طرز تهیه فوندانت برای کیک تولد در خانه با مارشمالو
خرید فوندانت رول آماده گران است و گاهی اوقات برای کیک شما کافی نیست. در صورتی که اگر خودتان خمیر فوندانت را در خانه درست کنید هم به صرفه و هم سالم تر است. از این رو در این مطلب یکی از آسان ترین راه های درست کردن فوندانت با مارشمالو را بخوانید و کیک های خود را در خانه تزیین نمایید. برای خواندن طرز تهیه فوندانت برای کیک تولد در خانه با مارشمالو ادامه مطلب را بخوانید.
طرز تهیه فوندانت برای روکش کیک با مارشمالو در خانه
فوندانت با مارشمالو به راحتی درست می شود و اگر به درستی تهیه شود، هنگام تزئین نیز کار با آن آسان است.
مواد لازم برای طرز تهیه ی فوندانت کیک تولد
مینی مارشمالو 16 اونس
پودر قند 32 اونس
4 قاشق غذاخوری آب
1 قاشق چای خوری روغن ترد کننده شیرینی
طرز تهیه کیک فوندانت مرحله به مرحله
مارشمالو، آب و روغن ترد کننده شیرینی را در یک کاسه شیشه ای قرار دهید.
به مدت 20 ثانیه درون مایکروویو بگذارید، سپس هم بزنید. این کار را 4 بار تکرار کنید.
درون مخلوط کن ریخته و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
هر بار یک فنجان پودر قند اضافه کنید. مخلوط کنید تا درخشش پودر قند کاملا از بین برود. ممکن است نیازی به استفاده از تمام شکر نداشته باشید، فقط آن را ادامه دهید تا زمانی که قوام خمیر درست شوود.
وقتی فوندانت خیلی سفت شد و نمی تواند در مخلوط کن مخلوط شود، فوندانت را بیرون بیاورید و آن را روی پیشخوان ورز دهید و در صورت نیاز شکر بیشتری اضافه کنید. در صورت تمایل به آن رنگ دلخواه اضافه نمایید.
از این مرحله، شما می توانید فوندانت را بیرون بگذارید تا روی کیک یا کاپ کیک بگذارید و چیز شگفت انگیزی درست کنید!
فوندانت را پهن کنید و به یک دایره بزرگ برای تزیین کیک تبدیل شد.