طرز تهیه ژله با شیر خوشمزه و مجلسی، مرحله به مرحله

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از معروف ترین و بهترین دسرهای جهان، ژله می باشد که به شکل های متفاوتی تهیه می شود. اگر ژله با شیر تهیه شود، رنگ و طعم متفاوتی نسبت به روش اصلی تهیه ژله، یعنی ژله با آب جوش و آب سرد دارد و در عین حال مجلسی تر است. در ادامه طرز تهیه ژله با شیر را ارائه داده ایم.

نحوه تهیه ژله با شیر

ژله با شیر خوشمزه تر از انواع دیگر ژله است و در این آیتم آموزشی می خواهیم در کنار شما خانم های با سلیقه، ژله با شیر آماده کنیم.

ژله قالبی چند رنگ

طرز تهیه ژله طوسی

مواد لازم برای تهیه ژله با شیر

شیر3 لیوان
پودر ژله2 بسته
شکر(اختیاری)به میزان دلخواه

دستور تهیه ژله با شیر

زمان مورد نیاز: 20 دقیقه

  1. تهیه مواد ژله با شیر

    پودر ژله را در کاسه ای می ریزیم.

  2. ریختن شیر

    شیر را با پودر ژله ترکیب می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا ژله با شیر یکدستی داشته باشیم.

  3. بنماری کردن ژله با شیر

    در این مرحله از طرز تهیه ژله با شیر، این کاسه را روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار می دهیم و هم می زنیم تا پودر ژله به روش بنماری حل شده و شفاف شود.

  4. آماده کردن ژله با شیر

    برای تهیه ژله با شیر، قالبی را چرب کرده و مواد بالا را در آن می ریزیم و تقریبا 30 دقیقه در فریزر قرار می دهیم و بعد از اینکه کمی سفت شد، در یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شود. ژله با شیر آماده است.

طرز تهیه ژله با شیر ساده
طرز تهیه ژله با شیر ساده

نکات طلایی برای تهیه ژله با شیر

  • می توانید کمی شکر را به پودر ژله اضافه کنید تا ژله با شیر کمی شیرین تر شود.
  • تقریبا 3 الی 4 ساعت زمان می برد تا ژله با شیر آماده شود.
  • برای سفت تر شدن ژله با شیر ساده، کمی پودر ژلاتین را به پودر ژله اضافه کنید.
  • در برخی رسپی ها به جای نصف شیر، آب جوش می ریزند و ژله با شیر و آب جوش تهیه می کنند که بهتر است ژله با شیر و بدون آب جوش تهیه شود.
  • می توانید ژله با شیر، لایه لایه و چند رنگ تهیه کنید.
  • برای تزیین ژله با شیر از میوه، ترافل، مروارید خوراکی و سس شکلات استفاده کنید.
  • برای راحت تر جدا شدن ژله با شیر از قالب، از حرارت غیر مستقیم کتری و یا سشوار استفاده کنید و زیر ظرف را در معرض این حرارت ها قرار دهید تا ژله با شیر آماده شود.
  • توجه کنید که اگر ژله با شیر و چند لایه تهیه کردید، زمان ریختن هر لایه نیازی به زیادی سفت شدن لایه زیرین نمی باشد و اگر خیلی سفت شود، هنگام برش ژله با شیر، لایه ها از هم جدا می شوند.
  • اگر عجله ای برای تهیه ژله با شیر ندارید، دیگر نیازی به قرار دادن ژله با شیر در فریزر نیست و مستقیما به یخچال منتقل کنید.

پیشنهاد می شود بخوانید : شیوه تهیه ژله خرده شیشه با بستنی

طرز تهیه ژله بستنی رولی

نظرات