طرز تهیه شیرینی لوتکا به روش بازاری، خوشمزه و مجلسی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

لوتکا، شیرینی نرم و خوشمزه ای که تاحدودی شبیه به شیرینی دانمارکی است. این شیرینی طرفداران زیادی دارد و اگر شما هم مثل من عاشق درست کردن شیرینی در منزل هستید، دستور تهیه شیرینی لوتکا را که در این پست آموزش آشپزی مینویسم ارائه داده ایم، یاد بگیرید و برای درست کردن آن دست به کار شوید.

طرز تهیه شیرینی لوتکا کره ای

شیرینی لوتکا کره ای خوشمزه تر و نرم تر از انواع دیگر شیرینی لوتکا می باشد و به همین دلیل ما می خواهیم آموزش شیرینی لوتکا را در اختیار شما قرار دهیم.

کالری شیرینی های مختلف

مواد لازم برای تهیه شیرینی لوتکا

کره مارگارین500 گرم
خامه فرم گرفته200 گرم
آرد1 کیلوگرم
خلال بادامبه میزان لازم
تخم مرغ2 عدد
وانیل2 قاشق چایخوری
شیره انگوربه میزان لازم
شیر80 گرم
گلاب80 گرم
روغن مایع40 گرم

دستور پخت شیرینی لوتکا

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه

  1. تهیه مواد میانی شیرینی لوتکا

    کره ای که به دمای محیط رسیده است را در کاسه ای می ریزیم.

  2. اضافه کردن آرد

    برای تهیه شیرینی لوتکا، 400 گرم آرد را به کره اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا بافت نرمی داشته باشد.

  3. استراحت دادن مواد میانی شیرینی لوتکا

    مواد بالا را در کاسه ای ریخته و روی آن سلفون می کشیم تا استراحت کند.

  4. آماده کردن مواد شیرینی لوتکا

    آرد را در کاسه ای می ریزیم.

  5. ریختن خامه فرم گرفته

    خامه فرم گرفته را به آرد اضافه کرده و هم می زنیم.

  6. اضافه کردن گلاب

    گلاب را به مواد قبلی شیرینی لوتکا اضافه کرده و هم می زنیم.

  7. اضافه کردن تخم مرغ

    تخم مرغ را به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.

  8. افزودن روغن مایع

    در این مرحله از طرز تهیه شیرینی لوتکا، روغن مایع را به مواد فوق اضافه می کنیم.

  9. افزودن وانیل

    وانیل را در مواد بالا می ریزیم.

  10. ریختن شیر

    شیر را به مواد قبلی شیرینی لوتکا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود.

  11. وردنه زدن خمیر شیرینی لوتکا

    خمیر بالا را با دست ورز می دهیم و وردنه می کشیم تا تخت و صاف شود.

  12. قرار دادن مواد میانی شیرینی لوتکا

    مواد میانی را که در بالا آماده کردیم روی خمیر بالا قرار می دهیم و یک بار وردنه می کشیم تا در همه جای خمیر پخش شود.

  13. استراحت دادن مواد شیرینی لوتکا

    مواد بالا را رول می کنیم و روی آن سلفون می کشیم و در دمای محیط قرار می دهیم.

  14. برش دادن خمیر شیرینی لوتکا

    خمیر را به اندازه دلخواه برش می زنیم. توجه کنید که بعد از پختن شیرینی لوتکا کمی بزرگتر می شود.

  15. اضافه کردن رومال

    کمی شیره خرما را با فرچه ای روی شیرینی لوتکا می زنیم.

  16. ریختن خلال بادام

    چند خلال بادام روی شیرینی لوتکا قرار می دهیم.

  17. پختن شیرینی لوتکا

    سینی فر را چرب کرده و شیرینی لوتکا را در آن قرار می دهیم. این سینی را در فر با دمای 180 درجه قرار می دهیم و می گذاریم شیرینی ها بپزد و طلایی شود.

طرز تهیه شیرینی لوتکایی
طرز تهیه شیرینی لوتکا کره ای

رمز و راز شیرینی لوتکا

  • باید اجازه دهید شیرینی لوتکا کاملا خنک شده و سپس از سینی خارج کنید.
  • می توانید شیرینی لوتکا را با پودر پسته تزیین کنید.
  • اگر شیرینی لوتکا به این روش که ارائه دادیم تهیه شود، مجلسی تر و خوشمزه تر است.

شیرینی های کوچک برای عید

نظرات