرز تهیه سوپ خامه ای رستورانی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه سوپ خامه ای
خامه | 300 گرم |
عصاره مرغ | کمی بیشتر از 4 عدد |
شیر | 2.5 گیلوگرم |
کره | 60 گرم |
جو | 450 گرم |
سیب زمینی (اختیاری) | 2 عدد متوسط |
آرد | 4.5 قاشق غذاخوری |
هویج | 3 عدد |
لیمو ترش تازه | 3 عدد |
جعفری | 70 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
دستور تهیه نان کاسه ای برای سوپ
طرز تهیه سوپ خامه ای مرحله به مرحله
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 50 دقیقه
- خرد کردن هویج
هویج را پوست کرده و نگینی خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه سوپ خامه ای آماده باشد.
- آماده کردن سیب زمینی
سیب زمینی را پوست کرده و رنده می کنیم.
- آماده کردن جعفری
جعفری را پاک کرده و برای تهیه سوپ خامه ای، به صورت ساطوری خرد می کنیم.
- پختن جو
جو پاک کرده را می شوییم و در قابلمه ای می ریزیم.
- ریختن هویج
در این مرحله از طرز تهیه سوپ خامه ای رستورانی، هویج خرد شده را به جو اضافه می کنیم.
- افزودن کره
کره را می ریزیم.
- اضافه کردن سیب زمینی
حال سیب زمینی رنده شده را در مواد قبلی سوپ خامه ای می ریزیم.
- اضافه کردن آب
به میزان لازم آب جوشیده می ریزیم و می گذاریم این مواد سوپ خامه ای بپزند.
- آماده کردن شیر
برای تهیه سوپ خامه ای، شیر را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
- ریختن عصاره مرغ
عصاره مرغ را به شیر اضافه می کنیم.
- ریختن ادویه
نمک و فلفل سیاه را در این مواد سوپ خامه ای می ریزیم.
- تهیه سوپ خامه ای
این مخلوط شیر را به مخلوط جو اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- اضافه کردن جعفری
جعفری را به سوپ خامه ای اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.
- آماده کردن آرد
آرد را در میزان لازم آب جوش می ریزیم و هم می زنیم تا حل شود و سپس به سوپ خامه ای اضافه می کنیم.
- ریختن خامه در سوپ خامه ای
کمی از سوپ خامه ای را در کاسه ای می ریزیم و خامه را به آن اضافه می کنیم و بعد از اینکه با هم ترکیب شدند، به قابلمه سوپ خامه ای برمی گردانیم. حال اجازه می دهیم سوپ خامه ای روی حرارت بپزد و کمی غلیظ شود.
نکات مهم سوپ خامه ای
- برای تزیین سوپ خامه ای، از لیمو ترش تازه برش خورده یا جعفری خرد شده تزیین کنید.
- می توانید مقداری قارچ برش خورده را به سوپ خامه ای اضافه کنید و زمان اضافه کردن آن همزمان با مخلوط شیر است.
- می توان از جو پوست کنده یا جو پرک برای تهیه سوپ خامه ای استفاده کنید.
- اگر شیر در دسترس ندارید می توانید سوپ خامه ای بدون شیر تهیه کنید که البته طعم سوپ خامه ای متفاوت خواهد بود.