طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده، حرفه ای مثل بیرون

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده یکی از فست فود های محبوب بین المللی است که اغلب افراد این غذای خوشمزه را دوست دارند. در این پست به نقل از مینویسم طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده را به شما آموزش می دهیم که درست است به کتلت شباهت زیادی دارد اما نکاتی را باید رعایت کنید که اگر این نکات را رعایت نکنید همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده شما خراب می شود.

طرز درست كردن همبرگر خانگي با گوشت چرخ كرده

همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده از خوشمزه ترین انواع ساندویچ خانگی و بازاری می باشد و در این پست بهترین طرز تهیه همبرگر مخصوص با گوشت چرخ کرده را یاد می گیرید.

مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی ساده

گوشت کم چرب1200 گرم
پیاز3 عدد متوسط
آرد سوخاری(اختیاری)4 قاشق غذاخوری
نان همبرگر8 عدد
تخم مرغ2 عدد
سیر4 حبه
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور تهیه همبرگر خانگی مرحله به مرحله

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. آماده کردن گوشت

    گوشت را در چرخ گوشت می ریزیم و دوبار چرخ می کنیم تا بافت آن حسابی نرم شود.

  2. خرد کردن پیاز

    برای تهیه همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده، لازم است پیاز را پوست کرده و با رنده سایز ریز رنده کنیم و در ظرفی بریزیم و آب آن را بگیریم.

  3. رنده کردن سیر

    سیر را پوست می کنیم و مانند پیاز، با رنده ریز رنده می کنیم.

  4. تهیه مواد همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده

    در ظرفی گوشت چرخ کرده را می ریزیم.

  5. ریختن پیاز

    در این مرحله از طرز تهیه همبرگر خانگی ساده، پیاز را به مواد فوق اضافه کرده و هم می زنیم.

  6. اضافه کردن سیر

    سیر را در مواد بالا می ریزیم و مجددا هم می زنیم.

  7. افزودن تخم مرغ

    وسط مواد همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده، حفره ای ایجاد می کنیم و تخم مرغ را وسط آن می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا علاوه بر اینکه تخم مرغ از لختگی خارج شود، با مواد فوق ترکیب شود.

  8. ریختن ادویه

    نمک و فلفل سیاه را به مواد بالا اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

  9. افزودن آرد سوخاری

    اگر مواد همبرگر خانگی ساده شل بود، کمی پودر سوخاری بریزید تا مواد اندکی سفت شود.

  10. ورز دادن مواد همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده

    مواد را روی سطح صافی می ریزیم و به مدت تقریبا 20 دقیقه ورز می دهیم.

  11. آماده کردن مواد همبرگر خانگی

    مواد همبرگر را به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را با دست شکل می دهیم و گرد می کنیم.

  12. استراحت دادن مواد همبرگر خانگی

    این همبرگر خانگی را در فریزر می گذاریم و تقریبا 1 ساعت و نیم زمان می دهیم تا سرد شود.

  13. سرخ کردن همبرگر مخصوص با گوشت چرخ کرده

    تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن در آن می ریزیم و هر همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده را در تابه می اندازیم و اجازه می دهیم دو طرف آن ها سرخ شود.

  14. آماده کردن ساندویچ همبرگر

    نان همبرگر را از وسط باز کرده و هر کدام از همبرگر خانگی ها را در آن می گذاریم و با گوجه و خیارشور و کاهو تزیین می کنیم.

همبرگر مخصوص با گوشت چرخ کرده
همبرگر مخصوص با گوشت چرخ کرده

نکات طلایی برای تهیه همبرگر خانگی

  • این میزان مواد برای 8 نفر کافی است.
  • اگر مواد همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده، شل و آبکی نبود، نیازی به ریختن پودر سوخاری نیست.
  • در پخت همبرگر با گوشت چرخ کرده، می توانید هر قسمت از مواد همبرگر خانگی را در درب قوطی بریزید و با دست فشرده کنید تا گرد شود و شکل بگیرد.
  • برای تهیه چیز برگر خانگی با گوشت، همین مراحل بالا را انجام می دهیم و در تابه ای کمی پنیر پیتزا ریخته و روی حرارت می گذاریم تا آب شود. سپس بعد از اینکه همبرگر ها را در نان قرار دادیم، کمی از پنیر پیتزا می ریزیم و با گوجه و خیار شور و کاهو تزیین می کنیم.
  • برای این چیز برگر که با همین مراحل همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده تهیه می شود، می توانید مقداری قارچ نیز سرخ کرده و به پنیر پیتزا اضافه کنید.
  • می توانید به جای استفاده از تابه، مواد همبرگر را در تابه گریل سرخ کنید تا همبرگر جمع نشده و خشک نشود.
  • برای تهیه همبرگر خانگی با گوشت و سویا، 600 گرم گوشت را با دو پیمانه سویا ترکیب کنید. برای این روش سویا را از 20 دقیقه قبل خیس کنید و آب آن را گرفته و در تابه ای بریزید و بدون روغن تفت دهید تا کاملا خشک شود. سپس به گوشت اضافه کرده و با آن چرخ کنید.
  • اگر می خواهید همبرگر آب دار باشد، کمتر سرخ کنید و اگر همبرگر خانگی خشک می خواهید، باید بیشتر سرخ شود.
  • اینکه میزان چربی گوشت چقدر باشد اختیاری است و هر چه بیشتر باشد، همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده، آبکی تر و چرب تر خواهد بود.
  • همچنین توجه به این نکته ضروری است که بهترین میزان چربی همان 20 درصد است و اگر کمتر باشد همبرگر خانگی شما خیلی خشک می شود.
  • توجه کنید که آرد سوخاری را آنقدری اضافه کنید که حالت رقیق و شل همبرگر خانگی ساده از بین برود.
  • بهتر است از گوشت گردن برای تهیه همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده استفاده کنید، اما می توان گوشت ران یا سردست ریخت.
  • بهتر است از گوشتی که دو روز از ذبح گذشته است استفاده کنید و نگذارید خیلی بماند تا همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده شما خوشمزه تر شود.
  • ورز دادن باید بعد از ریختن همه مواد به همبرگر خانگی انجام شود.
  • برای قالب زدن همبرگر با درب فلزی گرد، باید یک سلفون یا کیسه فریزر را در درب قوطی بیندازید و سپس گوشت را بریزید.
  • اگر از تابه برای سرخ کردن همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده استفاده می کنید باید تابه چدنی باشد.
  • برای اینکه همبرگر خانگی در نان بماند و نریزد، به کف نان همبرگر کمی سس بزنید.
  • اگر آرد سوخاری نداشتید، از نان تست پودر شده استفاده کنید.
  • می توان مقداری سبزی معطر را در مواد همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده ریخت.
  • اگر می خواهید همبرگر خانگی با گوشت مرغ تهیه کنید، همین مراحل بالا را با گوشت فیله مرغ انجام دهید.

مطالب مرتبط : روش آماده کردن همبرگر گیاهی

نظرات