طرز تهیه سالاد خیار چنبر با پونه کوهی (اورگانو) یا سالاد فگوس مراکشی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

در این پست خنک و خوشمزه با طرز تهیه سالاد خیار چنبر با پونه کوهی (اورگانو) در خدمت شما عزیزان هستیم. برخی این سالاد را با نام یا سالاد فگوس مراکشی می شناسند. این سالاد سرد تازه با خیار چنبر و پونه کوهی تهیه می شود. پیشنهاد می کنیم حتما حالا که فصل خیار چنبرهای تازه و خوشمزه است این سالاد چنبر خوشمره را امتحان کنید.

فگوس یا چنبر خیار اغلب دارای ظاهر خمیده و کج می باشد (از این رو نام خیار کج و ماوج به آن داده اند) و پوستی نازک و رگه رگه دارد. آن ها تا حدی از خیارهای معمولی خشک تر هستند و تمام آن قابل خوردن است؛ از آنجایی که معمولا پوستشان نیز خورده می شود هیچ دورریزی ندارند. در مقایسه، انواع دیگر خیار خصوصاً آن هایی که در مراکش یافت می شوند نیاز به پوست کردن دارند و گاهی اوقات لازم است دانه ها را خارج کنیم.

ارزش غذایی سالاد فگوس مراکشی
کالری: 29 کالری
کربوهیدرات: 6 گرم
سدیم: 147 میلی گرم
پتاسیم: 197 میلی گرم
شکر: 4 گرم
ویتامین (A) آ : 3%
ویتامین (C) سی : 2/13 %
کلسیم: 2/2 %
آهن: 3/2 %

خیار چنبر که در مراکش با نام فگوس شناخته می شوند، به خودی خود طعم خوشی دارد و نیازی به اضافه کردن چاشنی ندارند و شما وقتی خیار چنبر را در این سالاد فگوس مراکشی بچشید، بیش از قبل به طعم خوش آن علاقه مند خواهید شد. این سالاد با آب پرتقال و بهار نارنج سرو می شود که البته اضافه کردن آب پرتقال و عرق بهارنارنج کاملا سلیقه ای می باشند.

با ما همراه باشید تا در ادامه خواهیم گفت:

  • مواد لازم جهت تهیه سالاد خیار چنبر مراکشی
  • طرز تهیه سالاد مراکشی با خیار چنبر

مواد لازم برای تهیه سالاد فصل مراکشی با خیار چنبر برای 4 نفر

جهت تهیه سالاد خوشمزه خیارچنبر برای 4 نفر به موارد زیر نیاز داریم :

  • 0/5 کیلو خیارچنبر، با چاقو تکه تکه کرده و دانه ها را در صورت بزرگ، از خیار بودن خارج کنید.
  • 4/1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری شکر
  • 1 و نیم قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده یا آویشن وحشی
  • 4/1 فنجان آب پرتقال تازه (دلخواه)
  • 2/1 قاشق چایخوری عرق بهارنارنج (دلخواه)

در صورتی که سرکه سفید در دسترس ندارید می توانید از سرکه بلوزیک استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید : فواید سرکه بلوزیک

طرز تهیه سالاد با خیار چنبر مراکشی برای 4 نفر

جهت تهیه سالاد خیار چنبر مراکشی با پونه کوهی  و یا سالاد فگوس مراکشی فقط کافیست طبق مراحل زیر عمل نمایید :

در ابتدا چنبرخیار ها را به صورت نازک و درشت برش دهید. سپس تمام مواد همچون : نمک ، شکر ، سرکه سفید ، پونه کوهی ، آب پرتغال تازه و بهار نارنج را مخلوط کرده و پیش از سرو کردن مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

سپس سالاد را از یخچال خارج نمایید و ظرف و یا کاسه های کوچک یا بشقاپ های گود سرو کنید. همچنین می توانید این سالاد را در کاسه های کوچک به صورت تک نفره سرور کنید و به عنوان پیش غذا به آن آب پرتقال بیشتری اضافه نمایید. این سالاد در روزهای گرم تابستان و همراه با یک وعده غذایی سنگین بسیار لذت بخش است. این سالاد به مدت 24 ساعت در یخچال تازه بماند.

طرز تهیه سالاد خیار چنبر

نکته :

  • اگر زمان کمی برای تهیه این سالاد دارید، می توانید به مدت 10 دقیقه یا بیشتر آن را در فریزر قرار دهید تا خنک شود.
  • هر جز از این دستور غذایی به دلیلی انتخاب شده است و در نهایت همه باید با هم ترکیب شوند: سرکه، نمک و شکر نباید طعم یکدیگر را خنثی کنند. آب پرتقال بسته به شیرین و ترش بودنش مشخص می کند که چقدر شکر مورد نیاز است.
  • اگرچه در مراکش ما این سالاد خیار و پرتقال را به طور خاص با چنبر خیار درست می کنیم اما شما می توانید آن ها را با خیارهای انگلیسی یا لبنانی نیز جایگزین کنید. با این وجود، این سالاد با خیارهای بی مزه ی معمولی طعم خوبی نخواهد داشت.
نظرات