طرز تهیه شیرینی ماکارون با آرد بادام بدون شکر با رنگ های طبیعی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ماکارون‌های کلاسیک گیاهی نیستند و در عوض سرشار از شکر هستند. برای این که مطمئن شوید همه از خوردن این شیرینی‌ های کوچک نهایت لذت را خواهند برد، ما طرز تهیه شیرینی ماکارون با آرد بادام را آماده کرده‌ایم که بدون لبنیات، بدون تخم مرغ و بدون شکر است.

راز تهیه این نوع شیرینی ماکارون در نخودهایی نهفته است که به صورت کنسرو در کابینت آشپزخانه‌تان نگهداری می‌کنید. بله، درست متوجه شدید. آبی که از نخودهای پخته شده آزاد می‌شود، می‌تواند جایگزین مناسبی برای سفیده تخم مرغ در این طرز تهیه باشد؛ آبی که از دانه‌های پخته شده‌ی حبوبات مانند نخود آزاد می‌شود را آکوافابا می‌گویند. در این پست طرز تهیه شیرینی ماکارون به شما ارائه می شود، با ما همراه باشید.

نحوه پخت شیرینی ماکارون بدون شکر با آرد بادام

شیرینی ماکارون که بدون استفاده از شکر پخت تهیه می‌شود برای افراد دارای رژیم غذایی، رژیم کتو و نیز افراد دیابتی مناسب است. ما آن‌ها را بدون شکر و با استفاده از اریتریتول تهیه می‌کنیم که یک شیرین کننده‌ی مصنوعی بدون کربوهیدرات است. این ماده جادویی 70% از شیرینی شکر سفید را تامین می‌کند، اما بدن به هیچ وجه آن را هضم نمی‌کند. در نتیجه جذب نمی‌شود و هیچ کربوهیدرات یا قندی وارد بدن نمی‌شود. تا به امروز، علم استفاده از این شیرین کننده مصنوعی را بی ضرر می‌داند و به همین دلیل ما در دستور پخت‌های بدون شکر از آن استفاده می‌کنیم.

علاوه بر این، به جای استفاده از فیلینگ‌های ناسالم و مضر مانند باترکریم ما از کره بادام هندی استفاده می‌کنیم. شما می‌توانید کره بادام هندی را به صورت خانگی با آسیاب کردن آن تهیه کنید و یا آماده‌ی آن را از مغازه‌ها خریداری نمایید.کره بادام هندی حاوی مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی و مواد مغذی است و 85% چربی اشباع کمتری نسبت به کره معمولی دارد.

در نهایت، برای تهیه شیرینی ماکارون رنگی ما از رنگ‌های مصنوعی استفاده نمی‌کنیم. در عوض، ما از رنگ‌های خوراکی طبیعی مانند آب چغندر قند یا پودر ماچا استفاده خواهیم کرد. این مواد خود مواد مغذی را به شیرینی اضافه می‌کنند و در نتیجه یک شیرینی سالم حاصل می‌شود.

در مقایسه با شیرینی ماکارون کلاسیک، این دستور پخت بدون شکر و با نصف مقدار چربی‌های اشباع تهیه می‌شود.

نکته: توجه داشته باشید که این مقدار مواد اولیه برای تهیه 16 شیرینی ماکارون کافی هستند.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ماکارون برای 8 نفر

 

رنگ‌های طبیعی

آب چغندر قند

4 قاشق چایخوری

پودر ماچا

4 قاشق چایخوری

خمیر شیرینی ماکارون

آکوافابا (آب کنسرو نخود)

280 میلی لیتر

اریتریتول

330 گرم

آرد بادام

150 گرم

نمک

به مقدار لازم

کرم تارتار

به مقدار لازم

فیلینگ

کره بادام هندی

70 گرم

 

مراحل طرز تهیه شیرینی ماکارون بدون شکر

مراحل زیر را به دقت انجام دهید تا یک شیرینی ماکارون عالی و بی نظیر داشته باشید.

مرحله اول

  • آکوافابا را در یک قابلمه بریزید و به مدت 10 دقیقه یا زمانی که حجم آن نصف شود، بجوشانید. بنابراین، اگر از مقادیر گفته شده در مواد اولیه استفاده می‌کنید باید حجم نهایی آن 140 میلی لیتر باشد.
  • برای انجام این کار، ممکن است لازم باشد بین فواصل پخت چندین بار حجم آکوافابا را اندازه گیری کنید. وقتی حجم مد نظر بدست آمد، آن را در یک کاسه تمیز بریزید و چند ساعت در یخچال نگه دارید. بهترین حالت این است که یک شب در یخچال بماند.
  • آکوافابا آماده شده باید به رنگ قهوه‌ای، غلیظ و کمی ژله‌ای مانند باشد. در همین حال، پودر بادام را با نصف مقدار اریتریتول مخلوط کرده و در غذاساز بریزید تا مواد به صورت یکنواخت با هم ترکیب شوند.

مخلوط کردن مواد

مرحله دوم

  • همانطور که سفیده تخم مرغ را می‌زنید، آکوافابا را از یخچال بیرون آورده و خوب هم بزنید تا پف کند. برای کمک به دستیابی به بافت مورد نظر کمی نمک و کرم تارتار به آن اضافه کنید.
  • سپس، نصف دیگر اریتریتول را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یک مرنگ غلیظ و براق بدست آید.
  • در این مرحله، شما می‌توانید رنگ‌ها مد نظر خود را به مواد اضافه کنید. در اینجا، ما 1 قاشق چایخوری پودر ماچا را به نیمی از مواد و 1 قاشق چایخوری آب چغندر قند را به نیمی دیگر از مواد اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن رنگ ها

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرنگ عسلی

مرحله سوم

  • حالا آکوافابا زده شده را به تدریج در مخلوط بادام ترکیب کنید.
  • خمیر شیرینی ماکارون باید غلیظ باشد یعنی وقتی با قاشق آن را برمی‌دارید باید به صورت پیوسته به درون کاسه بریزد.

غلیظ شدن خمیر شیرینی

مرحله چهارم

  • در این مرحله، خمیر ماکارون را درون قیف بریزید. سپس، بر روی یک سینی که در کف آن کاغذ روغنی انداخته‌اید خمیر را به شکل دوایری با قطر 3 سانتیمتر (1 اینچ) ایجاد کنید.
  • سپس، سینی را روی پیشخوان یا میز آشپزخانه بزنید تا حباب‌های هوای گیر افتاده درون خمیر از آن خارج شوند. اجازه دهید خمیر ماکارون 30 دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت کند تا سطح آن به اندازه‌ای خشک شود که به انگشتان شما نچسبد.

ریختن مواد در قالب

مرحله پنجم

  • شیرینی‌های ماکارون را به مدت 15 دقیقه در دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) برای فرهای معمولی و در دمای 130 درجه سانتیگراد (260 درجه فارنهایت) برای فرهای فن‌دار بپزید.
  • بعد از پخت سینی را از فر خارج کنید. پیش از برداشتن شیرینی‌ها از درون سینی اجازه دهید تا کاملا خنک شوند تا به راحتی از کاغذ روغنی جدا شوند.
  • در همین حال، کره بادام هندی را با 1 قاشق چایخوری پودر ماچا برای فیلینگ سبز رنگ و 1 قاشق چایخوری آب چغندر قند برای فیلینگ قرمز رنگ ترکیب کنید.
  • یک طرف شیرینی را با فیلینگ مورد نظر خود پر کنید و طرف دیگر را روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید تا به هم بچسبند.

شیرینی ماکارون

آیا شیرینی ماکارون بدون گلوتن تهیه می‌شود؟

بله، شیرینی ماکارون تهیه شده با استفاده از این دستور پخت بدون گلوتن هستند زیرا از آرد بادام به جای آرد سفید در تهیه آن‌ها استفاده می‌شود. بنابراین، این یک دستور پخت ایده‌آل برای افرادی است که به گلوتن حساسیت دارند.

آیا افرادی که رژیم کتو دارند می‌توانند ماکارون بخورند؟

ماکارون‌های کلاسیک برای افرادی که رژیم کتو دارند، ‌مناسب نیستند زیرا هم در خود شیرینی و هم در فیلینگ باترکریم آن‌ها از شکر استفاده شده است. با این وجود، ماکارون‌های تهیه شده با استفاده از دستور پخت ارائه شده در این مقاله کتو هستند زیرا از شیرین کننده مصنوعی به جای شکر در آن‌ها استفاده شده است. علاوه بر این، در فیلینگ بادام هندی آن‌ها نیز هیچ شکری وجود ندارد.

علاوه بر این، شیرینی‌های ماکارون ما حاوی مقادیر مناسبی از چربی‌های اشباع هستند که برای رژیم غذایی کتو ضروری است. این چربی‌های اشباع در آرد بادام و فیلینگ کره بادام هندی وجود دارند.

به طور کلی، نسبت چربی‌ها به کربوهیدرات در این دستور پخت برای رژیم کتو ایده‌آل است؛ هر شیرینی ماکارون حاوی 7/0 گرم قند، 7 گرم چربی و 1 گرم چربی‌های اشباع است.

شیرینی ماکارون را چند روز می توان نگه داشت؟

  • درست همانند شیرینی مرنگ، شیرینی ماکارون نیز در رطوبت خراب می‌شود. به یاد داشته باشید که حتما باید در جای خشک نگهداری شود!
  • در حالت ایده‌آل، بهتر است شیرینی‌های ماکارون را همان روز پخت مصرف کنید. اما اگر مقدار زیادی تهیه کردید، می‌توانید باقیمانده آن‌ها را در یک ظرف محکم نگهداری کنید.
  • وقتی مطمئن شدید که رطوبت و اکسیژن وارد ظرف نگهداری شیرینی‌ها نمی‌شود، باید محل نگهداری ظرف را مشخص کنید. اگر پیش‌بینی می‌کنید که طی 24 ساعت آن‌ها را مصرف خواهید کرد (به عنوان مثال، صبح روز بعد)، می‌توانید ظرف را روی پیشخوان آشپزخانه نگهداری کنید. در غیر اینصورت، می‌توانید آن‌ها را داخل یخچال تا 4 روز نگه دارید. از آنجایی که این شیرینی‌ها با تخم مرغ درست نشده‌اند دیرتر از ماکارون‌های معمولی خراب می‌شوند.
  • نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که دفعات باز و بسته کردن در ظرف را به حداقل برسانید تا هوا و رطوبت وارد آن نشود. در حالت ایده‌آل، بهتر است شیرینی‌ها را در چندین ظرف تقسیم کنید و هر بار یک ظرف را باز کنید و مصرف کنید.

 آیا شیرینی ماکارون شبیه به مرنگ است؟

بسیاری از مواد اولیه مورد استفاده در شیرینی ماکارون و مرنگ مشابه هستند، اما تفاوت‌هایی نیز وجود دارد. به همین دلیل طعم و بافت این دو شیرینی با هم متفاوت است.

در دستور پخت کلاسیک هر دو شیرینی، سفیده تخم مرغ زده شده، شکر سفید و یک جز اسیدی مانند کرم تارتار وجود دارد. اما ماکارون علاوه بر این‌ها حاوی آرد بادام است که باعث می‌شود طعم و بافت غلیظ‌تری داشته باشد.

در دستور پخت گیاهی در هر دو شیرینی به جای سفیده تخم مرغ از آکوافابا استفاده می‌شود.

کلام آخر

طرز تهیه شیرینی ماکارون با آرد بادام با شیرین کننده مصنوعی را آموزش دادیم. فرقی نمی‌کند که از دستور پخت کلاسیک یا این طرز تهیه استفاده می‌کنید، در هر صورت توصیه‌ی ما این است که ماکارون‌ها را بدون شکر تهیه کنید. ما شیرینی ماکارون خود را بدون شکر و با استفاده از شیرین کننده مصنوعی تهیه می‌کنیم. از این رو، می‌توانید بدون نگرانی از مصرف مقدار زیادی شکر که مضر است از خورن آن‌ها لذت ببرید!

نظرات