طرز تهیه مربای به با پوست، خوشرنگ و شفاف به روش آسان در خانه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی دیگر از مرباهایی که قرار است امروز در مطالب آشپزی مینویسم منتشر کنیم، طرز تهیه مربای به با پوست است. از آنجایی که میوه به، میوه ای خوشمزه و پرخاصیت است می خواهیم نحوه پخت مربای به با پوست را ارائه دهیم. پس تا انتهای این پست آموزشی همراه مینویسم باشید.

طرز تهیه مربا به با پوست

در کنار خواص میوه به، مربای به یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که می توانید در منزل تهیه کنید. تهیه مربای به با پوست یا بی پوست کاملا سلیقه ای است. در ادامه طرز تهیه مربای به با پوست را به طور کامل ارائه می دهیم.

همچنین پیشنهاد می کنم روش تهیه مربای به با گردو و طرز تهیه مربای به نگینی را از دست ندهید.

مواد لازم برای مربای به با پوست

میوه به2 کیلوگرم
لیمو ترش تازه3 عدد
شکر2 کیلوگرم
هل7 عدد
آب16 لیوان
زعفرانیک پنس
گردو1 لیوان

دستور پخت مربای به با پوست

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه

  1. خرد کردن بِه

    به را شسته و با پوست به صورت نگینی درشت خرد می کنیم.

  2. دم کردن زعفران

    زعفران را می سابیم و کمی آب جوش به آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا دم بکشد و برای تهیه مربای به با پوست آماده شود.

  3. تهیه مربای به با پوست

    در قابلمه ای آب را ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

  4. ریختن به

    در این مرحله از طرز تهیه مربای به با پوست، میوه به را به آب اضافه می کنیم تا بپزد و نرم شود.

  5. اضافه کردن شکر

    بعد از اینکه بِه نرم شد، شکر را به مواد قبلی مربای به با پوست اضافه می کنیم. زیر قابلمه را شعله پخش کن می گذاریم و روی آن دمکنی پارچه ای قرار می دهیم تا بپزد و نرم شود.

  6. ریختن آب لیمو

    بعد از اینکه مربای به با پوست، غلیظ شد و 20 دقیقه مانده به آخر، آب لیمو ترش تازه را به مواد مربای به با پوست اضافه کنید.

  7. ریختن زعفران

    زعفران دم کرده را به مواد بالا اضافه می کنیم.

  8. اضافه کردن گردو

    گردو را به مواد قبلی مربای به با پوست اضافه می کنیم و هم می زنیم.

  9. افزودن هل

    هل را به مواد فوق اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مربای به با پوست آماده شود.

مربا به با پوست
طرز تهیه مربای به خانگی

نکات طلایی مربای به با پوست

  • اگر مربای به با پوست غلیظ شد، کمی آبجوش می ریزیم.
  • برای قرمز تر شدن مربای به با پوست، از قابلمه مسی استفاده کنید.
  • توجه کنید که باید مربای به با پوست را کمی رقیق بردارید تا بعد از اینکه در یخچال گذاشتید، کمی غلیظ می شود.
  • می توانید کمی چوب دارچین را به مواد مربای به با پوست اضافه کنید.
  • توجه کنید که باید بعد از پخت درب قابلمه را بگذارید و تقریبا 12 ساعت استراحت دهید تا مربای به با پوست آماده شود.
  • بعد از اینکه مربای به با پوست خنک شد، در شیشه ریخته و به یخچال منتقل کنید.
  • باید از به های سفت و زرد استفاده کنید.

همچنین بخوانید : روش تهیه رب به

طرز تهیه دمنوش به

نظرات