طرز تهیه کوکو کاهو؛ خاص و خوشمزه
حتما شما هم گاهی اوقات به دلیل مشغله کاری به دنبال تهیه یک غذای ساده، آسان و در عین حال خوشمزه هستید. پیشنهاد ما به شما کوکو کاهو است! بله درست متوجه شدید کوکو کاهو! این غذا سالم و گیاهی است و شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد. لازم به ذکر است که کاهو به عنوان یکی از مواد غذایی مفید، سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین A، ویتامین K و مواد معدنی می باشد. از این رو می خواهیم در این پست آشپزی طرز تهیه کوکو با کاهو را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه کوکو کاهو سبز
گرچه بیشترین کاربرد کاهو در تهیه سالادهای خوشمزه با کاهو می باشد اما این بار قرار است یک کوکوی خوشمزه با این سبزی محبوب درست کنیم. در ادامه طرز تهیه کوکوی کاهو با شما به اشتراک گذاشته می شود.همچنین می توانید دستور پخت کیمچی کاهو را در مینویسم مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه ی کوکو کاهو
کاهو | 1 عدد متوسط |
آرد نخودچی | 3.5 قاشق غذاخوری |
سیر | 5 حبه |
پیاز | 2 عدد متوسط |
سیب زمینی | 3 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
جعفری | به میزان دلخواه |
پودر پیاز | کمتر از 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر | کمتر از نصف قاشق چایخوری |
مغز گردو | 3 قاشق غذاخوری |
زرشک | 2.5 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز پخت کوکوی کاهو
- خرد کردن کاهو
کاهو ها را می شوییم و به شکل ریز خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم.
- خرد کردن سیب زمینی
سیب زمینی را شسته و پوست می کنیم. سپس با رنده ی سایز ریز رنده می کنیم.
- آماده کردن پیاز
برای کوکو کاهو، پیاز را نیز پوست می کنیم و با رنده ی ریز رنده می کنیم.
- خرد کردن سیر
پوست سیر را جدا کرده و به اندازه ی خیلی ریز خرد کرده یا رنده می کنیم.
- آماده کردن جعفری
جعفری را پاک می کنیم، در ظرفی گود می ریزیم و به آن آب اضافه کرده و بعد از نیم ساعت از آب خارج می کنیم. این کار را دوبار تکرار کرده و سپس در آبکش می ریزیم. جعفری را برای کوکو کاهو به شکل ساطوری خرد می کنیم.
- آماده کردن گردو
پوست گردو را جدا کرده و به شکل ریز خرد می کنیم.
- شستن زرشک
زرشک را در کاسه ای ریخته و مقداری آب می ریزیم. بعد از 15 دقیقه از آب خارج کرده و در آبکش می ریزیم تا برای کوکوی کاهو رطوبت نداشته باشد.
- تهیه مواد کوکو کاهو
آب اضافی سیب زمینی و پیاز را می گیریم. سپس در ظرفی مناسب می ریزیم.
- اضافه کردن تخم مرغ
تخم مرغ را روی آن ها می ریزیم و هم می زنیم تا تخم مرغ با سیب زمینی و پیاز مخلوط شود.
- افزودن پودر سیر
پودر سیر و پودر پیاز را به مواد کوکو کاهو اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم.
- افزودن ادویه
ادویه که نمک و فلفل سیاه و زردچوبه می باشد را به مواد فوق اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- ریختن گردو
گردو و زرشک را به کوکوی کاهو اضافه می کنیم.
- اضافه کردن آرد نخودچی
آرد نخودچی را به مواد بالا اضافه کرده و همه ی مواد را آنقدر هم می زنیم تا یکدست شوند.
- پخت کوکو کاهو
تابه ای را روی حرارت قرار داده و در آن روغن می ریزیم. سپس مواد کوکو را دانه دانه یا به یک باره درون تابه می ریزیم و هر دو طرف آن را سرخ می کنیم. نوش جان
نکات طلایی برای تهیه ی کوکوی کاهو
- برای تهیه کوکو با کاهو، توجه کنید که کاهو نباید خیلی ریز خر شود زیرا له شده و آب می اندازد.
- زرشک و گردو را می توان از مواد کوکوی کاهو حذف کرد.
- دقت کنید که اگر مواد کوکو حالت آبکی نداشت میزان آرد نخودچی را کمتر کنید.
- برای تزیین کوکوی کاهو از جعفری و گردو ریز خرد شده استفاده کنید.
- برای خوشمزه تر شدن کوکو کاهو کمی دارچین در مواد آن بریزید.
- می توانید کوکو کاهو را با قالب های مخصوص کوکو شکل داده و سرخ کنید.
- برای پخت کوکوی کاهو می توانید جعفری خشک را جایگزین جعفری تازه کنید.
- می توانید کوکو کاهو را در فر نیز بپزید، برای تهیه کوکوی کاهو در فر، سینی فر را کمی چرب کرده و مواد کوکو را در دانه دانه در آن می ریزیم. 15 دقیقه زمان لازم است تا کوکو کاهو در دمای 170 درجه بپزد.
همچنین بخوانید : طرز تهیه کیمچی کاهو کره ای