آموزش طرز تهیه ادویه ایتالیایی در منزل برای مزه دار کردن انواع غذاها
ادویه ایتالیایی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین ادویه های اروپایی می باشد که از آن برای طعم دار کردن انواع غذاهای گوشی و همچنین تهیه سس های مختلف استفاده می شود به همین دلیل برای خانم های کدبانو در این مقاله آموزش درست کردن ادویه ایتالیایی را آموزش خواهیم داد.
ادویه یکی از افزودنی های پرکاربرد در آشپزی ایرانی و بین المللی می باشد . ادویه مواد گیاهی استفاده شده به منظور عطر و طعم دهی به مواد غذایی هستند و از برخی از آنها برای مقاصد خوراکی یا دارویی نیز استفاده میشود . ادویه در زبان عربی جمع مکسر دواء است و چاشنی معادل فارسی آن میباشد .
ادویهها همچنین به عنوان ماده نگهدارنده استفاده شدهاند و برای انسان در بسیاری از زمینههای دیگر مفید هستند .در این مقاله قصد داریم طرز تهیه یک نوع ادویه ایتالیایی را به شما آموزش دهیم . با ما همراه باشید .
راز تفاوت عمده در طعم غذاها در ملل مختلف علاوه بر نحوه پخت ، بهطور عمده به ادویهجات به کار رفته در آنها مربوط میشود .
ادویه ایتالیایی
از این ادویه ایتالیایی می توان برای مزه دار کردن :
- انواع گوشت
- انواع سس
- پیتزا و موارد دیگر به عنوان طعم دهنده استفاده کرد .
مواد لازم برای تهیه این ادویه را می توانید از عطاری تهیه کنید . یا می توانید از سبزیجات خشک شده و خانگی نیز استفاده کنید . در ادامه با روش تهیه ادویه ایتالیایی با ما همراه باشید .
مواد لازم برای تهیه ادویه ایتالیایی
برای تهیه این ادویه باید مواد زیر را تهیه کنید .
- ریحان خشک : ۳ قاشق غذا خوری
- پونه خشک : ۳ قاشق غذا خوری
- جعفری خشک : ۳ قاشق غذا خوری
- پودر پیاز : ۱ قاشق چای خوری
- آویشن خشک : ۱ قاشق چای خوری
- رزماری خشک شده : ۱ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه و فلفل سفید : ۱/۴ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز (تکه شده) : ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه ادویه ایتالیایی
برای تهیه این ادویه در منزل طبق این آموزش عمل کنید و به راحتی و با صرف کمترین زمان و هزینه ادویه شما آماده استفاده خواهد بود .
ابتدا تمام مواد مورد نیاز گفته شده را داخل آسیاب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم .
سپس ادویه را داخل یک ظرف در دار ریخته و برای مدت ۶ ماه می توانید از آن استفاده کنید . به همین راحتی . 🙂