طرز تهیه پفیلا گوجه ای در خانه بدون فر با پودر گوجه خانگی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ذرت یکی از ماده های غذایی پر خاصیت می باشد که مصارف مختلفی دارد. از ذرت های خشک معمولا برای درست کردن پفیلا خانگی استفاده می کنند. پفیلا یک میان وعده مناسب برای لاغری می باشد زیرا کالری کمی دارد. می توانید آن را به راحتی درست کنید و میل کنید. پفیلا یا پاپ کورن هایی که در بسته بندی های بیرون وجود دارد به دلیل مواد نگه دارنده ممکن است مضر باشد به همین دلیل در خانه پفیلا درست کنید که هم سالمتر است و م تازه تر و هم مقرون به صرفه تر. پفیلا را می توانید در طعم های مختلف مانند کره ای، فلفلی، پنیری و … درست کنید. در اینجا طرز تهیه پفیلا گوجه ای در خانه با پودر گوجه دست ساز را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه پفیلا گوجه ای در منزل

برای تهیه پفیلا خانگی می توانید از فر، سولاردم و یا مایکروویو استفاده کنید اما بدون این ها در قابلمه هم می شود.

مواد لازم برای تهیه پفیلا گوجه ای در خانه

ذرت خشک 3 پیمانه
پودر آویشن  2 قاشق چای خوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل به میزان لازم
پودر گوجه به میزان لازم

روش تهیه پودر گوجه خانگی (پودر کچاپ را چگونه درست کنیم) 

درست کردن پودر گوجه

  1. برای تهیه پفیلا گوجه ای می توانید از پودر گوجه استفاده کنید. برای تهیه پودر گوجه در خانه، گوجه ها را حلقه ای کنید و آن ها را در فر یا روی بخاری خشک کنید و با دستگاه پودر کنید.
  2. می توانید سس گوجه فرنگی را داخل فر بگذارید و بعد از خشک شدن آن را پودر کنید.
  3. می توانید پودر گوجه را به صورت آماده از عطاری تهیه کنید.

مراحل تهیه پفیلا گوجه ای (پاپ کورن کچاپ)

طرز تهیه پفیلا گوجه ای در خانه

  1. به مقداری که نیاز دارید ذرت بردارید و به همراه کمی روغن درون قابلمه بریزید و در آن را بگذارید، حرارت زیر قابلمه برای پخت ذرت ها باید بالا باشد.
  2. در هنگام پخت ذرت ها قابلمه را به راست و چپ تکان دهید تا همه ذرت ها پف کند، با این کار پوسته ذرت به شکل طلایی باقی می ماند.
  3. بعد از این که ذرت ها گرم شدند به دلیل خارج شدن آب از پوسته ذرت شما صدایی می شنوید که در این هنگام ذرت ها شروع به باز شدن می کنند و پف می کنند. وقتی این صدا را شنیدید حرارت را کم کنید و اجازه دهید همه ذرت ها پف کنند.
  4. وقتی دیگر صدایی نیامد یعنی پفیلا شما آماده است.
  5. درب قابلمه را بردارید و پفیلا ها را از قابلمه خارج کنید چون حرارت بالا باعث سوختن پفیلاها می شود. مقداری روغن روی پفیلا بریزید و بعد نمک و فلفل و پودر آویشن را اضافه کنید تا این ادویه ها به پفیلا بچسبد.
  6. همچنین پودر گوجه را می توانید ابتدا به همراه نمک و فلفل به ذرت اضافه کنید و یا این که بعد از آماده شدن پفیلا آن را درون کیسه ای ریخته و با پودر گوجه مخلوط کنید تا پودر گوجه کاملا به پفیلا ها بچسبد.

پفیلا گوجه ای خانگی

نکاتی برای پخت پفیلا گوجه ای در خانه

  • برای درست کردن پفیلا حتما از ذرت مرغوب و مناسب استفاده کنید چون ممکن است پف نکند.
  • ذرت ها نباید خیس و نم دار باشد حتما آن ها را خشک کنید.
  • ذرت نباید کهنه باشد از ذرت های بسته بندی استفاده نکنید.
  • حرارت زیر قابلمه نباید خیلی کم باشد چون باعث عرق کردن می شود و ذرت ها خیس می شوند و خوب پف نمی کنند.
  • مقدار روغن نه باید زیاد و نه کم باشد به حدی باشد که کف قابلمه را بگیرد کافی است.
  • برای جلوگیری از نمدار شدن پفیلا می توانید در قابلمه را نیمه باز بگذارید.
  • برای خوشمزه تر شدن پفیلا گوجه ای می توانید کمی کره هم به آن اضافه کنید.

در پایان:

امیدوارم از این آموزش استفاده کنید و در خانه پفیلا گوجه ای خوشمزه درست کنید و لذت ببرید.

نظرات