طرز تهیه شیرینی لوتکا به روش بازاری، خوشمزه و مجلسی
لوتکا، شیرینی نرم و خوشمزه ای که تاحدودی شبیه به شیرینی دانمارکی است. این شیرینی طرفداران زیادی دارد و اگر شما هم مثل من عاشق درست کردن شیرینی در منزل هستید، دستور تهیه شیرینی لوتکا را که در این پست آموزش آشپزی مینویسم ارائه داده ایم، یاد بگیرید و برای درست کردن آن دست به کار شوید.
طرز تهیه شیرینی لوتکا کره ای
شیرینی لوتکا کره ای خوشمزه تر و نرم تر از انواع دیگر شیرینی لوتکا می باشد و به همین دلیل ما می خواهیم آموزش شیرینی لوتکا را در اختیار شما قرار دهیم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی لوتکا
کره مارگارین | 500 گرم |
خامه فرم گرفته | 200 گرم |
آرد | 1 کیلوگرم |
خلال بادام | به میزان لازم |
تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | 2 قاشق چایخوری |
شیره انگور | به میزان لازم |
شیر | 80 گرم |
گلاب | 80 گرم |
روغن مایع | 40 گرم |
دستور پخت شیرینی لوتکا
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه
- تهیه مواد میانی شیرینی لوتکا
کره ای که به دمای محیط رسیده است را در کاسه ای می ریزیم.
- اضافه کردن آرد
برای تهیه شیرینی لوتکا، 400 گرم آرد را به کره اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا بافت نرمی داشته باشد.
- استراحت دادن مواد میانی شیرینی لوتکا
مواد بالا را در کاسه ای ریخته و روی آن سلفون می کشیم تا استراحت کند.
- آماده کردن مواد شیرینی لوتکا
آرد را در کاسه ای می ریزیم.
- ریختن خامه فرم گرفته
خامه فرم گرفته را به آرد اضافه کرده و هم می زنیم.
- اضافه کردن گلاب
گلاب را به مواد قبلی شیرینی لوتکا اضافه کرده و هم می زنیم.
- اضافه کردن تخم مرغ
تخم مرغ را به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
- افزودن روغن مایع
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی لوتکا، روغن مایع را به مواد فوق اضافه می کنیم.
- افزودن وانیل
وانیل را در مواد بالا می ریزیم.
- ریختن شیر
شیر را به مواد قبلی شیرینی لوتکا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود.
- وردنه زدن خمیر شیرینی لوتکا
خمیر بالا را با دست ورز می دهیم و وردنه می کشیم تا تخت و صاف شود.
- قرار دادن مواد میانی شیرینی لوتکا
مواد میانی را که در بالا آماده کردیم روی خمیر بالا قرار می دهیم و یک بار وردنه می کشیم تا در همه جای خمیر پخش شود.
- استراحت دادن مواد شیرینی لوتکا
مواد بالا را رول می کنیم و روی آن سلفون می کشیم و در دمای محیط قرار می دهیم.
- برش دادن خمیر شیرینی لوتکا
خمیر را به اندازه دلخواه برش می زنیم. توجه کنید که بعد از پختن شیرینی لوتکا کمی بزرگتر می شود.
- اضافه کردن رومال
کمی شیره خرما را با فرچه ای روی شیرینی لوتکا می زنیم.
- ریختن خلال بادام
چند خلال بادام روی شیرینی لوتکا قرار می دهیم.
- پختن شیرینی لوتکا
سینی فر را چرب کرده و شیرینی لوتکا را در آن قرار می دهیم. این سینی را در فر با دمای 180 درجه قرار می دهیم و می گذاریم شیرینی ها بپزد و طلایی شود.
رمز و راز شیرینی لوتکا
- باید اجازه دهید شیرینی لوتکا کاملا خنک شده و سپس از سینی خارج کنید.
- می توانید شیرینی لوتکا را با پودر پسته تزیین کنید.
- اگر شیرینی لوتکا به این روش که ارائه دادیم تهیه شود، مجلسی تر و خوشمزه تر است.