چگونه جوجه کباب را ترد کنیم؛ فوت و فن ترد کردن جوجه کباب

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

جوجه کباب یک غذای محبوب ایرانی از دسته ی غذاهای کبابی است. این غذا روش های متفاوتی برای پخت دارد. اینکه ترفندهای پخت جوجه کباب را بلد باشیم وجوجه کباب ما هم طعم و ظاهر فوق العاده ای داشته باشد و هم ترد باشد یک مهارت است. جوجه کباب ترد طرفداران بیشتری دارد زیرا لذیذتر است. اگر به این فکر هستید که چگونه جوجه کباب ترد درست کنیم، میتوانید از روش هایی که در این مطلب یاد میگیرید استفاده کنید.

برای ترد شدن جوجه کباب چکار باید کرد

برای ترد شدن جوجه کباب، یکی از مهم ترین مراحل، همان مزه دار کردن جوجه کباب است که به آن مرینیت کردن نیز میگویند. لازم به ذکر است که مواد مزه دار یا مرینیت نیز انواع مختلفی دارد که هر کدام مزه ی خاص خود را دارند. در ادامه با بهترین مواد برای مزه دار کردن جوجه کباب آشنا می شوید که به ترد شدن جوجه کباب شما کمک می کند. همچنین روش هایی برای ترد و خوشمزه شدن جوجه کباب را می آموزید.

می توانید روش تهیه جوجه کباب ماستی را در مینویسم دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترد و خوشمزه

مرغ20 تکه متوسط
نارنج1 عدد بزرگ
لیمو جهرمی2 عدد متوسط
سس مایونز3 قاشق غذاخوری
ماست سون1 لیوان
فلفل دلمه1 عدد متوسط
کره20 گرم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پودر پیاز1 قاشق چایخوری
پودر سیر1 قاشق قایخوری
پیاز2 عدد متوسط
زعفراننصف لیوان

طریقه ترد شدن جوجه کباب

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

  1. آماده کردن مواد مزه دار

    برای ترد شدن جوجه کباب بهتر است مرغ ها را کبابی خرد کرده و آن 20 تکه را در فریزر قرار دهید و بصورت سرد به مواد اضافه کنید.

  2. آماده کردن مواد مزه دار

    ابتدا پیاز را خلالی خرد میکنیم. فلفل دلمه را هم خلالی کرده و همراه با پیاز در ظرفی میریزیم. آب نارنج و آب لیمو را اضافه میکنیم. کره را آب کرده و میریزیم. سس مایونز و ماست را هم با مواد مخلوط کرده و ادویه جات را میریزیم سپس نصف لیوان زعفران دم کرده را اضافه کرده و هم میزنیم.

  3. مرحله ی نهایی

    مرغ های فریز شده را به مواد مزه دار اضافه میکنیم و بمدت حداکثر 24 ساعت در یخچال قرار میدهیم و سپس با ذغال سرخ شده کباب میکنیم. بهتر است قسمت هایی مانند بال ها و ران ها را با هم در یک سیخ، گردن ها در یک سیخ و سینه ی مرغ را در یک سیخ دیگر قرار دهید تا بهتر کبابی شود و نسوزد.

ترفند ترد شدن جوجه کباب

  • میتوانید برای خیلی ترد شدن جوجه کباب، نیم ساعت قبل از کباب کردن، کیوی را رنده کرده و به آن بزنید. (توجه کنید حداکثر نیم ساعت در کیوی بماند)
  • برای ترد شدن جوجه کباب، از قبل ذغال را روشن کنید تا بخوبی گرم شود.(بهتر است ذغال قرمز و سرخ شده باشد.)
  • برای ترد و لذیذ تر شدن جوجه کباب، می توانید از کمی روغن زیتون استفاده کنید.

دستور تهیه جوجه کباب عربی را از دست ندهید.

نظرات