طرز تهیه کیک لواشکی خانگی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

چنانچه به طعم ترش و ملس علاقه مندید، حتما کیک لواشکی خانگی را امتحان کنید! کیک لواشکی خوشمزه همچنین برای هدیه و یا مهمانی و مراسمات می تواند یک ایده فوق العاده باشد. در این پست ما طرز تهیه کیک لواشکی خانگی را با شما به اشتراک می گذاریم. در صورت علاقه مندی از طرز تهیه لواشک گیلاس و آلبالو و طرز تهیه لواشک زردآلو و گوجه سبز بازدید نمایید.

طرز تهیه کیک لواشکی خانگی

طرز تهیه کیک لواشکی خانگی

لواشک انار ۱ ورق
لواشک زرشک ۱ ورق
لواشک کیوی ۱ ورق
لواشک پرتقال ۱ ورق
ترشک آلبالو به مقدار لازم
ترشک زردآلو به مقدار لازم
ترشک آلوچه به مقدار لازم

 

طرز تهیه کیک لواشکی خانگی قلبی

دوستان عزیز برای طرز تهیه کیک لواشکی خانگی شما کافیست مراحل زیر را دنبال کنید :

  • در ابتدا یک طرح مثل طر  قلب انتخاب می کنید.
  • سپس لواشک انار را به اندازه ظرفتان برش می دهید و لواشک انار را به ته ظرف قرار می دهید.
  • حالا برای دور ظرف لواشک انار به واسطه شیره ترشک به دیواره های ظرف قلب شکلمان می چسبانیم.
  • در این مرحله داخل طرف را می توانید با انواع ترشک پر کنید و لواسک انار را به شکل طرف قلب دربیاورید و روی ترشک ها را بپوشانید.

برای تزیین روی کیک لواشکی در خانه شما هم می توانید از لواشک های به شکل گل برای تزیین کیک لواشکی خانگی استفاده کنید و هم می توانید با قالب های حروف، حروف دلخواهتان را با لواشک های مختلف مثل لواشک کیوی، لواشک پرتقال و لواشک زرشک و یا حتی به شکل قلب های کوچک در بیاورید و روی کیک لواشکی خانگی خود را تزیین کنید.

برای تزیین روی کیک لواشکی می توانید، نوارهای باریک و درازی از لواشک پرتقال و زرشک را ببرید و رول کنید تا به شکل گل رز در بیایند و روی کیک لواشکی خانگی بچسبانید. قبل از چسباندن کمی شیره ترشک روی سطح کیک بمالید تا گل ها به خوبی به آن بچسبند. امیدوارم از آموزش طرز تهیه کیک لواشکی خانگی لذت برده باشید.

 

نظرات