طرز تهیه نان لواش در خانه بدون فر، ساده و کاربردی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

نان یکی از اصلی ترین مواد غذایی در وعده های روزانه ماست، بنابراین نحوه آماده سازی و سلامت آن از اهمیت زیادی برخوردار است. طرز تهیه نان لواش در خانه بدون فر را در این مطلب خواهید دید.

تهیه نان لواش در خانه علاوه بر اینکه سالم و مطمن است می تواند بسیار لذت بخش باشد. معمولا برای پخت نان در خانه از فر استفاده می شود اما ممکن است همیشه فر در دسترس نباشد، بنابراین تهیه نان لواش خانگی بدون فر می تواند مورد استفاده بسیاری از افراد باشد. همراه مینویسم باشید.

طرز تهیه نان لواش در منزل بدون فر

طرز تهیه نان لواش در خانه بدون فر

طرز تهیه بامیه خانگی ساده و ترفندهایی برای خوشمزه شدن آن

شاید فکر کنید پخت نان لواش در منزل بدون فر کار سختی است اما اصلا اینطور نیست و براحتی می توانید براساس دستور زیر در خانه و بدون فر نان لواش تهیه کنید:

مواد لازم پخت نان لواش در منزل بدون فر

  • خمیر مایه: 1 ونیم قاشق چایخوری
  • آرد: 2 پیمانه
  • شکر: 1 قاشق
  • روغن: 3 قاشق
  • نمک: به مقدار کم

طرز تهیه نان لواش در منزل برای صبحانه بدون فر 

  1. برای تهیه نان لواش خانگی در منزل، ابتدا باید خمیر مایه را آماده کرد. به این منظور، مایه خمیر و کمی آب ولرم را باهم مخلوط کرده و برای 15 دقیقه زمان دهید تا خمیر مایه آماده شود.
  2. در طرز تهیه نان لواش در خانه بدون فر، آرد، شکر و نمک را باهم مخلوط کنید. (توجه داشته باشید که آرد الک شده و بدون ذره های درشت باشد.)
  3. بعد از ترکیب این مواد، نوبت اضافه کردن روغن و مایع خمیر به آرد است
  4. داخل ترکیبی که با آرد و شکر و نمک تهیه شده را باز کنید و بعد از اضافه کردن روغن و خمیر مایه، آنرا بخوبی ورز دهید. ( تا جایی که دیگر به دستتان نچسبد)
  5. بعد از ورز دادن خمیر روی ظرف خمیر را بپوشانید تا هوا نخورد و آنرا در محیطی گرم قرار دهید.
  6. بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی مشاهده خواهید که خمیر شما دو برابر شده است.
  7. برای تهیه نان لواش خانگی بدون فر، در این مرحله روی سینی کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.
  8. حالا از خمیر مقداری برداشته و  به شکل دایره درآورده و با روی سینی آردی قرار دهید و روی آنها را بپوشانید.
  9. بعد از گذشت 15 دقیقه،آنها را با وردنه باز کنید.
  10. حالا ظرفی مناسب را روی حرارت قرار دهید و خمیرهای باز شده را به آرامی داخل ظرف قرار دهید. ( نیازی به روغن نیست)
  11. در آخرین مرحله از پخت نان لواش در منزل بدون فر، هنگامی که مشاهده کردید که رنگ اطراف خمیر تغییر کرد آنرا از روی حرارت بردارید. ( برای دو طرف خمیر این کار را انجام دهید.)

نکات کلیدی در طرز پخت نان در خانه روی اجاق گاز

  • در پخت نان لواش در منزل بدون فر اگر مشاهده کردید که نان لواش شما سفت شده، آنها را داخل یک ظرف دربسته قرار دهید.
  • می توانید شیر ولرم را جایگزین آب ولرم کنید.
  • می توانید برای طعم دار کردن نان لواش در منزل بدون فر، از سبزیجات و یا کاکائو  داخل خمیر استفاده کنید.
  • می توانید در پخت نان لواش در منزل بدون فر، بیکینگ پودر را جایگزین خمیر مایه کنید.
  • مواد اولیه را با توجه به تعداد نفرات برای پخت نان لواش در منزل می توانید کم و یا زیاد کنید.
  • برای اینکه متوجه شوید نان لواش خانگی شما پخته یا نه به خالهای قهوه ای روی نان توجه کنید. (نشانه پختن نان لواش خانگی )
  • برای تهیه نان لواش خانگی مرغوب باید هنگام پخت حباب های ریز روی خمیر ایجاد شود.
نظرات