طرز تهیه پفک هندی خوشمزه خانگی و روش سرخ کردن آن

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پفک هندی یکی از تنقلاتی است که خیلی خوشمزه است و من خودم عاشق طعم و مزه ی پفک هندی هستم. مطمئنم که شما هم با یکبار خوردن آن طرفدار همیشگی پفک هندی می شوید. در ادامه می خواهیم مطلبی را با شما به اشتراک بگذاریم که پفک هندی را در خانه تهیه کرده و نیازی به خرید از فروشگاه نباشد.

طرز تهیه پفک هندی خانگی

مقصود از پفک هندی خام همان پفک هندی است که شما از بازار تهیه می کنید و سپس در خانه سرخ می کنید. ما ادامه هم طرز تهیه پفک هندی خام و هم روش سرخ کردن پفک هندی را ارائه می دهیم.

مطالب پیشنهادی : مراحل تهیه چیپس فنری

دستور تهیه چیپس موز

مواد لازم برای تهیه پفک هندی

آرد برنج2 لیوان
رنگ خوراکیبه میزان لازم
آب10 لیوان
نمکبه میزان خیلی کم

روش تهیه پفک هندی

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. تهیه پفک هندی خام

    آرد برنج را حسابی آسیاب کرده و در کاسه ای می ریزیم.

  2. ریختن آب

    آب را به آرامی روی آرد برنج می ریزیم و هم می زنیم تا برای تهیه پفک هندی گلوله گلوله نشود.

  3. اضافه کردن نمک

    در این مرحله از طرز تهیه پفک هندی، کمی نمک را به مواد بالا اضافه می کنیم.

  4. حرارت دادن مواد پفک هندی

    این مواد بالا را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم و اجازه می دهیم این مواد پفک هندی کمی غلیظ شود.

  5. اضافه کردن رنگ خوراکی

    حال مواد بالا را به چند قسمت تقسیم کرده و در کاسه های جداگانه می ریزیم. رنگ های خوراکی دلخواه را به هر کاسه اضافه می کنیم.

  6. خشک کردن پفک هندی

    بعد از اینکه مواد پفک هندی خنک شد، مواد بالا را در قیف دلخواه می ریزیم و روی نایلونی می ریزیم تا خشک شود. تقریبا 2 الی 3 روز زمان می دهیم و بعد از اینکه یک طرف پفک هندی خشک شد، بر می گردانیم.

نکاتی برای تهیه پفک هندی

  • می توانید زعفران و آب لبو را جایگزین رنگ خوراکی کنید تا پفک هندی طبیعی تر آماده شود.
  • برای اینکه پفک هندی تیره نشود، هنگام اضافه کردن رنگ خوراکی به خوبی هم بزنید.
  • توجه کنید که پفک هندی باید به خوبی خشک شود در غیر اینصورت هنگام سرخ کردن خوشمزه نخواهد شد.
  • می توانید نشاسته گندم را جایگزین آرد برنج کنید و پفک هندی با طعم متفاوتی داشته باشید.
  • برای بهتر پف کردن پفک هندی کمی جوش شیرین و بیکینگ پودر بریزید.
  • توجه کنید که میزان نمک باید در حدی باشد که طعم نمک را احساس کنید.
  • می توانید برنج محلی را شسته و بگذارید 24 ساعت خیس خورده و سپس روی پارچه ای بریزید تا خشک شود و بعد از تقریبا 1 روز، آسیاب کنید تا پفک هندی خوشمزه تری داشته باشید.
  • برای خوشمزه تر شدن پفک هندی کمی فلفل نیز به مواد آن اضافه کنید.
  • روش دیگر تهیه پفک هندی خام این است که 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را به 3 لیوان آب اضافه کرده و 2 قاشق چایخوری روغن مایع بریزید و سپس به روش بالا حرارت داده و بگذارید خشک شود.

طرز تهیه پفک هندی بدون روغن

طرز تهیه پفک هندی بدون روغن
طرز تهیه پفک هندی بدون روغن

برای تهیه پفک هندی بدون روغن لازم است به میزان تقریبا زیاد نمک را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از داغ شدن نمک و قبل از سوختن آن، پفک هندی را روی آن ریخته و با پشت قاشق روی نمک ها فشار دهیم. به این ترتیب پفک هندی رژیمی آماده می شود و پف می کند. از این نمک می توانید برای مجدد تهیه کردن پفک هندی نیز استفاده کنید.


طرز تهیه پفک هندی با روغن

حال در این روش از تهیه پفک هندی، در قابلمه ای روغن مایع مخصوص سرخ کردنی می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم. بعد از اینکه داغ شد حرارت را ملایم می کنیم و بعد از 2 دقیقه پفک هندی را کم کم در روغن ریخته و می گذاریم سرخ شوند. می توانید از سرخ کن استفاده کنید و پفک هندی را آماده کنید.

برای مزه دار کردن پفک هندی بعد از اینکه سرخ شد، کمی از پودر کچاپ یا پودر پنیری روی آن بریزید و همچنین می توانید سرکه اسپری کنید. این پودر پنیری و کچاپ را می توانید از عطاری ها تهیه کنید.

همچنین بخوانید : روش تهیه چیپس گوجه ای

طرز تهیه پفیلا گوجه ای

نظرات